μήνυμα

μήνυμα

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Κεραμέως για Θεία Κοινωνία: ''Οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί για την μετάδοση η οποία περιλαμβάνει και το σάλιο''

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Ακόμα σκεπτόμαστε το τί πρέπει να της απαντήσουμε της κυρίας υπουργού;
π. Φώτιος Βεζύνιας
kerameos theiakoinonia
 
Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


Για το άνοιγμα των εκκλησιών και την συμμετοχή των πιστών υπό όρους μίλησε στην εκπομπή "Σήμερα" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.
Η κ. Κεραμέως για την χρήση μάσκας εντός των Ναών τόνισε: «Έχει ήδη αναφερθεί η αναγκαιότητα για την χρήση της μάσκας, γιατί εκεί είναι ευπαθείς ομάδες".
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Η χρήση μάσκας έχει να κάνει με τις ευπαθείς ομάδες μόνο; Δεν καταλάβαμε κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση των ληφθέντων μέτρων.
Η Υπουργός ερωτηθείσα για την Θεία Μετάληψη ανέφερε πως «δεν υπεισερχόμαστε σε θέματα πίστης, οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί για τους τρόπους μετάδοσης του ιού και αυτοί περιλαμβάνουν και το σάλιο». (πατήστε εδώ)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Δηλαδή πως αλλιώς νοείται η ποδηγέτηση; Εμμέσως πλην σαφώς επεμβαίνουν στο μυστήριον της Θείας Ευχαριστίας στον τρόπο τέλεσης και μετάδοσης και οδηγείται η Ιεραρχία να συμφωνήσει  με την μετέχουσα  στη Λέσχη Bilderberg υπουργό Παιδείας. 
Σε άλλο σημείο η κ. Κεραμέως πρόσθεσε: "Η Εκκλησία έχει τηρήσει μία εξαιρετικά υπεύθυνη στάση όλη αυτή την περίοδο και αυτό δεν ήταν εύκολο δεδομένου και του Πάσχα. Διανύσαμε μία δύσκολη περίοδο και η Εκκλησία και οι πιστοί επέδειξαν μία εξαιρετικά υπεύθυνη στάση".
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:  Προς ποίον απέδειξε η Εκκλησία την υπεύθυνη στάση;
"Αναμένονται να εκδοθούν αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός όλων των χώρων λατρείας, διότι δεν μιλάμε μόνο για την Εκκλησία, έχουμε κι άλλες θρησκείες και άλλα δόγματα. Όλα τα μέτρα ισχύουν οριζοντίως για όλες τις θρησκείες και όλα τα δόγματα" -