μήνυμα

μήνυμα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νίκος Χειλαδάκης


Η λαίλαπα του οικουμενισμού μας έχει πλημμυρήσει
«Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες προκόψουσιν επί το χείρον πλανώντες και πλανώμενοι» Προς Τιμόθεον Β επιστολής Παύλου
Βλέποντας τις φωτογραφίες του πατριάρχη Βαρθολομαίου στην επίσκεψη του στην Ολλανδία, όπου μετείχε σε λειτουργική συνπροσευχή με αιρετικούς και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αντιλαμβάνομαι ότι πλέον η λαίλαπα του οικουμενισμού μας έχει πλημμυρήσει από παντού και ότι ο προκαθήμενος έχει ξεπεράσει όλα τα όρια για να μπορεί να ονομάζεται Πατριάρχης των Ορθοδόξων.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ :”Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης”


Λόγος Καποδίστρια όταν έφτασε στην Αίγινα να αναλάβει Κυβερνήτης. Για το Αρχείο κάθε Έλληνα…!
11 Ιανουαρίου 1828 ο Καποδίστριας απεβιβάσθη στην Αίγινα. Ο Γ. Τερτσέτης στα «Απόλογα για τον Καποδίστρια» περιγράφει συνομιλία του Κυβερνήτη με τον Γεωργάκη Μαυρομιχάλη:
«Είναι καιροί πού πρέπει να φορούμε όλοι ζώνη δερματένια και να τρώμε ακρίδες και μέλι άγριο.

Είδα πολλά είς την ζωή μου, αλλά σαν το θέαμα όταν έφθασα εδώ εις την Αίγινα δεν είδα τί παρόμοιο ποτέ, και άλλος να μην το ιδή… «Ζήτω ο κυβερνήτης ο σωτήρας μας, ο ελευθερωτής μας!»

Σχολιασμός στο διά ραντίσματος ή επιχύσεως «Βάπτισμα» των Παπικών


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 28η  Απριλίου 2014
  Μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες του Παπισμού,  η οποία την διαφοροποιεί από την Μία Αγία καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, την ακαινοτόμητη Ορθοδοξία μας, είναι και ο τρόπος του Βαπτίσματος. Ήδη από τον 14ο αιώνα κατήργησε το από τον ίδιο τον Κύριο και τους αποστόλους παραδεδομένο τύπο βαπτίσματος, τουτέστι διά βυθίσεως στο νερό και το  αντικατέστησεμε το διά ραντισμού ή επιχύσεως βάπτισμα. Αφορμή για τον σύντομο αυτό σχολιασμό μας έδωσε άρθρο στο εν Αθήναις περιοδικό των Ιησουιτών «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» (τευχ. 1086, Μάρτιος–Απρίλιος 2014), του παπικού «ιερέα» κ. Θ. Κοντίδη, με τίτλο: «Βάπτισμα: Με βύθιση στο νερό ή επίχυση νερού στην κεφαλή;»Ο αρθρογράφος, Ιησουίτης «κληρικός», επιχειρεί να «θεμελιώσει» θεολογικά και εκκλησιολογικά τον καινοτόμο τρόπο με τον οποίο τελεί το Βάπτισμα ο Παπισμός, με σχολαστικού τύπου θεολογικούς συλλογισμούς, οι οποίοι όμως, όπως θα καταδειχθεί στη συνέχεια, δεν έχουν δυστυχώς κανένα έρεισμα ούτε στην αγία Γραφή, ούτε στην Πατερική και Κανονική Παράδοση της αρχαίας Εκκλησίας των 10 πρώτων αιώνων, όπου ετηρείτο σε Ανατολή και Δύση ο εκ του Κυρίου και των αγίων αποστόλων παραδεδομένος τύπος του Βαπτίσματος.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ή ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αυτούς τους γελοίους ονομάζουν οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ αδελφή εκκλησία!!!

Μ΄ αυτούς ερωτοτροπούν όλοι οι οικουμενιστές και μασόνοι;

Και οι ορθόδοξοι ιεράρχαι τί κάνουν;

Γιατί δεν αντιδρούν;

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ

Κοινή δήλωση Αρχιεπισκόπου Κύπρου και Αρχιραβίνου του Κράτους του Ισραήλ 6-12-2011
                                      Κοινή δήλωση με την οποία αναλαμβάνουν τη δέσμευση να εργαστούν από κοινού για την προώθηση των άριστων σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, δίνοντας παράλληλα και την υπόσχεση να εργαστούν μαζί για την προώθηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης μεταξύ όλων των λαών καλώντας όλους τους θρησκευτικούς αρχηγούς καθώς και όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, καλής θελήσεως να ενωθούν μαζί τους στην ανάληψη αυτής της ευθύνης υπέγραψαν την Τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος και ο Αρχιραβίνος του Ισραήλ Yona Metzger. 

Ποιός είναι ο πιό βλαξ λαός στον κόσμο;

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...
Ποιός είναι ο πιό βλαξ λαός στον κόσμο;

Ποιός είναι ο λαός πού ενώ έχει εξαπατηθεί ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, είναι έτοιμος να εξαπατηθεί και πάλι, αρκεί να του τάξουν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες;

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιός είναι ο λαός που εξακολουθεί να "ενημερώνεται" από τα μεγκάλα-συστημικά-κυβερνητικά κανάλια;

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μητροπολίτης Γόρτυνος Ἰερεμίας

Ἐπιστολή πρός τούς Ἑβραίους τούς ἀρνουμένους ὅτι σταύρωσαν τόν Ἰησοῦ Χριστό μας
Δημητσάνα-Μεγαλόπολη, Κυριακή 27 Ἀπριλίου 2014
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
Ἀδελφοί χριστιανοί,
1. Χθές, προχθές, μοῦ εἶπαν γιά ἕνα ραββῖνο Ἑβραῖο πού λέει καί πολυ-λέει ὅτι δέν εὐθύνονται οἱ Ἑβραῖοι γιά τήν Σταύρωση τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ καί ρίχνει τήν ὅλη εὐθύνη γιά τήν πράξη αὐτή στούς Ρωμαίους. Γιά τήν βεβαιότητα τοῦ πράγματος ζήτησα νά ἀκούσω καί ἐγώ τήν ὁμιλία του. Ἀπό τήν ὁμιλία του προσωπικά μοῦ ἔκανε καλή ἐντύπωση ἡ προσπάθειά του νά ἀπαλλάξει τό ἑβραϊκό ἔθνος του ἀπό τήν κατηγορία ὅτι βαρύνεται γιά τήν σταύρωση τοῦ Χριστοῦ, γιατί μέ αὐτό δηλώνει ὅτι τό θεωρεῖ ὡς μεγάλο κακό αὐτό πού ἔγινε. 

Πασχάλιοι επισκέψεις στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων


Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων  αποκαλεί τους επισκέπτες Εκκλησίες
Βίντεο  από την επίσκεψη http://youtu.be/CW770BKamEY
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πατριαρχείου 
ΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Τήν Τρίτην τῆς Διακαινισίμου, 9ην /22αν Ἀπριλίου 2014 ἔλαβον χώραν αἱ ἀπό ἐτῶν καθιερωμέναι μεταξύ τῶν Χριστιανικῶν Ἐκκλησιῶν τῶν Ἱεροσολύμων ἑόρτιοι Πασχάλιοι ἐπισκέψεις.

Ρώμη - Οικουμενιστική συμπροσευχή για την Ειρήνη (Φωτογραφίες)


 Ρώμη 21 Απριλίου 2014
Η Παπική οικουμενιστική Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου, μαζί με Ορθόδοξους και Προτεστάντες, εκπροσώπους των χριστιανικών κοινοτήτων που υπάρχουν στη Ρώμη συγκεντρώθηκαν στη βασιλική της Santa Maria in Trastevere, με την ευκαιρία του κοινού Πάσχα, για να συμπροσευχηθούν για την ειρήνη. 

Τώρα και οικουμενιστικές συμπροσευχές στη μνήμη των μαρτύρων που θυσίασαν τη ζωή τους για το Χριστό


Ρώμη- Τρίτη 15/04/2014
Στις 15 Απριλίου στη Βασιλική της Santa Maria in Trastevere τελέσθηκε Εσπερινός στη μνήμη των μαρτύρων που θυσίασαν τη ζωή τους για το Χριστό σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα. Η συμπροσευχή  οργανώνεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα από την Παπική  Κοινότητα  του Αγίου Αιγιδίου.
Ο Εσπερινός που τελέσθηκε με επικεφαλής τον Καρδινάλιο Pietro Parolin,  παρακολούθησαν ο ιδρυτής της Παπικής οικουμενιστικής Κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου, Καθηγητής Andrea Riccardi, ο Πρόεδρος της Κοινότητας καθηγητής Marco Impagliazzo και αντιπρόσωποι των Λουθηρανών, Αγγλικανών, και Μονοφυσιτών. 

Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος

Η αγιοποίηση του Καρδινάλιου Aloysius Στέπινατς δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με το Βατικανό
SRPSKI EPISKOPI ISPOD SLIKE STEPINCA
Βελιγράδι - Σε συνέντευξη που έδωσε ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος ρωτήθηκε και για την αγιοποίηση από το Βατικανό του Καρδινάλιου Aloysius Στέπινατς και κατά πόσο αυτό θα θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας με το Βατικανό.

Oικουμενι(στι)κή "Αναστάσιμη"; Λειτουργία στην Ι. Μητρόπολη Βοστώνης (Φωτογραφίες)


Βοστώνη 19 & 20 – Απριλίου -2014 – Συνηθισμένα νοσηρά οικουμενιστικά φαινόμενα στη Μητρόπολη Βοστώνης. Φέτος στον Ορθόδοξο Καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο οικουμενι(στι)κή  Αναστάσιμη Λειτουργία παρουσία του Καρδινάλιου Seán P. O'Malley. 

Τα τελευταία χρόνια ο  Καρδινάλιος Βοστώνης, Seán συμμετέχει λειτουργικά στην Ακολουθία της Αναστάσεως με την ανάγνωση του Ευαγγελίου στα Αγγλικά - κατά την Αναστάσιμη Λειτουργία.(Βλέπε Βοστώνη - Ακολουθία της Αναστάσεως. με συμμετοχή Ρωμαιοκαθολικού Καρδινάλιου  αλλά καιΟ Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος πήγε στο Ρωμαιοκαθολικό καθεδρικό ναό του Τιμίου Σταυρού τη Μεγάλη Τρίτη.)

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πρωτοπρ. Γεώργιος Μεταλληνός

Οἰκουμενισμός καί Μασονία πηγαίνουν μαζί
Ὁ π. Γεώργιος Μεταλληνός εὐθαρσῶς ὑποστηρίζει ὅτι ὁ οἰκουμενισμός και ἡ μασονία συμπορεύονται! Ἀπό τά ὅσα ἐπισημαίνει ὁ κοινός νοῦς ἀντιλαμβάνεται ὅτι ὑπάρχουν κληρικοί της ἀνώτατης βαθμίδας, οἱ ὁποῖοι βρίσκονται παγιδευμένοι στα δίκτυα τῆς μασονίας... καί τοῦ νοσηροῦ οἰκουμενισμοῦ, παρά τίς ὅποιες -καλές μέν γιά λαϊκή κατανάλωση διαβεβαιώσεις τῆς Ἱερᾶς Συνόδου. Μιλᾶ ἐπίσης καί ἀναλύει γιά τόν τρόπο πού κάποιοι ἐργάζονται γιά νά ἐξυπηρετηθεῖ ὁ «μεγάλος ἀδελφός» καί ἡ «παγκοσμιοποίηση»! Καταθέτει μέ παρρησία τήν ὀρθόδοξη θέση περί τῶν λεγομένων θεολογικῶν διαλόγων κρούοντας γιά ἄλλη μία φορά τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Οί άτακτοι παραδίδουν μαθήματα Κανονικής τάξεως


Τό Φανάρι έταράχθη.
Ταραχή καί άντιδράσεις προκά­λεσε στο Φανάρι ή θεάρεστη ένέργεια τοϋ Σεβασμιωτάτου Μη­τροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ νά άναγνωρίση τις κατά τά έτη 830 καί 1351 έν Κωνσταντινουπόλει συνελθοϋσες Συνόδους επί Μ. Φωτίου καί άγ. Γρηγορίου τοϋ Παλαμά άντιστοίχως ώς οικουμε­νικές, καί νά θέσπιση τόν ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό τους στήν μητροπολιτική του περιφέρεια. Ή πρωτοβουλία αύτή τοϋ Πειραιώς θεωρήθηκε άντικανονική καί άντιλειτουργική καί ώς άπόπειρα ύπονομεύσεως τών σχέσεων τής 'Ορθοδόξου 'Εκκλησίας μέ τήν Ρώμη καί τερματισμού του θεο­λογικού διαλόγου μαζί της!

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Επιστολή Μητροπολιτών Κονίτσης Ανδρέα καί Πειραιώς Σεραφείμ πρός τον Πάπα

 

Πειραιεύς, 14 Ἀπριλίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Οἱ Σεβ. Μητροπολίται Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης κ. Ἀνδρέας καί Πειραιῶς κ. Σεραφείμ ἀπέστειλαν εἰς τάς Ἀγγλικήν καί Ἰταλικήν γλώσσας τήν κάτωθι ἐπιστολήν πρός τόν Ἀρχηγόν τοῦ Κράτους τοῦ Βατικανοῦ καί ἀντικανονικῶς κατέχοντα τό τέως Πρεσβυγενές, Παλαίφατον καί Περίπυστον Πατριαρχεῖον τῆς παλαιᾶς Ρώμης καί τῆς Δύσεως ἐπιδοθεῖσα διά τοῦ ἐν Ἀθήναις «Ἀποστολικοῦ Νουντσίου Ἀρχιεπισκόπου» Paul Fouad Tabet, ὅστις μετά μεγίστης εὐγενείας καί προσηνείας παρέλαβε τήν ἐγχειρισθεῖσα ἐπιστολήν.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το ρατσιστικό τερατούργημα, είναι προδότης του ελληνικού λαού (22-11-2013)


Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές!
Κατ' ουσίαν ρατσιστικό, φασιστικό και αντεθνικό το τερατούργημα που βαφτίστηκε "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο!
Το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η γνωστή βουλευτής σε ...συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, για να απαλειφθεί η ...προβληματική διάταξη που τιμωρούσε τον εγκωμιασμό και την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων, για να τιμωρείται μόνο η γενοκτονία των Εβραίων και των Τούτσι! Αυτό δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού;
Του Σάββα Καλεντερίδη
Κατατέθηκε στη Βουλή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο,

Πρωτοπρ. Διονύσιος Τάτσης


Ἀδικαιολόγητος ἄγνοια
Στοὺς κύκλους τῶν σοφῶν οἰκουμενιστῶν παρατηροῦνται μερικὰ φαιδρὰ καὶ ἀπίστευτα πράγματα. Λὲς καὶ δὲν γνωρίζουν τὸ ἀλφάβητο τῆς Ὀρθοδόξου θεολογίας. Τονίζουν καὶ ξανατονίζουν ὅτι οἱ Παπικοὶ καὶ οἱ Προτεστάντες ἀποτελοῦν ξεχωριστὲς «ἐκκλησίες» καὶ δὲν εἶναι αἱρετικοί. Ἐὰν ὅμως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατὶ διαλέγονται μαζί τους; Ποιὸ εἶναι τὸ ἀντικείμενο καὶ ποιὸς εἶναι ὁ σκοπός;

ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ...

 

Για Αυτούς "πατρίδα" είναι...
Το Χρήμα και το Κέρδος.
Οι τοκογλύφοι και οι Ξένοι.

Οι τράπεζες και η πλουτοκρατία.
Οι καναλάρχες και τα λαμόγια.
Οι μιζαδόροι και οι κλέφτες.
Η Βία και οι Εκ-βιασμοί.
Η μειωμένη εθνική Κυριαρχία.
Τα σκάνδαλα και η Ατιμωρησία.
Η Siemes και οι "αγορές".
Τα ψέματα και τα διλήμματα.
Η Μέρκελ.

 Δικιά μας Πατρίδα είναι...

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γιατί κ. υπουργέ επιθυμείτε να εισβάλουν όλες οι αιρέσεις και κακοδοξίες στην πατρίδα μας;


Συμμετοχή μιας Ορθόδοξης Χριστιανής στη Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα»
Γιατί Ἀξιότιμε Κύριε Ὑπουργέ καί οἱ ὑπόλοιποι πολιτικοί τῆς Ἑλλάδος, ξεπουλᾶτε (γιά νά μήν χρησιμοποιήσω βαρύτερη λέξη) τήν Ὀρθόδοξη Πίστη μας (καί ὄχι μόνο…);
Μέ τίς προσπάθειές σας νά μεταλλάξετε τό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν σέ θρησκειολογικό (ἤ καί μέ τήν κατάργησή του σέ κάποιες περιπτώσεις).
Μέ τίς ἀλλοιώσεις καί σημαντικότατες «παραλείψεις» τοῦ ἐνδόξου παρελθόντος μας στό μάθημα τῆς ἱστορίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΛΆΒΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. (ΔΙΑΣΩΣΤΕ ΤΟ)

Αντιαιρετική εγκύκλιος από την Ι.Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας
  Π Ο Ι Μ Α Ν Τ Ο Ρ Ι Κ Η Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ
(ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 65)
Ο ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα
τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Ἀγαπητοί ἀδελφοί,
Σέ ὁλόκληρη τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας, τίς δύο προηγούμενες ἑβδομάδες, ὑπήρξε μία κλιμακωτή δραστηριότητα μελῶν τῆς αἱρέσεως «Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ», οἱ ὁποῖοι δυστυχῶς ἐπικαλοῦνται καί τήν προσωνυμία «Χριστιανοί». Σέ πολλές πόλεις καί χωριά διένειμαν προπαγανδιστικά φυλλάδια μέ τά ὅποια προσκαλοῦν ὅλους στήν «τήρηση τῆς ἀναμνήσεως τοῦ θανάτου τοῦ Ἰησοῦ».
Συνηθίζει ἡ ἑταιρεία «Σκοπιά» νά ἀπορρίπτει κάθε Χριστιανική ἑορτή ἤ νά κακοποιῇ καί νά διαστρεβλώνῃ τό θεολογικό περιεχόμενό της.

Βρισκόμαστε στις παραμονές του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου


Συγκλονιστική τοποθέτηση του Konstantin Sivkov, Προέδρου της Ακαδημίας γεωπολιτικών θεμάτων της Μόσχας 

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ακαδημίας γεωπολιτικών θεμάτων και Διδάκτωρ Στρατιωτικών Επιστημών της Μόσχας, Konstantin Sivkov, «η ουκρανική αντιπολίτευση μπορεί να βάλει τον κόσμο στο κατώφλι ενός νέου παγκόσμιου πολέμου» και αυτήν την στιγμή αυτήν την περίοδο διανύουμε, πριν από ένα τέτοιο γεγονός. Συγκεκριμένα ο Sivkov στο άρθρο αναφέρει ότι:

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος,

ΑΙΣΧΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΕΙΜΕΘΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ;
ΝΤΡΕΠΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, Κ. ΓΕΝΙΚΕ!
 ________Αν είναι αλήθεια η παρακάτω Δήλωσή σας, κ. Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και .......Ισλαμισμού, που δημοσιεύθηκε από το defencenet.gr, τότε πρέπει νά πάμε να πνιγούμε! Ισοπεδώσατε την Ορθοδοξία στην κοιτίδα της, την Ελλάδα, και την τοποθετήσατε στην αυτή μοίρα με το Ισλάμ! Δηλ. τοποθετήσατε την θρησκεία της αγάπης, την Ορθοδοξία μας, στην αυτή μοίρα με την θρησκεία του μίσους, τον Ισλαμισμό! Εμείς, οι Ορθόδοξοι πρεσβεύουμε και εφαρμόζουμε τό "αγαπάτε τους εχθρούς υμών"! Οι φίλοι σας(;) Μουσουλμάνοι πρεσβεύουν και εφαρμόζουν τό Τζιχάντ, δηλ. "σφάξτε τους απίστους, θάνατος στους απίστους"! Και αυτό στην πράξη το βλέπουμε σήμερα στην Συρία! Εκεί κόβουν τα κεφάλια των χριστιανών! Δεν το έχετε ακούσει;  Δέν έπεσε στην αντίληψή σας; 

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δημήτριος Νατσιός


«Δυστυχισμένοι Έλληνες. Αναθεματισμένοι κυβερνήτες»
Μακρυγιάννης
«Για να σωθεί η Ελλάδα /στους καιρούς τους ύστατους/
θέλει έναν Καιάδα /γκρεμοτσακίστε τους» (Ν. Γκάτσος)
Το νεοελληνικό κράτος το ελευθέρωσαν οι Έλληνες, αλλά το έστησαν οι Βαυαροί και το κυβερνούν 10-15 οικογένειες, δυναστείες πολιτικών. Το κράτος αυτό, αντί να αναδείξει τις αρετές του λαού, την αντοχή, την καρτερία, το πνεύμα θυσίας και αυταπάρνησης, που το κράτησαν όρθιο στα χρόνια της πολυαίωνης σκλαβιάς, «φρόντισε» να εκλύσει τις χειρότερες ροπές του και να υποσκάψει τον εσώτερο χαρακτήρα του, το φιλότιμό του. Από την πρώτη ημέρα του ελεύθερου βίου του, οι δαίμονες της πατρίδας, οι πολιτικοί του, κατακερμάτισαν τον λαό σε κομματικά σουλτανάτα. «Οι πολιτικοί μας και οι ξένοι τρώγονταν και καθένας κοίταζε να περισκύση η δική του φατρία. Άλλος το ήθελε Αγγλικόν, άλλο Ρούσικον, άλλος Γαλλικόν… τήραγαν να πάρουν κάνα λεπτό, ότι εις την Ελλάδα ηύραν αλώνι ν’ αλωνίσουν». (Μακρυγιάννης, «Απομνημονεύματα»). 

Κρίμα... Μας θεωρούν ηλιθίους...

Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι..
     ..θα δανειστώ με επιτόκια Μποτσουάνας. Και Κολομβίας!
      Τί με νοιάζει; Εγώ θα τα πληρώσω;
     Εσείς θα τα πληρώσετε!
     Και θα σας έχω πιάσει κορόϊδα στο μεταξύ, για να με ψηφίσετε,
     ..ότι τάχα μου έσωσα την χώρα και ξαναβγήκαμε για δανεικά στις αγορές!
      Τώρα τί σόϊ σώσιμο είναι αυτό, να χρωστάμε 370 και παραπάνω δις, αλλά να ''βγαίνουμε στις αγορές'' για άλλα δυό-τρία, εσείς μην το ψάχνετε!

Έρχονται οι "ραγδαίες" πολιτικές εξελίξεις....




Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Νίκος Χειλαδάκης



ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ,
ΕΛΛΗΝΕΣ  «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ»!
Οι γεροντότεροι θα θυμούνται εκείνο τον κονφερασιέ της δεκαετίας του εξήντα και εβδομήντα με το χαρακτηριστικό του σλόγκαν, «Ευτυχείτε»! Καιρός να το ξαναθυμηθούμε αφού η ευτυχία έχει «πλημμυρήσει» την χώρα μας και τώρα θα τρελαθούμε κυριολεκτικά από ευτυχία γιατί μας κάνει την μεγάλη τιμή να μας επισκεφτεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα, (Αγγελική !!!), Μέρκελ, φέρνοντας πολλά εύσημα στην κυβέρνηση των μαριονέτων της αλλά και τα πρότυπα της γερμανικής «επιτυχίας» στον ελληνικό λαό.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ. ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ “ΦΗΜΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ!
“Ένα “πολιτικό” σχόλιο.Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, πού θέλουν την ΝΔ, να με προτείνει για ευρωβουλευτή της. Δέν θα απαντούσα, αλλά με...
ρωτάν και γνωστοί μου ακόμα, αν αληθεύουν.

Ελλάδα, ντροπή!..

C
   Ελλάδα, ντροπή να κυβερνιέσαι από πολιτικά (και όχι μόνο) καθάρματα,
     ..και να κάθεσαι μόνον να τους βλέπεις απ' την τηλεόραση.. 
       Ελλάδα, ντροπή να έχεις για κυβέρνηση την μεγαλύτερη χούντα όλων των μετά την ανεξαρτησία σου εποχών,
     ..και να μην έχεις ήδη ξεσηκωθεί να την ανατρέψεις, να την εξαφανίσεις..