μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ .... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μετά το τέλος της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών με τον κ. Λουκά Παπαδήμο, από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκαν τα εξής:
"Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συναντήθηκαν για να λάβουν από κοινού απόφαση για το περιεχόμενο των βασικών στοιχείων της συμφωνίας με την τρόικα, όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.
Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:
1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ.
ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ; ΠΩΣ;
 2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.
ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ; ΠΩΣ;
 3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας.
ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ; ΠΩΣ;
 4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.
ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ; ΠΩΣ;
 Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν αύριο προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος."

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.                   Κ Ρ Ι Μ Α.....
ΕΛΑΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΞΑΝΑΞΟΥΣΤΕΙ ΤΟ:
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

π. Φώτιος Βεζύνιας