μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος τίμησε Γερμανούς εμπνευστές για την "Βοήθεια στα παιδιά της Ελλάδας''



1927152Φώτο: Χρήστος Μπόνης
Σε μια κίνηση αναγνώρισης προέβη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, σε ειδική τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου.
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, τίμησε τους εμπνευστές της κίνησης της Γερμανίας "Βοήθεια για τα παιδιά στην Ελλάδα".
Τους τιμώμενους χαιρέτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης, ο οποίος έχει υπηρετήσει στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας.
Ο π. Μάξιμος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία μέσα από την οποία παρέχονται τρόφιμα για οικογένειες, ενώ εξήρε την προσωπικότητα του κάθε ένα ξεχωριστά.
Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρέδωσε το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και ένα αναμνηστικό πιττάκιο, στους π. Απόστολο Μαλαμούση, τον κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη και τον Λούντγκερ Χερμέλερ.
Ο κ. Ιερώνυμος συνεχάρη τους εμπνευστές της εν λόγω πρωτοβουλίας, υπογραμμίζοντας την σημαντική βοήθεια που έχουν προσφέρει στις πολύτεκνες οικογένειες της Ελλάδος.
Τέλος τους τιμωμένους ευχαρίστησε και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί Εκκλησία.

πηγή: www.romfea.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Να σε κάψω Γιάννη...  να σ' αλείψω λάδι.....  ή μήπως οι φίλοι μας Γερμανοί.. δεν είναι η αιτία της καταστροφής μας;;;