μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αρνηθείτε τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες:


[Διαβάστε το για να γνωρίζετε και ενημερώστε τους...]
Καλησπέρα Έλληνες και Ελληνίδες. Ας μιλήσουμε για το σημαντικότερο θέμα, που πρέπει να απασχολεί όλους μας από 'δω και στο εξής: Σε λίγους μήνες θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ελευθερία μας ή την παράδοσή της στο σύστημα με τελικό αποτέλεσμα την υποδούλωση μας! Έφτασε η ώρα. Η ώρα που...
θα πρέπει να φανούμε δυνατοί για να κρατήσουμε την Ελευθερία την δική μας μας, των παιδιών μας και των επόμενων γενιών του Έθνους μας. Εμείς, οι Έλληνες Youtubers, συνεχίζουν τον αγώνα της ενημέρωσης του κόσμου αλλά ο κόσμος είναι πολύς κι εμείς δεν είμαστε αρκετοί. Δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι η νέα ταυτότητα θα είναι απλή και όχι ηλεκτρονική! Γι' αυτό ζητάμε την βοήθειά σας!

Έστω ηλεκτρονικά, διαδώστε αυτό το κείμενο! Για άλλη μια φορά το υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη παραπλανεί τον Ελληνικό Λαό και δεν του λέει τι εστί "Νέα Ταυτότητα". Δείτε τι γράφει το Δελτίο Τύπου του Υπ. Προστασίας του Πολίτη και δώστε προσοχή στα υπογραμμισμένα κόκκινο χρώμα σημεία: Δεν μας λέει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λεπτομέρειες τι θα περιέχει η ηλεκτρονική "Νέα Ταυτότητα", που θα είναι προφανώς "Κάρτα του Πολίτη". Και ο κόσμος νομίζει πως είναι μια απλή ταυτότητα κι όχι Ηλεκτρονική. Εφαρμόζει, όπως λέει σύμφωνα το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου με το Κανονισμό (ΕΚ) 2252/2004, για δείτε τι γράφει αυτός ο Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Συμπέρασμα: Θα είναι καθαρά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με "τσιπάκι", με προφανώς η Κάρτα του Πολίτη, διαβάστε όλα τα άρθρα του Κανονισμού αυτού απ' την Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε. και ειδικά το Άρθρο 1,παρ. 2 σελίδα 5. Αυτός ο Κανονισμός [ΕΚ] αριθ. 2254/2004 της Ε.Ε., είτε με ΦΕΚ, είτε δίχως ΦΕΚ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και ΑΚΥΡΟΣ σύμφωνα με το Ελληνικό μας Σύνταγμα: "'Άρθρο 9A: (Προστασία προσωπικών δεδομένων): Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει.
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει." Υπάρχουν απορίες η ύπουλη ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα: Όπως βλέπετε με την κόκκινη υπογραμμισμένη: "10. Ημ. Λήξης": Γιατί υπάρχει η ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα να αναφέρεται Ημερομηνία λήξης;; Εμείς πιστεύουμε το έξης: Όταν λήξει η ηλεκτρονική ταυτότητα μετά από χρόνια, είτε πολλά είτε λίγα, δεν έχει σημασία, θα αναγκάσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα μας εμφυτεύσουν κάτω απ' το δέρμα τσιπ R.F.ID., όταν κάποια στιγμή καταργήσουν τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες.
Γι' αυτό το όπλο μας είναι να την ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ την Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα, διότι μας καλύπτει το Άρθρο 9Α του Ελληνικού Συντάγματος, έχουμε ήδη τις απλές μπλε ταυτότητες και θα παραμείνουμε μ' αυτές! Διότι εμείς ως Έλληνες δεν είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ότι μας λέει η Δικτατορική Ευρωπαϊκή Ένωση του Κανονισμού και δεν την αναγνωρίζουμε, εμείς έχουμε το Ελληνικό μας Σύνταγμα και έχουμε Δημοκρατία, κι είμαστε υποχρεωμένοι να το ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ υπέρ μας του άρθρου αυτού. (Άρθρο 9Α).
Γιατί πρέπει να είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι, για κάτι που το κάνουν και το θέλουν οι άλλοι απ' την Νέα Τάξη Πραγμάτων;; Δεν θα τους κάνουμε το χατήρι, χαλάμε τα σχέδια τους και να κρατήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας! Δύναμή μας είναι η ΑΡΝΗΣΗ και το ΑΡΘΡΟ 9Α! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.
"ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"
 
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας