μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ: ....βάζουν έναν να απασχολήσει τα σκυλιά και να τα ξεγελάσει.... και οι υπόλοιποι ορμούν στο κοπάδι και το κατασπαράσουν... Αδελφοί ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα παρακάτω video.
 Εμείς θα έχουμε στραμμένη την προσοχή μας σε "θέματα" για τα οποία έχουν προαποφασίσει οι "πολιτικοί άρχοντες";..... και αυτοί ετοιμάζουν τον ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...... ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.
π. Φώτιος Βεζύνιας.




1. Η οθόνη του smartphone στο δέρμα σας (Video)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:  ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Tο Cicret Bracelet προβάλλει στον καρπό και τον πήχυ σας μια οθόνη που μπορείτε να χειριστείτε πλήρως.

Όλη αυτή η μαγεία επιτυγχάνεται με 8 αισθητήρες επάνω στο βραχιόλι οι οποίοι ανιχνεύουν την κίνηση των δακτύλων και στέλνουν το αντίστοιχο σήμα στον επεξεργαστή και από εκεί στη mobile συσκευή. Εκτός από τον προτζέκτορα, φυσικά, έχει επιταχυνσιόμετρο, δόνηση, θύρα micro USB, κεραία WiFi, φωτάκι LED κ.ά.
Θα είναι διαθέσιμο 2 μεγέθη (16 και 32 GB) και σε 10 χρώματα.
Οι δημιουργοί χρειάζονται περίπου 1 εκατ. ευρώ για να φτιάξουν το πρώτο λειτουργικό πρωτότυπο και καλούν όποιον βρίσκει εντυπωσιακό και χρήσιμο το βραχιόλι να καταθέσει τη δωρεά του στο εδώ.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:









ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.fortunegreece.com/article/othoni-tou-smartphone-sto-derma-sas-video/


2. Τώρα και δαχτυλίδι με τσιπάκι για συναλλαγές χωρίς ρευστό.





Κάνουν τα πάντα οι σκοτεινές δυνάμεις για να τσιπάρουν στο τέλος την ανθρωπότητα και να την υποδουλώσουν.Μετά από τα βραχιολάκια που κυκλοφορούν ήδη στην Κύπρο έφεραν τα δαχτυλίδια με τσιπάκι RFID για δήθεν ασφαλείς συναλλαγές με σκοπό στο όνομα της τεχνολογίας να καταργήσουν το χρήμα και έπειτα να το βάλουν με εμφυτεύσιμο τσιπάκι στον άνθρωπο.Η προώθηση του δαχτυλιδιού έγινε στους Φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες , αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο.


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://trelogiannis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_83.html