μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Σ’ αυτήν την οικουμενιστική φιέστα, η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα ..

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
Μην αργήστε Άγιοι Ιεράρχες.
Λάβετε θέσιν έναντι των της Κρήτης γεγονότων.
Δεν βλέπετε την θύελλαν  που πλησιάζει;
Διώξατε την ομίχλην των κειμένων και των αποφάσεων.
Αφήσατε και πάλιν τον Ήλιον της Δικαιοσύνης να φέξει μέσα στην Εκκλησίαν Του.
Δείξτε απείθειαν στους σκοτεινούς κύκλους που επέβαλλαν τα γεγονότα της Κρήτης.
Αλλιώς ο κατήφορος είναι μεγάλος. Που οδηγεί; Στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Δεν τολμώ ούτε να σκεφθώ ότι αυτό θέλετε....!!!! 
Αποδείξτε αυτό που ΕΙΣΤΕ...
Μην σχίστε την Εκκλησίαν του Χριστού
Γονυπετής εμπρός σας και εκλιπαρών..

π. Φώτιος Βεζύνιας. 

%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b7%ce%b3%cf%8d%cf%81%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%85%cf%8c%cf%81%ce%ba
Διαβάζω στην ιστοσελίδα Orhodox Christian Laity την ανακοίνωση ότι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί «προσευχή Ορθοδόξων και Καθολικών για την ενότητα και τη ζωή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο παπικούς ναούς: St. John Nepomucene και St. Frances Xavier Cabrini.

Το ‘μεγάλο αυτό γεγονός’ στηρίζεται από την προαναφερθείσα ενορία των παπικών, την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Σχολή Αγίου Βλαδίμηρου [ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για την Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ !!] και από την ενορία St. Vincent Ferrer και St. Catherine of Siena του Τάγματος των Δομινικανών.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τελεστεί «Ορθόδοξη και Ρωμαιοκαθολική ευχαριστία». Θα ακουστεί, από πλευράς Ορθοδοξίας, ο «Ακάθιστος για το Αγέννητο» [“Akathist for the Unborn”] και από Ρωμαιοκαθολικής «το Ροδάριο του Θείου Ελέους» [“Divine Mercy Chaplet”]. Την Ορθόδοξη ευχαριστία θα τελέσει ο Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Σχολής Αγίου Βλαδίμηρου, Πρωτοπρεσβύτερος Τσαντ Χάτφιλντ (Chad Hatfield).
Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Στο ‘μεγάλο αυτό γεγονός’ θα παρευρεθεί και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ουάσινγκτον, Μητροπολίτης πάσης Αμερικής και Καναδά Τύχων, ο οποίος θα δώσει και ομιλία.
Ομιλία θα δώσει και η Αδελφή Virginia Joy των ‘Αδελφών της Ζωής’ (Sisters of Life).
virginia-joy
Οι ‘Αδελφές της Ζωής‘, διαβάζω, είναι μία «καθολική θρησκευτική αδελφότητα αφιερωμένη στην προστασία και τη βελτίωση της ιερότητας κάθε ανθρώπινης ζωής» !!
sisters-of-life
Η εκδήλωση αυτή, «έχει σχέση με την Εβδομάδα Προσευχής για την Χριστιανική Ενότητα, την οποία ξεκίνησε η Επιτροπή Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων (Faith and Order Commission) του Παγκόσμιου Συμβούλιου Εκκλησιών και το Ποντιφικό Συμβούλιο για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας.» Η Εβδομάδα Προσευχής έχει παραδοσιακά ορισθεί από την 18η Ιανουαρίου έως την 25η.
Αυτά είναι αγαπητοί μου αδελφοί τα αποτελέσματα του ‘διαλόγου’ ΤΟΥΣ, τα οποία εμείς οι απλοί πιστοί πρέπει να καταπιούμε αμάσητα, να κάνουμε μπάκα μπάκα όπως λέει ο αγαπητός αγωνιστής της Πίστεως Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Μανώλης. Αυτές είναι και οι εξουσίες του υπέρ-οργανισμού ΠΣΕ που επικύρωσε η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ της Κρήτης και η Εκκλησία της Ελλάδος, να ορίζει τα δόγματα της Πίστης μας και την καθημερινή μας εκκλησιαστική ζωή.
Απέραντη θλίψη, δεν μπορώ να γράψω τίποτε άλλο.
***

Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://aktines.blogspot.gr/2017/01/blog-post_994.html