μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΘΕΙΑ (ΦΩΤΟ)

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Ακριβώς όπως μας παρέδωσαν οι άγιοι πατέρες....
Βλέπε: Τι κακά κάνουν οι Χριστιανοί στις απόκριες (Αγ. Νικόδημος ο Αγιορείτης)

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή της Απόκρεω, 3 Μαρτίου 2019, η Αποκριάτικη εκδήλωση της Κοινότητας Κοντοσκαλίου και του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων. 
Το πρωΐ τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό της Αγίας Κυριακής, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στεφάνου. 


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Σεβ. Πατριαρχικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, οι Σεβ. Μητροπολίτες, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ Στέφανος και Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, όμιλος Κληρικών και λαϊκών από την Ι. Μητρόπολη Πατρών, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο π. Αρτέμιο, καθώς και μεγάλος αριθμός ομογενών απο την Πόλη. 
Τα νεαρά βλαστάρια του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 
Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά ο εξαιρετικός τραγουδιστής Erol Esken με την ορχήστρα του. Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται στον Εντιμ. Πρόεδρο του Κοντοσκαλίου κ. Αναστάσιο Χονδρόπουλο και στον Εντιμ. Πρόεδρο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων κ. Στυλιανό Γκιουλγκιούν, στις κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βλάγκας και στις κυρίες της Περιφερείας των Υψωμαθείων για την κατά γενική ομολογία επιτυχή οργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Χρόνια πολλά! 
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και την Επιτροπή της Κοινότητος Κοντοσκαλίου