μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η ημέρα Οικουμενισμού στο Μανχάιμ

Φωτογραφίες

Γερμανία- Μανχάιμ 18 Μαΐου 2012.  Οικουμενιστική Αρτοκλασία κατά την Ημέρα Οικουμενισμού (Ημέρα Οικουμένης) στο Ρωμαιοκαθολικό ναό του Χριστού.

Στις φωτογραφίες ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος ο πρόεδρος της Γερμανικής Διάσκεψης Ρωμαιοκαθολικών Επισκόπων, Αρχιεπίσκοπος Ρόμπερτ Zollitsch, ο Προτεστάντης Επίσκοπος της Βάδης, Ούλριχ Φίσερ,η Επίσκοπος των Μεθοδιστών Rosemarie Wenner και ο Παλαιοκαθολικός Επίσκοπος Matthias Ring. 
 
 
Αγαπητέ Αρχιμανδρίτα Γεράσιμε Φραγκουλάκη, όσα επιχειρήματα και αν μου παρουσιάσεις, εσύ και οι ομοδοξούντες μετά σου, δεν θα με πείσεις ότι η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ υπάρχει μέσα στις καταστάσεις που απεικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες.  Και λέγω καταστάσεις, γιατί είναι βλάσφημο να ονομασθεί "Ορθόδοξη Λατρεία" αυτό το "ΠΡΑΓΜΑ".... Κρίμα....  Παρασέρνετε και τόσες ψυχές μαζί σας. Και είναι και άλλες ψυχές, χιλιάδες, ετεροδόξων μεταξύ τους, που έχουν έλθει "ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ" και νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ενώ βρίσκονται "ΕΝ ΠΟΡΝΕΙΑ"...  και είναι και άλλοι που νομίζουν ότι είναι "Βαπτισμένοι" και δεν είναι... και είναι και άλλοι που νομίζουν ότι "είναι του Χριστού" και δεν είναι.... ο Θεός ας φωτίσει όλους....

Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας