μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εγερτήριο και Προεκλογικό άρθρο του Ιωάννη Παλαιτσάκη
 
ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ
 
Κι αν ακόμη στις Εκλογές που έρχονται δεν ξέρεις ποιούς ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσεις, σίγουρα ξέρεις, η μπορείς να καταλάβεις, ποιούς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσεις! Γι' αυτό ΕΑΝ θέλεις η Πατρίδα σου η Ελλάδα
- ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (και όχι στους Ευρωπαίους και στους Λαθρομετανάστες της Ασίας και της Αφρικής)
- ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ (και όχι να γίνει Άθρησκη και «Πολυπολιτισμική»)
- ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ (και όχι να φθάσει εκεί που είναι η Ρουμανία και η Βουλγαρία)
 
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
 
... Άθεοι, αγνωστικιστές, αλλόθρησκοι, αλλογενείς κι αλλοεθνείς.
... Φανεροί η σιωπηλοί Αρνητές και Χλευαστές του Χριστού και της Ορθοδοξίας.
... Κήρυκες και υποστηρικτές του Υλιστικού Ευδαιμονισμού, του Ταξικού Διεθνισμού, μιας Άθρησκης και αποχριστιανοποιημένης Ευρώπης και μιας Πολυπολιτισμικής Ελλάδας.
... Οπαδοί και απολογητές της «Νέας Εποχής», του Θρησκευτικού Συγκρητισμού, της Ένωσης των Εκκλησιών, του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.
... Μασώνοι, Σαϊεντολόγοι, Αποκρυφιστές και Ψευτοαρχαιολάτρες-Παγανιστές.
... Λάτρες και Υπηρέτες του Μαμωνά και στηρίζουν την προσωπική και οικογενειακή τους ευδοκίμηση, ευημερία και ασφάλεια στην απόκτηση και συσσώρευση πλούτου και πολυτελών ακινήτων.
... Υποστηρικτές και προστάτες των λαθρομεταναστών, των τρομοκρατών, των καταληψιών δημοσίων χώρων και κτιρίων, των χρηστών, εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών, των παιδόφιλων και των ομοφυλόφιλων.
... Φυγόστρατοι, αστράτευτοι, ανυπότακτοι, λιποτάκτες η υπόδικοι.
... Φοροφυγάδες, καταθέτες εξωτερικού και ιδρυτές η «εκπρόσωποι» εταιρειών OFF SHORE.
... Κάτοχοι διπλής ιθαγένειας, ή ιδιοκτήτες ακινήτων σε ξένες χώρες.
... Γόνοι Πολιτικών και μοναδικά προσόντα τους είναι οι βαρύγδουποι τίτλοι σπουδών σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού και το «Όνομα», η κομματική προϋπηρεσία και πελατεία, οι διασυνδέσεις κι η οικονομική επιφάνεια των γονιών τους.
... Αλαζόνες, θρασείς, προκλητικοί, υποκριτές, αφιλότιμοι, ανάξιοι κι αμετανόητοι.
... Ανίκανοι και ανάξιοι η απρόθυμοι να διαχειρισθούν με διαφάνεια, εντιμότητα και φειδώ ακόμη κι αυτό το δημόσιο χρήμα που τροφοδοτεί, απ' το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα αμαρτωλά, σκοτεινά και τρύπια Ταμεία των Κομμάτων τους.
 
ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ
 
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ...
 
... Έβλαψαν, με πράξεις και παραλείψεις, την Πατρίδα, την Δημοκρατία, την Οικογένεια, την Θρησκεία και την Εθνική Οικονομία.
... Έχουν εκφρασθεί υποτιμητικά για την Ελληνική Σημαία, η εναντίον της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων κατά τις Εθνικές επετείους.
... Εμπνεύσθηκαν, συνέταξαν, εισηγήθηκαν η υπέγραψαν Συνταγματικές η Νομοθετικές ρυθμίσεις για την συγκάλυψη και το ακαταδίωκτο διεφθαρμένων Πολιτικών, που πλούτισαν παράνομα η διαχειρίσθηκαν παράνομες επιχορηγήσεις Πολιτικών κομμάτων.
... Έχουν «ιδιαιτερότητες», «προτιμήσεις» κι «επιδόσεις», οι οποίες αποκλίνουν τόσο από την Χριστιανική Διδασκαλία και Πίστη, όσο κι απ' την συνισταμένη των ηθικών αξιών και αρχών της Ελληνικής Οικογένειας και Κοινωνίας, και τους καθιστούν ευάλωτους σε κάθε είδους εκβιασμούς και αντεθνικές, αντιδημοκρατικές και παράνομες υποχωρήσεις, δεσμεύσεις και συναλλαγές.
... Υποστήριξαν, χρηματοδότησαν, εγκωμίασαν, δικαιολόγησαν, η, έστω, ανέχθηκαν σιωπηλά βιβλία, δημοσιεύματα, ομιλίες, εκθέσεις, ταινίες, εκπομπές και εκδηλώσεις με αντεθνικά, ανθελληνικά, αντιχριστιανικά, βλάσφημα κατά του Ιησού Χριστού, κι αντιεκκλησιαστικά νοήματα και μηνύματα.
... Αρνήθηκαν, με πείσμα κι ανερυθρίαστα, στα πλαίσια των «επιβαλλόμενων Διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», να κουρέψουν τα δικά τους συνταξιοδοτικά και λοιπά προνόμια, τις δικές τους ανέσεις, ασυλίες, ατέλειες, φοροαπαλλαγές και τον αριθμό των δικών τους θέσεων (από 300 σε 200) εν όψει των Εκλογών αυτών.
... Δεν έχουν εργασθεί ποτέ στην ζωή τους, αλλά αναδείχθηκαν μέσα από Κομματικές Νεολαίες κι αφισσοκολλήσεις κι έγιναν επαγγελματίες πολιτικοί.
... Χρησιμοποίησαν τον Κομματικό Συνδικαλισμό για να προωθηθούν στην Κομματική Ιεραρχία, να μεταπηδήσουν εύκολα στην Πολιτική, να καταλάβουν βουλευτικά έδρανα και ν' αναρριχηθούν σε Υπουργικά Αξιώματα.
... Δεν αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη ούτε να παραδεχθούν ότι έχουν κάνει κάποιες συγκεκριμένες λαθεμένες πολιτικές και κυβερνητικές ενέργειες, παραλήψεις η δηλώσεις ούτε να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη γι' αυτές.
... Έχουν, κατά καιρούς, προσκληθεί και μετάσχει σε συνέδρια της ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.
... Προσπαθούν να σε πείσουν, ότι το συμφέρον σου και το μέλλον των παιδιών σου επιβάλλουν να παραμένεις, με κάθε θυσία, μέσα στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που κάνει δήθεν ο,τι μπορεί για να «σε σώσει» και με αλλεπάλληλα Μνημόνια να σε οδηγήσει στα σημερινά επίπεδα ζωής... της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας!!!
 
ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ
Αδελφέ και Αδελφή εν Χριστώ Ιησού
Αναγνώστη και Αναγνώστρια του ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΕΑΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΕΠΙΔΙΩΞΗ, ΟΝΕΙΡΟ, ΣΚΟΠΟΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ...
... ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΘΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2020!!!
 
ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ
Εσύ, που έχασες την δουλειά σου και τον ύπνο σου.
Εσύ, που δεν βρίσκεις πουθενά δουλειά και καμμιά ελπίδα.
Εσύ, που βλέπεις την πενιχρή σύνταξή σου να μειώνεται συνεχώς και οι φόροι με τα χαράτσια ν' αυξάνονται ακατάπαυστα.
Εσύ, που άρχισες ν' αγωνιάς και να φοβάσαι για το αύριο το δικό σου, τα γηρατειά σου και τα παιδιά σου.
Εσύ, που θρηνείς συγγενείς και φίλους που αυτοκτόνησαν, επειδή καταστράφηκαν οικονομικά.
Εσύ, που ήδη ληστεύθηκες η ζεις με τον φόβο ότι θα ληστευθείς από αδίστακτους, πεινασμένους κι οπλισμένους λαθρομετανάστες.
 
Εάν πιστεύεις, η μπορείς να ελπίζεις, ότι ΑΥΤΑ τα κόμματα κι ΑΥΤΟΙ οι Πολιτικοί, που (με τόση αφροσύνη, απρονοησία, ανευθυνότητα, ιδιοτέλεια, δολιότητα και υποκρισία) κατέστρεψαν την Πατρίδα σου, μπορούν τώρα τα ΙΔΙΑ και οι ΙΔΙΟΙ να την σώσουν;...
... ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ...
 
... ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!
 
Γι' αυτό ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ εάν θέλετε πραγματικά ν' αντλήσετε ΕΛΠΙΔΑ απ' αυτές τις Εκλογές...
 
... ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Ανάξιους, Ανίκανους, Δόλιους, Διεφθαρμένους, Κομπορρήμονες, Ψεύτες, Καλοβολεμένους και Καλοζωισμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, που ξεδιάντροπα και προκλητικά γέμισαν τις δικές τους ζωές με αμέτρητα ακίνητα, εκατομμύρια καταθέσεων, ανέσεις, προνόμια, ατέλειες και ασυλίες, την δική σας ζωή με ανέχεια, φόβο, αγωνία, απελπισία και κατάθλιψη και την Πατρίδα μας με απύθμενα ελλείμματα, δάνεια και χρέη μαζί με πολυάριθμους απελπισμένους αυτόχειρες και αμέτρητα πλήθη λαθρομεταναστών, «ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ «ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗΣ...
 
... Εκλέξτε από τους συμπολίτες σας ανθρώπους θαρραλέως Πατριώτες, Αυτοδημιούργητους, Έντιμους, Ταπεινούς και Φιλότιμους, που έχουν τα ίδια με σας ιδανικά και βιοτικά προβλήματα, τις ίδιες αγωνίες και ανησυχίες και (αν όχι και κάποια άλλα πρόσθετα προσόντα) τουλάχιστον ένα γνωστό σε σας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ...
 
... ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΚΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ «ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ» ΚΑΙ «ΒΑΜΠΙΡ», που 'μαθαν, βολεμένα κι ανενόχλητα, να ρουφούν ηδονικά το αίμα της, για να ζουν αυτοί καλά κι οι δικές τους οικογένειες καλλίτερα.
 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (ΝΑΙ Ο-ΠΟΙ-Α-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ) ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΑ ΕΦΕΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΝ-ΕΠ-ΑΝ-ΟΡ-ΘΩ-ΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
 
ΔΕΝ είναι η Τρόϊκα και τα Μνημόνια η αιτία των δεινών, που βιώνεις και των όσων δεινοτέρων πλησιάζουν! Μοναδική αιτία όλων αυτών είναι οι Εθνοπροδοτικές πράξεις και παραλείψεις Κομμάτων και Πολιτικών, που έκαναν την Τρόϊκα και τα Μνημόνια αναπόφευκτους εξουσιαστές, ρυθμιστές και δυνάστες της ζωής και της Πατρίδας σου.
Γι' αυτό, χωρίς την εξαφάνιση των αιτιών της ασθένειας, χωρίς δηλαδή, την εκβολή απ' τη ζωή μας των Κομμάτων αυτών και χωρίς την παραδειγματική ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των Πολιτικών αυτών, καμμιά ελπίδα ανάκαμψης του φρονήματος των πολιτών και της Εθνικής Οικονομίας και περαιτέρω ίασης της ασθένειας δεν υπάρχει.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ («μέσα η έξω από την Ευρωζώνη», «Ευρώ η Δραχμή»), με τα οποία διεφθαρμένοι και αποτυχημένοι Πολιτικοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την σκέψη σου, να εγκλωβίσουν την κρίση σου και να υφαρπάξουν την ψήφο σου, για να «σώσουν» δήθεν την Πατρίδα σου. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. Αν «έτσι» σκεπτόταν οι πρόγονοί μας το '21 μπροστά στην ισχύ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τις νουθεσίες, προειδοποιήσεις και τα εκφοβιστικά μηνύματα των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής και της «Ιεράς Συμμαχίας», σήμερα Πρωθυπουργός μας θα ήταν ο .... Ταγίπ Ερντογάν!!!
 
Τέτοια ψευτοδιλήμματα, τέτοιων ψοφοδεών, υποκριτών και ψευδοσωτήρων Πολιτικών δεν αρμόζουν σ' ένα Λαό, που 'μαθε να πορεύεται αγέρωχος ακολουθώντας οδοδείκτες, που 'γραφαν «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ» κι «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
 
Γι' αυτό ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ..
... ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, όπως απαιτούν η Ιστορία κι ο Πολιτισμός σου ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, όπως θέλουν οι πανικοβλημένοι και δεσμευμένοι με ένοχα μυστικά Πολιτικοί σου, κι οι Συνασπισμένοι εναντίον της Εθνικής μας Τιμής, Ελευθερίας κι Αξιοπρέπειας, Διεθνείς Τοκογλύφοι και Δανειστές μας.
... Καρφώστε, το βράδυ των Εκλογών, πάνω στις οθόνες της τηλεόρασης και του διαδικτύου, τα βλέμματα και την αγωνία όλων αυτών των μεγαλόσχημων και σοβαροφανών επιτελών του Δ.Ν.Τ. , της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ., που 'μαθαν να μας ειρωνεύονται και να μας κουνάνε το δάκτυλο, και δώστε τους, με την αγέρωχη ΨΗΦΟ ΣΑΣ, να καταλάβουν, ότι πάνω από τις Οικονομικές Αξίες υπάρχουν οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ κι ότι το Χρήμα είναι που πρέπει να υπηρετεί τους ανθρώπους κι όχι οι άνθρωποι να υπηρετούν το Χρήμα.
... Δώστε με την ψήφο σας το ΣΥΝΘΗΜΑ, που περιμένουν όλοι οι καταπιεσμένοι λαοί της Ε.Ε. για τον γενικό ξεσηκωμό τους ενάντια στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που επιχειρούν να επιβάλουν οι γνωστοί-άγνωστοι υπηρέτες του Μαμωνά κρυμμένοι μέσα σε «Λέσχες» και «Στοές», «Διεθνείς Οίκους» και «Διεθνείς Αγορές».
 
ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Η ΡΟΥΜΑΝΟΙ.
 
ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
 
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!...
Συντάκτης: ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2012
 
Καλή Ανάσταση αδέλφια.
Καλή Επ-Ανάσταση.
π. Φώτιος Βεζύνιας