μήνυμα

μήνυμα

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σε καθεστώς σιωνιστικής αιχμαλωσίας η Ορθόδοξη Ελλάδα;

 Οι παλιοί και οι νέοι Κουρτ-πασάδες και οι συναλλαγές στο σύγχρονο διαμορφωμένο σκλαβοπάζαρο...
Λίγα χρόνια πριν ξεσπάσει ο απελευθερωτικός αγώνας του 1821 έμποροι Εβραίοι της Ηπείρου, χρηματοδότησαν τον Τούρκο αγά του Βερατίου, τον επονομαζόμενο Κουρτ Πασά προκειμένου να συλλάβει και να εκτελέσει τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό! Γιατί το έπραξαν; Μα γιατί έχαναν χρήματα και μειωνόταν το εισόδημά τους από το γεγονός ότι ο Άγιος Κοσμάς με τον πύρινο λόγο του έπειθε τους σκλαβωμένους Έλληνες χριστιανούς να κρατούν την αργία της Κυριακής! «Καταραμένα τα λεφτά που βγάζει κάποιος την Κυριακή» συνήθιζε να λέγει ο Άγιος. Κι αυτό ακριβώς έκανε τους Εβραίους εμπόρους της εποχής, που χρησιμοποιούσαν ως μέσο πλουτσιμού τη σκλαβιά, να προβούν στη στυγνή δολοφονία του και να καυχώνται μέχρι σήμερα (βλ. αρχιραββίνο Θεσσαλονίκης) ότι κατάφεραν και απαλλάχτηκαν από την ενοχλητική γι’ αυτούς παρουσία του μεγάλου αυτού Ισαποστόλου της Ορθοδοξίας μας. 
Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο σύγχρονος Κουρτ -πασάς ο οποίος δωροδοκήθηκε προκειμένου να καταργήσει από τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς την αργία της Κυριακής; Και τι είδους δώρα λέτε να έλαβε για να λησμονήσει την αδιαμφισβήτητη ρήση του μεγάλου αυτού αγίου της ρωμιοσύνης ότι τα «λεφτά της Κυριακής είναι καταραμένα»; Στον Κουρτ -πασά τότε δόθηκαν πολλοί παράδες γιατί την εξουσία την είχε εξασφαλισμένη στον ...διάδοχό του λέτε καλοί μου χριστιανοί να του πρόσφεραν ολίγη στήριξη στην εξουσία με όλα τα συνακόλουθα που την συνοδεύουν;
Ακούω ορισμένους να φωνασκούν διαμαρτυρόμενοι και να μας κατηγορούν ως οπισθοδρομικούς και να μας εκλαμβάνουν ως απροσάρμοστους στο σήμερα, επειδή αρνιόμαστε να κατανοήσουμε ότι οι εποχές άλλαξαν. Λέτε να έχουν δίκαιο; Για να το εξετάσουμε λιγάκι.
Τότε οι Έλληνες και γενικά οι Ρωμιοί ήταν, όπως γνωρίζουμε σκλαβωμένοι σε ένα σκληρό τυραννικό οθωμανικό καθεστώς. Εκείνο το καθεστώς είχε επιβάλλει δυσβάστακτους φόρους που αδυνατούσαν οι ραγιάδες Έλληνες να πληρώσουν και εξ ανάγκης οδηγούνταν στις φυλακές και στην αναγκαστική άνευ πληρωμής εργασία, δηλαδή στη δουλεία. Οι φυλακές μάλιστα ήταν ασφυκτικά γεμάτες και το καθεστώς εξέταζε τρόπους αποσυμφόρησής τους, αφού είχαμε φθάσει στο σημείο κάθε χωριό να έχει και μία φυλακή. Επιπλέον το οθωμανικό κυρίαρχο τότε καθεστώς για να καταστείλει τυχόν αντιδράσεις των σκλαβωμένων λαών είχε επιβάλλει τη λογοκρισία με σκληρούς νόμους. Όποιος λοιπόν προέβαινε σε κρίσεις λ.χ. κατά του σουλτάνου οδηγούνταν στην κρεμάλα. Όποιος υποστήριζε δημοσίως την πίστη του στον Χριστό και επιχειρούσε να καταστήσει κοινωνούς αυτής και τους φίλους του καταδικαζόταν σε βασανιστήρια και θάνατο η σε βίαιο εξισλαμισμό. Τα σχολεία και εν γένει τα γράμματα και η ελληνική γλώσσα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα και απαγορευμένα... Ο Άγιος Κοσμάς τότε με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας μας ίδρυσε πάνω από 3000 σχολεία, γεγονός ανεξήγητο, που εκλαμβάνεται ως θαύμα. «Εάν μιλάτε ελληνικά στο σπίτι σας εγώ θα πάρω πάνω μου όλες τις αμαρτίες σας» έλεγε επίσης στον σκλαβωμένο λαό για να τον ενισχύσει στο φρόνημά του. Γνώριζε ότι η πίστη, η γλώσσα και η παιδεία αποτελούν θεμέλιο λίθο για την εξέγερση του σκλαβωμένου γένους.
Σήμερα λοιπόν το καθεστώς που θέλει να ονομάζεται τύποις δημοκρατικό εκ των πραγμάτων διαπιστώνεται πως ακολουθεί και εφαρμόζει επακριβώς την πολιτική των Οθωμανών επικαλούμενο χίλιες -δυό δικαιολογίες που αφορούν κυρίως τους δανειστές. Μα ποιοί τέλος πάντων είναι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι δανειστές μας που ορίζουν τις τύχες μας και μας αντιμετωπίζουν με τα πειθήνια εντόπια όργανά τους, όπως μας φερόντουσαν τότε οι Οθωμανοί;
Όλοι αφουγκράζομαι πως τους γνωρίζετε... Είναι οι διαχρονικοί έμποροι του χρυσού και μόνιμοι διώκτες και βλάσφημοι του Χριστού και του ευαγγελίου. Τώρα βέβαια άλλαξαν οι εποχές. Έτσι έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από γενικολογίες του τύπου «διεθνείς αγορές», «διεθνές εμπόριο», «πολυεθνικές εταιρίες», «διεθνείς λέσχες εξουσίας», «τραπεζικό παγκόσμιο σύστημα», «χρηματιστήρια» κ.ο.κ.! Κι αυτό για να αποφύγουν τις συντονισμένες αντιδράσεις και εξεγέρσεις. Στο όνομα λοιπόν του σουλτάνου και της μεγάλης αυλής του που κρύβονται πίσω από τις ανωτέρω γενικολογίες, τα πειθήνια όργανά τους, ως άριστοι γενίτσαροι μαζεύουν τον πλούτο του πλανήτη. Επιβάλλουν δυσβάστακτους φόρους προς τους υποτελείς σ’ αυτούς λαούς και δη τον ελληνικό λαό! Μάλιστα απροκάλυπτα και χωρίς την παραμικρή αιδώ πλέον ισχυρίζονται οι σύγχρονοι σουλτάνοι και πασάδες με τις κατά καιρούς έμμεσες δηλώσεις των κραχτών τους, ότι η Ελλάδα αποτελεί το πειραματόζωο του πλανήτη.
Και δεν αποτελέσαμε το πειραματόζωο καλοί μου χριστιανοί τα τελευταία μόνο χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά πολλές -πολλές δεκαετίες πριν... Πρώτα φρόντισε ο σουλτάνος να μας «μπουκώσει» με μεθοδευμένες ανέσεις που εξασφάλιζαν οι παχυλοί μισθοί. Στη συνέχεια και αφού μας κατέστησε αδιάφορους, χλιαρούς και πολέμιους ενίοτε της ορθόδοξης πίστης μας κατέστρεψαν την ελληνική γλώσσα, με απόφαση του ελληνικού Κοινοβουλίου που έλαβαν 4 μόνο παρόντες βουλευτές!!! Κατόπιν υποβάθμισε την ελληνική παιδεία διατάζοντας τους γενίτσαρους προεστώτες άρχοντες να πειραματίζονται σε ξενόφερτα συστήματα εκπαίδευσης, τα οποία οι ίδιοι προωθούσαν στο όνομα νέων φιλοσοφιών του μεθοδευμένου μεσαιωνικού διαφωτισμού. Έπειτα μας παγίδευσε με το να μας φορτώσει με χρήματα, πλαστικές κάρτες, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια μέσα από ένα υποκινούμενο τραπεζικό ληστρικό σύστημα. Μετά μας αφαίρεσε με υπουργική απόφαση την αναγραφή του θρησκεύματός μας από τις ταυτότητες και μας επέβαλαν ετσιθελικά να ανεγείρουμε στη Θεσσαλονίκη μνημείο σαν κι αυτά που ανέγειραν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες... για να αποτρέπουν πιθανές εξεγέρσεις και αντιδράσεις.
Αποφεύγει ωστόσο να δηλώσει φανερά ότι είναι οι νέοι κατακτητές της υπόδουλης Ελλάδας. Ξέρουν καλά τι κάνουν ο σουλτάνος και το επιτελείο των γενιτσάρων που τον πλαισιώνουν. Προτιμά να κυβερνούν λοιπόν αντ’ αυτού οι γενίτσαροι, που εκείνος κάθε φορά θα αναδεικνύει μέσα από τα δικά του σχολεία, όπως λ. χ. το Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ που χρηματοδοτούν, τις λέσχες, τις διεθνείς επιτροπές και προπαντός τις ελεγχόμενες στοές. Άλλωστε οι γενίτσαροι δεν στοιχίζουν και τίποτε γιατί σκοπό έχουν όχι μόνο να εφαρμόζουν τις εντολές του αλλά και να συγκεντρώνουν τα πυρά των υπόδουλων λαών. Επιπλέον οι γενίτσαροι αυτοί για να φανούν καλοί προς το αφεντικό και την ολιγάριθμη συντροφιά του υπερβαίνουν σε σκληρότητα και τους ιδίους τους σύγχρονους σουλτάνους. Για παράδειγμα αναφέρουμε το εξής: Ξέροντας την διαχρονική τσιγκουνιά των αφεντικών τους αποφάσισαν να μην τους χρεώσουν κτίζοντας νέες φυλακές σε κάθε πόλη και χωριό, έτσι ώστε να τους απαλλάξουν από την καταβολή μισθών σε χωροφύλακες.
Επιστράτευσαν λοιπόν την επιστήμη και την πρόοδο της σύγχρονης εποχής μας για να καθιερώσουν το λεγόμενο βραχιολάκι, μέσω του οποίου θα παρακολουθούν ακόμη και από τις απομακρυσμένες ΗΠΑ τη συμπεριφορά και τις κινήσεις των φυλακισμένων υπηκόων σαν τους Τεξανούς καουμπόυς που σημάδευαν τα κοπάδια τους...
Οι γενίτσαροι ακόμη αυτοί φροντίζουν να κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια επικαλούμενοι λόγους οικονομίας μη τυχόν και ...εξεγερθούν οι ραγιάδες. Οι γενίτσαροι αυτοί λειτουργώντας σαν τον Κουρτ -πασά του Βερατίου δολοφονούν και την ελευθερία, επιβάλλοντας μία άνευ προηγουμένου λογοκρισία επικαλούμενοι δήθεν λόγους ρατσισμού. Αλλοιώνουν την ελληνική ιστορία, ανατρέπουν το ελληνικό σύνταγμα, ψηφίζουν νόμους κατά βούληση, όπως αυτόν περί του περιουσιολογίου, που μόνο η γκεστάπο επέβαλλε τον καιρό του ναζισμού! Δεν αποκλείεται να ψηφίσουν νόμους με τους οποίους θα φορολογούν όχι μόνο τα κοτέτσια μας αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε... Βλασφημούν επίσης και υβρίζουν τον τριαδικό Θεό και τα ορθόδοξα πιστεύματά μας, αλλάζουν τα ήθη και τα έθιμα της φυλής μας, ανατρέπουν τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας.
Καλοί μου Χριστιανοί, ο Άγιος Κοσμάς βοήθησε το λαό να σηκώσει το βλέμμα του προς τον Χριστό και να ικετεύσει την δωρεά της λευτεριάς του από τον οθωμανικό ζυγό. Είθε να βρεθεί και σήμερα ένας τέτοιος Άγιος Κοσμάς που θα μας βοηθήσει να στραφούμε και πάλι προς τον ουρανό για να ζητήσουμε από τον Χριστό να μας λευτερώσει από τον σιωνιστικό ζυγό μιας αράδας νεοσουλτάνων, που έχει επιβάλλει και κρύβεται πίσω απ ’αυτό το τυραννικό καθεστώς, που όλοι βιώνουμε ως δήθεν δημοκρατία ακόμη και στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ... Τότε θα δείτε πως αυτή η κατευθυνόμενη «δημοκρατία» τους να συντρίβεται και να διαλύεται σαν καρυδότσουφλο και στη θέση της να πνέει και πάλι η σημαία του σταυρού, η σημαία της λευτεριάς!
Σ. Ο.  ΠΗΓΗ www.orthodoxia.gr

Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013