μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΤΡΙΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙ' ΕΙΚΟΝΩΝ

ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ "Διάλογος και διάλογοι... " (http://www.amen.gr/)
του Αρχιμ. Χρυσόστομου Χρυσόπουλου.


ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Λοιπόν αγαπητέ εν Κυρίω αδελφέ πατέρα Χρυσόστομε, αν οι παρακάτω "αηδίες", που απεικονίζονται στο Φράιμπουργκ, στο Τρίερ και στα Ιεροσόλυμα είναι ο διάλογος που υποστηρίζεις στο άρθρο σου, λυπάμαι αλλά οφείλω να σου υπενθυμίσω τι είναι "βλασφημία". Λοιπόν, αν και τα έχετε ακούσει, πολλές φορές, αυτά δεν είναι διάλογος. Αυτά είναι πλήρης υποταγή στα θέλω του πάπα, της μασονίας, του Σιωνισμού, και τελικά της Πανθρησκείας. Βέβαια είστε ελεύθεροι να συνεχίστε, και εσύ και οι ομοφρονούντες μετά σου να κοροϊδεύεται  τους εαυτούς σας..... Καλή μετάνοια σε όλους μας.

Χριστός Ανέστη
π. Φώτιος Βεζύνιας

Αντιγραφή στοιχείων από: http://www.aktine.blogspot.com/

1. Οικουμενιστική συνάντηση στο Φράιμπουργκ – “Ορθόδοξοι και Ρωμαιοκαθολικοί αναγνωρίζουν ότι αποτελούν αδελφές Εκκλησίες"

 
Ελβετία  -  Στις 8 και 9 Μαΐου 2012  στο Fribourg, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών με πρωτοβουλία της Ελβετικής Διάσκεψης των Ρωμαιοκαθολικών Επισκόπων. Ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Ελβετίας Ιερεμίας (Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως)  και ο  Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος Norbert Brunner στο κοινό ανακοινωθέν δήλωσαν ότι κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν  να “αναγνωρίσουν ότι αποτελούν αδελφές Εκκλησίες αν και έχουν κάποιες διαφορές στην κατανόηση της διακονίας του Επισκόπου  Ρώμης"
2. Γερμανία – Φωτογραφίες από την ημέρα του Οικουμενισμού

Taufgedächtnis
Τρίερ (Trier)  -  Στις 5 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την ημέρα του Οικουμενισμού. Έλαβαν μέρος όλα τα χριστιανικά δόγματα της Γερμανίας ενώ την Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης  Γερμανίας Αυγουστίνος.


Ökumenetag in Trier
Kreuz und quer verwoben: die Vertreter der verschiedenen Konfessionen in der Konstantin-Basilika.




3. Ιεροσόλυμα – Συμπροσευχές για την υποδοχή του υπεύθυνου του τάγματος των Φραγκισκανών


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ.
 
Χριστός Ανέστη
π. Φώτιος Βεζύνιας