μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Καταλάβατε τώρα, τί συνέβη στη Βοστόνη;

Αν δεν υπήρχαν νεκροί και αν δεν υπήρχε τρόμος, θα ήταν η απόλυτη γελοιογραφία αυτοί οι παγκόσμιοι ηγέτες που "σοκαρίστηκαν" από τις επιθέσεις στη Βοστόνη και ψάχνουν τους τρομοκράτες.
Ένας-ένας δηλώνουν τον....αποτροπιασμό τους και ότι η "δημοκρατία" θα νικήσει και όλο αυτό το πακετάκι των γελοιοτήτων, που λένε κάθε φορά που κινδυνεύει ο πισινός τους και η εξουσία τους!

Φυσικά είμαστε εναντίον των επιθέσεων αλλά και εναντίον της υποκρισίας τους: Αυτοί που σκοτώνουν τον κοσμάκη κατά το συμφέρον τους και κατά την εξυπηρέτηση των σχεδίων της παγκόσμιας δικτατορίας, αυτοί που εντελώς πρόσφατα στη Συρία δολοφόνησαν 15.000 παιδιά και πάνω από 100.000 αμάχους (οι δολοφονίες συνεχίζονται), αυτοί που στραγγαλίζουν τις ανθρώπινες ελευθερίες στον βωμό της επικράτησης του Αντιχρίστου αφεντικού τους, αυτοί που καταδικάζουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, αυτοί που υποχρεώνουν τους λαούς σε πείνα, αυτοί που θεμελιώνουν την δύναμή τους στην δυστυχία των αδυνάτων, αυτοί που υποβιβάζουν τον άνθρωπο σε αριθμό και τρόφιμο των σύγχρονων και απέραντων στρατοπέδων συγκέντρωσης ενεργούμενων, όλοι αυτοί λοιπόν, τώρα κόπτονται για την... τρομοκρατία ενώ απλά πρέπει να κοιτάξουν τον κρυστάλλινο καθρέφτη των μπουντουάρ τους!
Αυτό που ψάχνετε "κύριοι" είναι το δημιούργημα της μισαλλοδοξίας σας, αυτό που αναζητείτε είστε εσείς οι ίδιοι!
Ετούτο που συνέβη στη Βοστόνη καθώς και τα προηγούμενα και τα επόμενά του, δεν είναι παρά η έκφραση και η απόρροια της τακτικής σας.
Τώρα, τάχα, απορείτε...Μα όταν περνάς από χώρο βοθρολυμάτων, δεν δικαιούσαι να απορείς για την βρώμα!
Τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος και τούτον τον θάνατο βιώνετε και μαζί σας και μεις. Δυσωδεί το πτώμα της εξουσίας σας, που δεν είναι συμβεβλημένη με την ζωή: Αυτό είναι όλο το θέμα! Έχετε ήδη σαπίσει και μυρίζετε....
Πάντα έτσι συμβαίνει όταν οι κούκλες μένουν ορφανές από τις μικρές τους κυρίες, όταν τα αυτοκινητάκια των αγοριών στέκουν αμήχανα μπρος στα τρυφερά κουφάρια αυτών που δεν θα γίνουν ποτέ άνδρες, όταν το χώμα βαστάζει κομμένα ανθρώπινα μέλη, όταν την ώρα του αβρού σας bath ( με πολλά κυβικά νερού) στον μαύρο κόσμο τα παιδιά εκλιπαρούν για μια σταγόνα λασπόνερο, όταν την ώρα που δειπνείτε μπρικ -μεταξύ δυο συσκέψεων- στα σκουπίδια συνωστίζονται πεινασμένοι, όταν ο κόπος των μεροκαματιάρηδων γίνεται χαβιάρι των πλουσίων, όταν η αδικία βαφτίζεται...δημοκρατία.
Το σύστημά σας είναι αυτό που θα γίνει θηλιά να σας πνίξει ως μη συνάδον με την πρόοδο του ζειν καθώς η πραγματική Ζωή γεννήθηκε μια φορά και δεν ήταν στις Βερσαλίες αλλά σε μια άθλια σπηλιά της Ναζαρέτ.
Για την ασφάλεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης ξοδέψατε 120 δις! Και ιδού το αποτέλεσμα καθώς είναι γραμμένο πως "Εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν, εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων".
Αυτός που γεννήθηκε στη σπηλιά και που στις "Βερσαλίες" των σαλονιών σας δεν χωράει, είναι ο φυλάσσων που επιδεικτικά αγνοήσατε και πολεμήσατε και τώρα ξεβολεύει την βόλεψή σας...
Καταλάβατε τώρα, τί συνέβη στη Βοστόνη;

Αναρτήθηκε από ΕΛΕΝΑ στις 4:30 π.μ.
Πηγή:  www.nefthalim.blogspot.gr