μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΑ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

 

Αρχίζουμε το παρόν άρθρο με μια προφητεία ενός γέροντος της Ορθοδοξίας που είπε, « Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε!!!» Το επανέλαβε πολλές φορές,
«Εκεί από τη Συρία θα αρχίσει το κακό……»
Μετά τη Λιβύη, και τα άλλα Αραβικά κράτη, ήρθε η σειρά της Συρίας.
Η Αμερικανοκίνητη «Αραβική Άνοιξη» ανυπομονεί……….
Η Συρία βασικά διέπραξε έξη κακά, για τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση της Γης.
1.- Τη φιλία και συμμαχία με τη Ρωσία-Kίνα.
2.- Τη φιλία και συμμαχία με το Ιράν.
3.- Τα ενεργειακά κοιτάσματα στην Ανατολική Μεσόγειο.
4.- Οι κακές σχέσεις με τη Νατοϊκή Τουρκία.
5.- Οι κακές σχέσεις με την
Σιωνιστική Αμερικάνικη «Αραβική Άνοιξη».

6.-Συνορεύει με το Ισραήλ, και κατέχει τα υψώματα του Golan.
Γιαυτό οι Δυτικοί «σύμμαχοι» απεφάσισαν να τη ξεπαστρέψουν, μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας.
Όπως «έφαγαν» το Καντάφι, το Μουμπάρακ, θέλουν και τον Άσαντ.
Επιπλέον η παγκόσμια Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχει σχέδια να δημιουργήσει το Κουρδικό κράτος, το οποίο γεωγραφικώς παρεμβάλλεται μεταξύ Τουρκίας & Συρίας, ως εκ τούτου με όργανα τις
ΗΠΑ, Ε.Ε., Ο.Η.Ε. & ΝΑΤΟ δημιουργούν προβλήματα στη περιοχή.
Στην όλη κακή πολεμική κατάσταση, μεγάλο ρόλο έπαιξαν η λέσχη
Bilterberg του Ρότσιλντ, και η Τριμερής Επιτροπή του Ροκφέλερ, μαζί με τους Ιlluminati , και όλες αυτές τις γνωστές Μασονικές Σατανικές οργανώσεις που αποτελούν σαν σύνολο τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση. Τη περασμένη εβδομάδα πέντε πολεμικά γεγονότα συγκλόνισαν τη Μέση Ανατολή.
1.-Η Αίγυπτος επίσημα εξέλεξε έναν Ισλαμιστή για Πρόεδρο.
Αλήθεια δεν σας κάνει εντύπωση που η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση επέτρεψε να εκλεγεί ένας Ισλαμιστής για πρόεδρος στην Αίγυπτο;;; Αλήθεια τι συμβαίνει;;; μήπως Σιωνισμός και Ισλαμιστές τα βρήκανε;;; Ρωτάμε!!! Αν και προσωπικώς έχω τη γνώμη ότι δεν τα είχαν χάσει ποτέ!!! Ο μεγάλος εχθρός της Σιωνιστικής διακυβέρνησης είναι ο πατριωτισμός!!! Αυτός δεν χωρά στη παγκοσμιοποίηση!!!
Για παράδειγμα, βλέπε τους πολιτικούς μας σήμερα, οι οποίοι απέταξαν το πατριωτισμό, για να έχουν την εύνοια των Σιωνιστών επικυρίαρχων.
2.-Η Σαουδική Αραβία είναι σε πολεμική ετοιμότητα εναντίον της Συρίας, και διέβη με άρματα μάχης τα σύνορα με την Ιορδανία, έτοιμη να επιτεθεί, για συμπαράσταση στους πάτρωνές της Σιωνιστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
3.-Ρωσία-Κίνα συγκεντρώνουν ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο, για να συμπαρασταθούν στη δοκιμαζόμενη Συρία, και το Ιράν βοηθά με κάθε μέσον………
5.- Η Συρία κατέρριψε ένα Τούρκικο πολεμικό αεροπλάνο.
Αυτά τα γεγονότα προκαλούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Πλάθοντας όλα αυτά τα γεγονότα συμπεραίνουμε και βλέπουμε, μια περισσότερο αναγκαστική και επικίνδυνη κατάσταση.
Η Τουρκία θέλει αλλαγή του καθεστώτος στη Συρία με σκοπό να επεκτείνει την επιρροή της στον Αραβικό κόσμο, αλλά και για να αποφύγει τη δημιουργία Κουρδικού κράτους μεταξύ Τουρκίας-Συρίας.
Από την άλλη πλευρά η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, με τις δυτικές μαριονέτες γέμισαν τη Συρία με Ισλαμοφασίστες (όπως τους αποκαλούν τα ΜΜΕ) αντάρτες, πολεμιστές, μαχητές, και άλλους μισθοφόρους ράμπο διεθνείς δολοφόνους, οπλισμένους σαν αστακούς,
για να ρίξουν το καθεστώς Άσαντ, δολοφονώντας το λαό της Συρίας, το ίδιο ακριβώς όπως έπραξαν στη Λιβύη. Στα γεγονότα αυτά μεγάλο ρόλο παίζει η Μουσουλμανική Αδελφότητα που θα ήθελε να βγάλει τους Στρατιωτικούς από τη πολιτική σκηνή της Αιγύπτου, το ίδιο θα ήθελε να κάνει και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, επειδή οι Στρατιωτικοί είναι πατριώτες, και ενδιαφέρονται για το καλό της πατρίδας. Όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ η Συρία ζητά από τη Ρωσία δύο μήνες χρόνο για να τελειώνει με τους Ισλαμιστές οι οποίοι έγιναν σύμμαχοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μέχρι οι Κοσμοκράτορες να κάνουν τη δουλειά τους, και μετά θα τους πετάξουν στα αζήτητα. Από κοντά και η δική μας τρικομματική κυβερνητική συμμαχία να συμπαρίσταται στα Σιωνιστικά σχέδια .
Η σιωνιστική Ε.Ε. εκλιπαρεί το περιβόητο «Συμβούλιο Ασφαλείας»
του Σιωνιστικού ΟΗΕ, για επέμβαση στη Συρία στα πρότυπα του Ιράκ,
της Λιβύης, της Γιουγκοσλαβίας, κ.λ.π.
Η Συρία και η Λιβύη ζούσαν μια χαρά, μέχρι που αποφάσισαν οι Σιωνιστές Δυτικοί να επέμβουν. Ο κύριος Φώτης Κουβέλης λέει,
«Η αντιμετώπιση μιας ανθρωπιστικής κρίσης πρέπει να είναι πάνω από γεωπολιτικούς χειρισμούς, και γιαυτό όλα τα μέλη του Σ.Α. του ΟΗΕ οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο Συριακό λαό.»
Ξεχνάει όμως ποιος Σατανάς δημιούργησε την ανθρωπιστική κρίση στη Συρία, όπως και στη Λιβύη.
Είναι ο ίδιος εκείνος Σατανάς, που δημιούργησε την ανθρωπιστική κρίση εδώ στη πατρίδα μας, και μέχρι σήμερα μετράμε 3000 νεκρούς αυτόχειρες από οικονομικά προβλήματα. Είναι ο ίδιος Σατανάς αφεντικό της τριμερούς συμμαχίας που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα.
Δυστυχώς υπάρχουν χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ στην υπηρεσία των ΑμερικανοΣιωνιστών. Η Κυβέρνηση της Κύπρου λέει, «Θα ήταν καταστροφική για όλη τη περιοχή πιθανή επέμβαση των Δυτικών στη Συρία». Πράγματι οποιαδήποτε στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία, θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για ολόκληρη τη περιοχή, και θα πρέπει να αποφευχθεί.
Για τις εξελίξεις στη Συρία εκφράζουμε έντονη ανησυχία για τη συνεχιζόμενη αναταραχή, αφού ήδη έχει οδηγήσει τη χώρα σε εμφύλιο σπαραγμό με τις ευλογίες της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Φοβάμαι ότι, μετά τη Συρία και το Ιράν, (αφού τελειώσουν και με το Ιράν), το ίδιο πάνε να κάνουν στη χώρα μας οι Παντοκράτορες, αφού ήδη ανάβουν φωτιές σε Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο, με Σκοπιανούς και Τούρκους. Όλα αυτά γίνονται για την επικράτηση στο κόσμο της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, αλλά και για να βάλλουν στο χέρι τα ενεργειακά κοιτάσματα στην ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου, και κατεπέκταση του Αιγαίου.
Βρήκαν πολιτικούς μαριονέτες σε όλες τις χώρες και υλοποιούν τη παγκόσμια κυριαρχία τους.
Τα διεθνή ΜΜΕ μας πληροφορούν ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας-Ε.Ε. για τη Συρία. Συμφώνησαν στη Γενεύη οι μεγάλες εμπλεκόμενες δυνάμεις για τη δημιουργία μεταβατικής κυβέρνησης στη Συρία, η οποία θα αποτελείται από στελέχη που θα ανήκουν στη κυβέρνηση Άσαντ, και στελέχη που θα πρόσκεινται στη πλευρά της Σιωνιστικής Αντιπολίτευσης, δηλαδή στη πλευρά των Ισλαμοφασιστών ανταρτών. Οι συμφωνίες όμως αυτές γίνονται για να παραβιάζονται.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΟΗΕ και του Αραβικού συνδέσμου, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος «ειρηνοποιός» Κόφι Ανάν, άνθρωπος του ΑμερικανοΣιωνιστικού κατεστημένου, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Καταλαβαίνετε τώρα σε τι χέρια έχει πέσει η Συρία. Εάν έλλειπε η Ρωσία, Κίνα, και Ιράν, η Συρία ήδη θα είχε πέσει στα χέρια τους, όπως η Λιβύη, της οποίας τώρα ο λαός λιμοκτονεί. Από κοντά και η Χίλαρυ που δήλωσε, « Η συμφωνία που έγινε στη Γενεύη στους κόλπους της ομάδας δράσης για τη Συρία, ανοίγει το δρόμο για την μετά Άσαντ εποχή.»
Αυτό ενδιαφέρει τη Χίλαρυ, η μετά Άσαντ εποχή. Όμως «Άλλες μεν
βουλές ανθρώπων, άλλες της παγκόσμιας Σιωνιστικής συμμορίας».
Τα ενδιαφέροντα των επικυρίαρχων είναι πότε τελικά θα πέσει η Συρία
ολοκληρωτικά στα χέρια τους, και όχι οι ειρηνευτικές αποστολές, αυτά
είναι για τα μάτια του κόσμου.
Από κοντά και το πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης,
η Σαουδική Αραβία, η οποία κινητοποίησε τις δυνάμεις της, χερσαίες και αεροπορικές, διέβη τα σύνορα με την Ιορδανία-όπως λένε τα ΜΜΕ- και είναι έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία, δίπλα στους Ισλαμοφασίστες και άλλους μισθοφόρους ράμπο επαγγελματίες πολεμιστές όργανα των Σιωνιστών της Δύσης, αχυρανθρώπων των επικυρίαρχων της Γης.
Τους μισθοφόρους επαγγελματίες πολεμιστές που δρούν μέσα στη Συρία, και είναι απεσταλμένοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας οι Σιωνιστές της Δύσης ονομάζουν «Αντιπολίτευση!!!» Τέτοια κοροϊδία στη διεθνή κοινή γνώμη! Εδώ να τονίσουμε ότι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, είναι απόλυτα ταγμένες στην εξυπηρέτηση των σχεδίων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, και δρά όπου διαταχθεί.
Αποτυχημένη χαρακτήρισε το Ιράν τη διάσκεψη της ομάδας δράσης για τη Συρία, που διεξήχθη στη Γενεύη, και κατέληξε σε μια συμφωνία για μεταβατική κυβέρνηση στη Συρία, ενώ απείχαν από τις συνομιλίες η Τεχεράνη και η Δαμασκός, δηλαδή οι άμεσα ενδιαφερόμενη χώρα.
Στη διάσκεψη αυτή υπήρξε ένταση ανάμεσα στις Σιωνιστικές ΗΠΑ και τη Ρωσία. Απευθυνόμενοι στη Συρία της λέμε, Συρία κράτα γερά, γιατί θα σε φάνε οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, και Επικυρίαρχοι της Γης.
Τους Ισλαμοφασίστες πολεμιστές –ράμπο, έστειλαν μέσα στη Συρία οι
Σιωνιστές Αυτοκράτορες της Γης, όπως στέλνουν εδώ στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες, και οι αφελείς πολιτικοί μας, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, καταληφθέντες από φιλανθρωπία, εις βάρος του Ελληνικού λαού. Οι επιπόλαιοι πολιτικοί μας το κάνουν αυτό, είτε από
αφελή φιλανθρωπία, είτε από προδοσία στη πατρίδα εξυπηρετώντας τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, για να πέσει εύκολα η Ελλάς στα χέρια των κατακτητών, και ο λαός μας σαν μετανάστες να σέρνεται στις χώρες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Στο χώρο της Μέσης Ανατολής, οι Επικυρίαρχοι για να πετύχουν ο σκοπό τους, χρησιμοποιούν και τη Νατοϊκή Τουρκία.
Ο γενικευμένος πόλεμος ευρίσκεται προ των θυρών!!!
Η κατάσταση στη Συρία, με πρωτοβουλία των Παντοκρατόρων της Γης,
έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου εδώ και μήνες. Μέχρι όλμους ρίχνουν οι εισβολείς Ισλαμοφασίστες ράμπο των Δυτικών, ανάμεσα στο πλήθος, στις κηδείες των θυμάτων. Εάν εισβάλλουν οι Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις, τότε θα εισβάλλει και η Ρωσία με όλο το δυναμικό της, τότε θα γίνει Αρμαγεδδών, και αυτό οι Δυτικοί του ΝΑΤΟ το φοβούνται….
Η κατάρριψη του Τουρκικού αεροσκάφους βάζει σε άλλη διάσταση τα πολεμικά γεγονότα. Όμως ο Ερντογάν, με το πονηρό Νταβούτογλου, ξέρουν πολύ καλά ότι εάν επιτεθεί η Τουρκία στη Συρία, θα βρεί τη Ρωσία απέναντι, και αυτό θα έχει άλλες εξελίξεις για τη Τουρκία, γιαυτό ο Ερντογάν φοβάται και «ποιεί την νύσσα»……..
Η Τουρκία θα ήθελε πολύ να εισβάλλει στη Συρία, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές γιαυτήν. Τώρα που η Συρία αντιμετωπίζει εσωτερικό εχθρό, τη Πέμπτη φάλαγγα των Σιωνιστών κατακτητών,
όμως δεν μπορεί διότι η Συρία έχει ισχυρούς συμμάχους και προστάτες. Η Τουρκία είναι ο κακός γείτονας όλων των κρατών που συνορεύουν με αυτήν. Παραβιάζει την εθνική κυριαρχία των γειτόνων της. Δεν σέβεται τους κανόνες καλής γειτονίας, και δημιουργεί προβλήματα. Ιδιαίτερα με τη Συρία έχει τις εξής τρείς διαφορές.
1.- Τη προσάρτηση το 1939 της Αλεξανδρέτας και Αντιόχειας υπό της Συρίας, οι οποίες κατοικούνται από Άραβες και Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς.
2.-Την υποστήριξη που παρέχει η Συρία στους Κούρδους, στο PΚΚ, και στον Αρχηγό των Κούρδων Οτσαλάν.
3.-Τα φράγματα των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη. Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό για τους λαούς της Μέσης Ανατολής, μια περιοχή ιδιαίτερα άνυδρη, και η Τουρκία έχει κάνει το παν για να στερήσει το νεράκι του Θεού, από τους νότιους γείτονες.
Κατόπιν όλων αυτών η Τουρκία εισβάλλοντας στη Συρία θέλει να δημιουργήσει νέα σύνορα. Η Τουρκία ανέκαθεν ακολουθούσε επεκτατική ιμπεριαλιστική πολιτική έναντι των γειτόνων της.
Είναι ο κακός γείτονας, που καταπατεί τα χωράφια των γειτόνων.
Όσον αφορά στις σχέσεις της με την Ελλάδα, προσπαθεί σαν γύπας που είναι, να μας αρπάξει, τη Θράκη, το Αιγαίο, τα νησιά, και τη Κύπρο.
Ήδη με τη Κύπρο, με την κάλυψη των ΑμερικανοΣιωνιστών κακοποιών της Γης, άρπαξε το 40%.
Το άρθρο αυτό γράφετε με ρεαλιστική γλώσσα, για να καταλάβει ο αναγνώστης τα αληθινά γεγονότα, που διαδραματίζονται στη Συρία, αφού τα δυτικά ΜΜΕ όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, παρουσιάζουν τα γεγονότα διαστρεβλωμένα. Το μαύρο-άσπρο!!!
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, ενεργώντας για λογαριασμό των Σιωνιστών κατακτητών της Γης, προσπαθούν να εμπλέξουν και την Ελλάδα, στο πόλεμο της Συρίας. Επειδή κατέχουν τη ναυτική βάση της Σούδας στη Κρήτη, θέλουν από εκεί να εξαπολύσουν αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Συρίας, όπως έπραξαν και με τη Λιβύη. Ήδη ο υπουργός μας επί των εξωτερικών, συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρέσβη, και συζήτησαν το θέμα. Ασφαλώς οι κυβερνώντες δεν θα έχουν αντίρρηση στις διαταγές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως δεν είχαν ποτέ.
Οι τρομοκράτες της Γης δολοφονούν το Συριακό λαό, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για Κοσμοκρατορία. Οι μισθοφόροι των Σιωνιστών Παντοκρατόρων προβαίνουν σε πολλές πράξεις δολιοφθοράς, σαμποτάζ, και τρομοκρατίας, μέσα στο εσωτερικό της Συρίας, όπου δολοφονούν δημοσιογράφους, και κάθε ένα που αντιτίθεται στα σχέδιά τους. Υπάρχουν στο εσωτερικό της Συρίας και δημοσιογράφοι πράκτορες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, και τα παρουσιάζουν στη διεθνή κοινή γνώμη εντελώς αντίθετα και παραλλαγμένα.
Παρόλα αυτά μεγαλώνει το διεθνές κίνημα συμπαράστασης στον αγώνα του λαού της Συρίας, εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης.
Πρέπει όλοι οι λαοί σαν ένα σώμα, να σταματήσουμε αυτούς τους τρελούς της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αλλιώς θα αιματοκυλήσουν την ανθρωπότητα.
Το Κ.Κ. Τουρκίας, λέει, «Στη Συρία παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι από τη Τουρκική κυβέρνηση των Οθωμανών Ισλαμιστών, που υποστηρίζεται από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ και το Ισραήλ.»
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ με προφητικά λόγια είχε
προειδοποιήσει το πρόεδρο της Συρίας Άσαντ, για τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εναντίον της Συρίας.
Το Κ.Κ. Ρωσίας δήλωσε ότι, η σφαγή στη πόλη Houla της Συρίας, είναι
προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών της Σιωνιστικής Δύσης.
Υπάρχει διεθνής συμπαράσταση στον αγώνα του Συριακού λαού, ώστε
να μη πέσει η Συρία στα νύχια των ιμπεριαλιστών σιωνιστών εξουσιαστών. Στη λέσχη Bilterberg βρέθηκε ο επικεφαλής των εξωτερικών σχέσεων της λεγόμενης «Αντιπολίτευσης» στη Συρία,
των μισθοφόρων φασιστών των ΑμερικανοΣιωνιστών.
Οι τρομοκράτες μισθοφόροι των Σιωνιστών Παντοκρατόρων σφάζουν
Χριστιανούς στη Συρία, με σκοπό να εξεγείρουν τους Χριστιανικούς
Λαούς, εναντίον του καθεστώτος Άσσαντ.
Τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, CNN , BBC, κλπ. παρουσιάζουν τους δολοφονημένους από τους μισθοφόρους ράμπο, και άλλους Ισλαμοφασίστες δολοφόνους, σαν θύματα του Συριακού Στρατού.
Στη Συρία οργιάζει σήμερα η «Δημοκρατία» της Σιωνιστικής Δύσης, των ΗΠΑ, της Ε.Ε., του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, της Νατοϊκής Τουρκίας, των Σιωνιστών της παγκόσμιας Αυτοκρατορίας, και των Βασιλικών Αραβικών καθεστώτων, και Εμιράτων.
Το καθεστώς Άσαντ ισχυρίζεται ότι η Συρία θα γίνει ο τάφος των Σιωνιστών ιμπεριαλιστών. Ίδωμεν!!!
Διεθνώς επικρατεί το σύνθημα, «Συρία κράτα γερά!!! Φωτιά και τσεκούρι στα σιωνιστικά σκυλιά!!!».
Τη Συρία υποστηρίζουν αντι-ιμπεριαλιστές που δεν προσκυνάνε τους ΑμερικανοΣιωνιστές. Δυστυχώς υπάρχουν ξεπουλημένα Σιωνιστικά δυτικά ΜΜΕ που υποστηρίζουν τη παγκόσμια Σιωνιστική σκλαβιά, για την επικράτηση της παγκόσμιας σιωνιστικής κυριαρχίας.
Η κυρία Χίλαρι ομολογεί λέγοντας, οι εξεγερμένοι Σύριοι, (εννοεί τους
Μισθοφόρους Ισλαμοφασίστες) λαμβάνουν βοήθεια από τις ΗΠΑ!!!
Ακόμη και το Αραβικό ΜΜΕ Al Jajeera ετέθη στην υπηρεσία των Σιωνιστών Αυτοκρατόρων της Γης. Η κυρία Χίλαρι επισκέπτεται συνεχώς τα Αμερικάνικα Αραβικά Εμιράτα-Προτεκτοράτα των Σιωνιστών Αράβων, και ζητάει βοήθεια σε χρήμα και σε μισθοφόρους
(τους αποκαλούν εθελοντές), πολεμιστές εναντίον της Συρίας.
Λες και του Εμίρη-και του κάθε Εμίρη- του έφταιξε η Συρία.
Οι σύμμαχοι της Συρίας λέγουν το ιμπεριαλιστικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Συρίας θα αποτύχει. Οι Ρωσία-Κίνα-Ιράν, είναι αποφασισμένες μέχρι παγκόσμιο πόλεμο να φθάσουν για να προστατεύσουν τη Συρία. Οι ΑμερικανοΣιωνιστές τα θέλουν όλα δικά τους. Αλήθεια τολμούν οι Αμερικάνοι πολιτικοί –όσο πιόνια και μαριονέτες και αν είναι-να θυσιάσουν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των ΗΠΑ, σε ένα πυρηνικό πόλεμο;;; με αντάλλαγμα τη Συρία;;; Ιδού το ερώτημα!!!
Το «τέρας» των δολοφονιών σε Λιβύη, Συρία, και άλλα κράτη, είναι έργο των μυστικών υπηρεσιών, που εγκρίθηκε από τη Σιωνιστική διακυβέρνηση και εργάστηκε για την «Αραβική Άνοιξη» στη Λιβύη και Συρία. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε από τα ΜΜΕ, ότι ο μεγάλος ηγέτης των Παλαιστινίων Γιάσερ Αραφάτ, δολοφονήθηκε με ραδιενεργό πολώνιο!!!. Δυστυχώς η παγκόσμια παντοκρατορία έχει καταλάβει τα νοσοκομεία όλων των κρατών του κόσμου, όπου δολοφονεί τους αντιπάλους αυτής!
Προ καιρού είχαμε μυστική επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ στο Ισραήλ, επήγε εκεί για να προσκυνήσει……..όπου εξυφάνθηκε συνωμοσία εναντίον του ανένταχτου Αραβικού κόσμου.
Αυτά τα γεγονότα τα κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ, που υποστηρίζουν τους «επαναστάτες» δολοφόνους για τη «Δημοκρατία» στη Συρία.
Να γιατί το «Al Jajeera» συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, και εντάχθηκε στο ΑμερικανοΣιωνιστικό μπλόκ.
Η σκανδαλώδης συμπεριφορά του CNN στη Συρία, αποκαλύπτει τη διεθνή συνωμοσία των ΜΜΕ, και των αργυρώνητων δημοσιογράφων.
Πολλά ΜΜΕ διεθνώς γράφουν και λέγουν, στη Συρία πίσω από τις αναταραχές υπάρχει δάκτυλο των Σιωνιστικών ΗΠΑ.
Ο Αμερικανικός λαός πρέπει να κατανοήσει ότι η πολιτική του ηγεσία έχει γίνει όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, για τη κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας. Ο 6ος στόλος τη Μεσόγειο είναι σε συναγερμό
Εν τω μεταξύ οι μισθοφόροι των Σιωνιστών «επαναστάτες» συνεχίζουν τα εγκλήματα στη Συρία. Το Ιράν λέγει, η ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία, θα γίνει ο τάφος τους. Η Περσία είναι άμεσα ενδιαφερόμενη, διότι γνωρίζει ότι εάν πέσει η Συρία, έχει σειρά η Περσία. Είναι το αμέσως επόμενο πολεμικό μέτωπο των Σιωνιστών παντοκρατόρων.
Εμείς οι Έλληνες ενδιαφερόμαστε διότι μετά το Ιράν, έρχεται η σειρά μας, γιαυτό θέλουν να μας απομονώσουν από την Ευρωζώνη.
Οι τρομοκράτες μισθοφόροι στη Συρία σφάζουν γυναικόπαιδα, φρικιαστικές είναι οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινώς στη Τ.V.
Όμως τα λυσσασμένα σκυλιά των Ισλαμοφασιστών και πάσης φύσεως διεθνών μισθοφόρων δολοφόνων θα συντριβούν.
Εκτός από δολιοφθορές επιδίδονται και σε τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας σε όλες τις πόλεις της Συρίας. Οι σφαγές των πολιτών έρχονται στο φώς μετά την απόσυρση των τρομοκρατών από τις πόλεις.
Την αλήθεια για τη Συρία κρύβουν τα αργυρώνητα δυτικά ΜΜΕ.
Υπάρχουν στη Συρία και «Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι» που μάχονται με τη πένα και το λόγο για τη «Δημοκρατία» και είναι πράκτορες των δυτικών σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών, CIA, MI6, κ.λ.π.
Συνελήφθησαν ακόμη και Γάλλοι στρατιώτες που πολεμούν μαζί με τον λεγόμενο «Ελεύθερο Στρατό» της CIA, Aλ-Κάϊντα, κλπ. για να ισοπεδώσουν τη Συρία, όπως έκαναν στη Λιβύη.
Η Αραβική Αλ-Κάϊντα παίζει βρώμικο παιχνίδι στη Συρία, και βοηθά τη παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Ακόμη και η Γαλλία εξοπλίζει
τον «Ελεύθερο Συριακό Στρατό» με πυραύλους.
Οι πωλήσεις όπλων προς πάσαν κατεύθυνση είναι στο προσκήνιο, πρώτα οι Business και μετά η ανθρώπινη αξία και ζωή.
Έχει ο διάβολος λεφτά για όλους.
Τύμπανα πολέμου ηχούν στη Συρία, και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η Τουρκία ζητάει τη βοήθεια του σιωνιστικού ΝΑΤΟ ισχυριζόμενη ότι απειλείται η εδαφική της ακεραιότητα, και ζητά ενεργοποίηση του άρθρου 5 της συμμαχίας που προβλέπει ότι επίθεση εναντίον κράτους-μέλους, συνιστά επίθεση στο σύνολο της συμμαχίας, και ζητά συντονισμένη αντίδραση!!! Τόσο πονηροί είναι οι Τούρκοι.
Ευτυχώς που υπάρχει η Ρωσία, και διατηρεί την ισορροπία δυνάμεων στη περιοχή, αλλιώς θα είμαστε όλοι οι λαοί δούλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Ο Θεός να βάλλει το χέρι του!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
πηγή: http://www.kalyterotera.gr/
 
 
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας