μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ευλογεί (!) τελετή μασόνων

Τιτουλάριος Μητροπολίτης - φωτογραφίες

του Κώστα Ζαφειρίου
 
πηγή: ierovima.

Ο τιτουλάριος μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός προσεκλήθη τον περασμένο Ιούνιο από Τέκτονες για να παραστεί σε τελετή τους και να ευλογήσει(!) την εισδοχή νέων μελών στο τάγμα των Τεκτόνων.
Ο θεοφιλέστατος αποδέχθηκε την πρόσκληση και αδιάψευστος μάρτυρας της τελετής μύησης, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει κατ΄αποκλειστικότητα το «ierovima.gr». Είναι άγνωστο αν ο πανιερώτατος παρέστη στην τελετή ως εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

  Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Δαμασκηνός (Καζανάκης) στις 9 Ιανουαρίου 2003, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος Επίσκοπος της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Βελεστίνου, ως βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η χειροτονία του τελέσθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2003, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών.
Στις 29 Φεβρουαρίου 2008, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β´ τον διόρισε στη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος τον ανακήρυξε αργότερα σε Τιτουλάριο Μητροπολίτη Βελεστίνου.
Η τελετή των Μασόνων έγινε στην Αθήνα την Κυριακή 1η Ιουνίου 2012 και είχε θέμα «εισδοχή νέων Δοκίμων Αρχοντισσών, Ιπποτών και Ακολούθων των Διοικήσεων Αθηνών και Πειραιώς Του Κυριάρχου Ιπποτικού Τάγματος του Ναού των Ιεροσολύμων». 
Στις φωτογραφίες ο μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός ευλογεί(!) την τελετή.
 



 
 ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Αν είναι αλήθεια τότε δεν μας φταίει κανείς. Μας εγκατέλειψε η χάρις του Αγίου Πνεύματος. Δεν πρόκειται για αμαρτία. Είναι το βλέλυγμα της ερημώσεως εν τω Ναού του Κυρίου.... Δυστυχώς.     Αλήθεια οι υπόλοιποι ιερείς στις φωτογραφίες ποίοι είναι;