μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΔΑΝΔΗ ...!!!!

Πατριώτες ειλικρινά δεν ξέρω τον τρόπο να σας ταρακουνήσω, να σας φέρω την εικόνα σε αυτό που θα μας βρει με αυτούς τους εγκάθετους προδότες που παίζουνε τις κουμπάρες στις παγιδευμένες εκλογές, Ότι και να ψηφίζεις οι προδότες είναι στην βουλή!!!
Είμαι ένας απλώς Έλληνας πολίτης χωρίς δύναμη και τα μέσα να σας πείσω, έχω μεγάλη εμπειρία και μια παράξενη διορατικότητα που μου προκαλεί φρίκη, υποφέρω όταν ξέρω αλλά δεν έχω την δύναμη να σας το δείξω!
Αυτήν την διορατικότητα τη πλήρωσα αρκετές φορές στην ζωή μου γιατί πάντα έτρεχα ποιο μπροστά από τους υπολοίπους , και προκαλούσα φόβο και με απέφευγαν, ένιωσα την συναδελφική μοναξιά!
Πατριώτες κάτσετε στο σπίτι σας ήρεμα και σκεφτείτε γιατί αυτό που δεν τελείωσαν στον Β παγκόσμιο πόλεμο το τελειώνουν σήμερα 10 βρομεροί, πρόστυχοι, ανώμαλοι, απάνθρωποι τραπεζίτες!
Δεν υπάρχουν νορμάλ πολίτες σε αυτή τη χώρα; Δεν βλέπουν ότι η Νέα τάξη με τα απάνθρωπα κτήνη που την ονειρεύτηκαν και την σχεδίασαν δεν έχουν ενδοιασμό αν ζωγραφίσουν στην μεσόγειο και μέση ανατολή ένα από τους ποιο φρικιαστικούς πίνακες που είδε ανθρώπινο μάτι;
Όλους θα μας θυσιάσουν αρκεί να βάλουν χέρι στον ορυκτό πλούτο που θα τους εξασφαλίσει την απόλυτη υποταγή των λαών! Τα φάρμακα τα έχουν, τα όπλα τα έχουν, είναι κοντά και στον πλήρη έλεγχο της τροφής και του νερού!
Πατριώτες φοβούνται την Ελλάδα σαν τον διάολο στο λιβάνι! ειλικρινά Δεν έχω καθόλου σωβινισμό, παρά μόνο καθαρό πατριωτισμό! Εδώ τους χάλασε το σχέδιο τους στον Β παγκόσμιο πόλεμο, άλλαξαν τακτική αλλά επειδή διαβάσουν ιστορία, αντίθετα με εμάς, ξέρουν τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
Για αυτό και έχουν εργαλείο το οικονομικό και μας εξαθλιώνουν εγκεφαλικά, σωματικά, ψυχικά για να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε!
Έχουμε ακόμα πατριώτες ελπίδα άμα αντιδράσουμε σήμερα, αύριο θα είναι φρικιαστικά αργά!
Μην ακολουθείτε την σχεδιασμένη ενοχοποίηση μερίδας του λαού στρέφοντάς τον εναντίον του υπολοίπου με πρόστυχες κραυγές από τα παπαγαλάκια, τα φάγανε οι πασοκατσήδες που πριν τα έτρωγαν οι δεξιοί και μετά θα τα τρώνε οι άλλοι!
Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα να αλληλοεξοντωθούμε! Σκεφτείτε ώριμα όταν συμβεί το κακό που θα είναι όλοι όχι μόνο οι 300 προδότες αλλά και τα τσιράκια τους;;; Θα είναι στο εξωτερικό όπως πάντα και θα κανουν αγώνα επάνω στα πτώματά μας!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας