μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ....

Ιταλία: προς απαγόρευση συναλλαγών σε μετρητά άνω των 50 €

Τέλος φόρμας
Μετά την απαγόρευση να αποσύρεις από την τράπεζα πάνω από 1.000 ευρώ σε μετρητά, η Ιταλία ετοιμάζεται να κάνει νέο βήμα στην πορεία του απόλυτου έλεγχου των συναλλαγών των ιδιωτών.
Πράγματι, κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για την απαγόρευση όλων των συναλλαγών σε μετρητά πάνω από 50 ευρώ. 
Για μεγαλύτερα ποσά, θα γίνεται δεκτή μόνο η χρήση των ηλεκτρονικών τραπεζικών καρτών. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ήθελε το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί από το 2013.
Με το πρόσχημα της καταπολέμησης του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της μαύρης και γκρίζας οικονομίας, αυτό το νέο αναγκαστικό μέτρο θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα επιπλέον μέσο για τον έλεγχο του πληθυσμού, από δω και στο έξης με ευκολότερη «ιχνηλάτηση» όλων των καθημερινών δραστηριοτήτων του. 
Για ορισμένους παρατηρητές, αποτελεί επίσης ένα επιπλέον βήμα προς την απλή και καθαρή κατάργηση των μετρητών υπέρ των ηλεκτρονικών συναλλαγών μόνο.
Ενώ η οικονομική ολιγαρχία λειτουργεί ταχυδακτυλουργικά  με δισ. ευρώ στη τελειότατη αδιαφάνεια και με καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας, ο «λαουτζίκος (vulgum pecus  παρακολουθεί τον Big Brother που σφίγγει τη θηλιά και τις τράπεζες, που όμως απέδειξαν από την αρχή της κρίσης την ανευθυνότητα την ατιμία τους, να πάρουν ακόμη και λίγο περισσότερη εξουσία.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Τί άλλο θα μπορούσε να γίνει. Η οικονομική κρίση που έστησαν οι σκοτεινές δυνάμεις, θα αρχίσει να δείχνει τους πραγματικούς σκοπούς τους... Και ο μόνος σκοπός τους είναι ο Απόλυτος Παγκόσμιος Έλεγχος  . Αδέλφια μην σας ξεγελάνε. Οι ίδιοι θα κινούν αμύθητα ποσά με δρόμους που δεν θα αποκαλύπτονται, και όλοι οι άλλοι.. οι λαοί όλου του κόσμου.. θα πρέπει να δίνουν λογαριασμό.. όχι οικονομικό...  αυτό είναι το πρόσχημα.. Θα πρέπει να δίνουν αναφορά για την παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής τους,  κάτι που μόνο ο Θεός το γνωρίζει... και βέβαια θα θελήσει να το γνωρίζει και ο αντίχριστος.
 
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας