μήνυμα

μήνυμα

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε!

Σαρωτική εξουσία επί των 6.000 τραπεζών της ευρωζώνης θα δοθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, βάσει του σχεδίου που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το οποίο θέτει σε πορεία σύγκρουσης τις Βρυξέλλες με τη Γερμανία και την ίδια την ΕΚΤ, καθώς η τελευταία ζητά ένα λιγότερο συγκεντρωτικό πρώτο βήμα προς την τραπεζική ενοποίηση.
Βάσει της πρότασης, η ανώτατη εξουσία θα μεταβιβαστεί σε ένα νέο «ελεγκτικό συμβούλιο» της ΕΚΤ που θα είναι ξεχωριστό από το υπάρχον διοικητικό της συμβούλιο.
Αν και ο τρόπος που θα σχηματιστεί δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, το βασικό σχέδιο κάνει λόγο για ένα συμβούλιο που θα απαρτίζεται από 23 μέλη: έναν εκπρόσωπο από κάθε κράτος-μέλος της ευρωζώνης, συν έξι ανεξάρτητα μέλη, τον πρόεδρο και έναν αντιπρόεδρο.
Θεωρήθηκε ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει ξεχωριστό συμβούλιο ώστε να εδραιωθεί ένα τείχος προστασίας μεταξύ των υφιστάμενων νομισματικών δραστηριοτήτων της ΕΚΤ, οι οποίες περιλαμβάνουν την παροχή φτηνών δανείων στις τράπεζες που παλεύουν να επιβιώσουν, και το νέο ελεγκτικό της ρόλο.
Οι αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι η νομοθεσία τώρα σχεδιάζεται και πως δεν θα παρουσιαστεί επισήμως, από τον κ. Barroso, πριν την ομιλία του στις 12 Σεπτεμβρίου. Για να γίνει ευρωπαϊκός νόμος, θα πρέπει να εγκριθεί από τις κυβερνήσεις των 27 μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αξιωματούχοι της Κομισιόν ελπίζουν ότι θα υπάρξει συμφωνία στη σύνοδο της ΕΕ πριν από τα τέλη του έτους.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!
Με πρόσχημα την "οικονομική κρίση" καταργούν τις τοπικές τράπεζες και περνάνε την απόλυτη οικονομική (και όχι μόνο) εξουσία σε έναν "Πρόεδρο", έναν "Αντιπρόεδρο" και μερικά "Μέλη"!
Ας δούμε τι αναφέρουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών για το θέμα:
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.

Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.

Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;" Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.
Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ' αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.
Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό.Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία (Σ.Σ. Ήδη ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Σόρος μετέτρεψε όλες τις μετοχές του σε ράβδους χρυσού!!!).
 
πηγή: www.hellas-orthodoxy.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Αν συνεχίσουμε να τους εμπιστεύομαστε, και να δημιουργούμε
"εχθρούς" σε άλλες κατευθύνσεις.... θα είμαστε άξιοι των όσων συμβούν.
 
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας