μήνυμα

μήνυμα

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Απομονώστε τους...


Δυστυχώς, εδώ που φτάσαμε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέτρο και μέσο...
Για την άμυνά μας...
Για την άμυνα ενός λαού που καταστρέφεται, λοιδορείται, τρομοκρατείται κι εκβιάζεται, και εν τέλει υφίσταται γενοκτονία...

Γιατί η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση (μέχρι τουλάχιστον την κανονική επίθεση!)...

Και αφού δεν μπορούμε να τους επιτεθούμε και να τους γκρεμίσουμε, τουλάχιστον ας τους απομονώσουμε!

Κι εδώ δεν εννοούμε μόνον το πολιτικό σκουπιδαριό, τους μνημονιακούς εκείνους "νενέκους" που κυβερνούν, και όσους τους στηρίζουν: "Ενημερωτικά" - προπαγανδιστικά φερέφωνα, καναλοεργολάβους, κι ένα κομμάτι ξεβράκωτης Δικαιοσύνης...
 
Αυτοί, έτσι κι αλλοιώς, έχουν αποσπαστεί από την υπόλοιπη κοινωνία και απέχουν μίλια μακριά από την ψυχή και την καρδιά του χειμαζόμενου λαού. Δεν αποτελούν μέρος του σώματος της κοινωνίας, αλλά είναι ο καρκίνος που κατατρώει τα σωθικά της.
Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνον αυτοί που πρέπει να απομονωθούν...
Είναι και αυτοί που τους στηρίζουν με την ψήφο τους, τους δικαιολογούν και είναι πρόθυμοι να σιωπούν και να σκύβουν με την προσδοκία κάποιων αβέβαιων ανταλλαγμάτων, φρούδων ελπίδων και προσωπικών ωφελειών.
 
Πρέπει να απομονώσουμε και όσους πολίτες επιμένουν μνημονιακά, χωρίς πιά να έχουν καμία δικαιολογία ότι τάχα δεν ήξεραν, ή ότι ξεγελάστηκαν από τον τάδε πολιτικό ή κόμμα.
Ας τους δείξουμε ότι, αφού εν γνώσει πιά της καταστροφής που συντελείται επιμένουν να βάζουν το (αμφίβολο και εφήμερο) προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του συνόλου, δεν μπορούν να ανήκουν στην αντιμνημονιακή πλέον ελληνική κοινωνία!

Όταν ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ αλλά εξακολουθείς να στηρίζεις τον φονιά, τον τύραννο, τον ολετήρα, τον προδότη, γίνεσαι ίδιος μ' αυτόν, εξομοιώνεσαι.  Μοιράζεσαι τις ευθύνες του. Και  θα πρέπει να μοιραστείς και τις συνέπειες..

Δεν μπορεί πιά να υπάρξει καμία δικαιολογία, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ του τύπου "δεν ήξερα", ή "νόμιζα", ή "έλπιζα"...

Πόσο πιά να "νομίζεις" ή να "ελπίζεις";
Όχι! Είναι φτηνές δικαιολογίες!
Που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ στην χώρα όπου κάθε μέρα ένας συμπολίτης αυτοκτονεί απ' την πολιτική των μνημονίων...
Όπου κάθε χρόνο πεθαίνουν νέοι από μαγκάλια... Όπου υπάρχει πιά ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

Ας είναι αποσυνάγωγοι λοιπόν της ελληνικής κοινωνίας όσοι επιμένουν και στηρίζουν την μνημονιακή πολιτική!
Και η προτροπή αυτή δεν είναι διχαστική.
Ίσα-ίσα είναι ενωτική, αφού αποτελεί ένα πρώτο βήμα άμυνας και πράξης της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού εναντίον όσων απεργάζονται την καταστροφή του.

Διχαστικοί είναι όσοι επιμένουν να στηρίζουν τις κυβερνήσεις των Εφιαλτών...