μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Έρχεται η ώρα των Ελλήνων

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κορμί της Ελλάδας βάλλεται πανταχόθεν. Η υπέροχη Ελληνική Γη και τα γεννήματα της στους αιώνες άλλωστε ήταν μόνιμος στόχος επιβουλής.

Έρχεται η ώρα των ΕλλήνωνΜέσα στον βόρβορο της διαφθοράς, και της ιδιοτέλειας, σφυρηλατείται το καθάριο αδαμάντινο σώμα του Πατριωτισμού, όπως ακριβώς ένας βαλλόμενος οργανισμός γεννά αντισώματα για την τελική αντεπίθεση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κορμί της Ελλάδας βάλλεται πανταχόθεν. Η υπέροχη Ελληνική Γη και τα γεννήματα της στους αιώνες άλλωστε ήταν μόνιμος στόχος επιβουλής όλων αυτών που δεν μπορούσαν να αντέξουν το καθάριο Ελληνικό φως. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε οι κοινωνοί του σκοταδισμού, της μισαλλοδοξίας, της ύβρεως να ανεχτούν αυτόν τον φάρο που στέκει ενάντια στις λυσσαλέες επιθέσεις, φωτοβόλος ως τα πέρατα της οικουμένης;
Μα και ο γενιτσαρισμός που επικρατεί τα τελευταία χρόνια εντός ενός αρρώστου κράτους δεν είναι πρωτόγνωρος. Όλοι οι κατακτητές ιστορικά, έψαχναν τους προθύμους εντός των τειχών. Από τους μηδίσαντες εως την Κερκόπορτα. Από τους γενίτσαρους στους δοσίλογους της κατοχής. Από κοντά με τον σπόρο της διχόνοιας και του εμφύλιου σπαραγμού ώστε ο οργανισμός να είναι ευάλωτος στις εξωτερικές επιθέσεις.
Μα ο πλέον ύπουλος εχθρός ήταν η ηθική αλλοίωση. Η μετακίνηση από τις ατσάλινες αρχές που κράτησαν την Ελλάδα όρθια στις χιλιετίες. Αυτός ο ηθικός, ανεκτίμητος πλούτος που γεννούσε σοφία και σκόρπιζε ανθρωπισμό στα πέρατα του πλανήτη. Στην πλανεμένη ή υπόδουλη ανθρωπότητα. Ο τρόμος του άδικου, του φεουδάρχη, του αποικιοκράτη, του δουλέμπορου, του βάρβαρου εξουσιαστή.
Αυτός ο κώδικας ηθικής έπρεπε να σπάσει, να διαρραγεί. Όπως οι αφύσικες συνήθειες ενός οργανισμού, δημιουργούν τα καρκινικά κύτταρα, από την ίδια την σάρκα. Και τότε ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών καταστρέφοντας τον οργανισμό που πήγε ενάντια στην φύση του.
Θυμηθείτε τον ορυμαγδό της "εκσυγχρονιστικής" προπαγάνδας. Την δαιμονοποίηση του πατριωτισμού, της ιστορίας, των ιερών και οσίων, της εθνικής υπερηφάνειας.
Θυμηθείτε τις αφ' υψηλού δηλώσεις των καθαρμάτων που σήμερα βρίσκονται πίσω από τα σίδερα ή πιάστηκαν με την βαλίτσα στο χέρι, πώς απαξίωναν όσους τολμούσαν να μιλήσουν για Ελλάδα. Την ίδια στιγμή οι ίδιοι ινστρούχτορες ξεπουλούσαν κάθε ικμάδα της πατρίδας στους ξένους εντολείς, παραδίδοντας τον παραγωγικό ιστό ενώ παράλληλα αυγάτιζαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Σήμερα γνωρίζουμε. Η επίθεση στον πατριωτισμό των Ελλήνων δεν ήταν προϊόν κάποιας γελοίας, αρρωστημένης ιδεολογίας. Ήταν αριστοτεχνικά στοχευμένη ενέργεια γιατί οι ίδιοι γνώριζαν ότι ο πραγματικός τους εχθρός δεν ήταν ούτε ο πολιτικός ούτε ο ιδεολογικός τους αντίπαλος. 'Ήταν ο Έλληνας που θα τολμούσε να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην Λερναία Ύδρα, ορμώμενος από την αιώνια αγάπη για την Ελλάδα.
Ήταν ο Έλληνας που δεν μπορούσαν να υπνώσουν, να εξαγοράσουν ή να απειλήσουν. Ήταν ο κληρονόμος της αδιάλειπτης συνέχειας του πραγματικού και όχι αριθμητικου Χρέους: "Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".
Ήταν οι δύο ηρωικοί πανεπιστημιακοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Παντείου και το πλήρωσαν με την ίδια τους την ζωή.
Ήταν ο Άγιος του Ελληνισμού, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που μέσα στην σηπεδόνα των γραμματικών και φαρισαίων, των ανδρεικέλων του νέου προτεκτοράτου, ακόμα και με τον αγαπημένο πρωτότοκο γιό του νεκρό από τις σφαίρες των εφιαλτών, δεν δίστασε ούτε στιγμή και όρθωσε ανάστημα πάλι για την πατρίδα.
Είναι οι αγωνιστές του ανεξάρτητου διαδικτύου που συγκρούονται για να αποκαλύψουν την αλήθεια εκεί που οι χρυσοπληρωμένοι κονδυλοφόροι της διαπλοκής σιωπούν.
Ας μην γελιόνται λοιπόν οι αρχιτέκτονες του ψεύδους. Ο Έλληνας όχι μόνο δεν ηττήθηκε, όχι μόνο δεν παραδόθηκε αλλά αντίθετα σφυρηλατήθηκε μέσα στην αχλύ της πτώσης, εκεί που όλα φάνταζαν παραδομένα, όπως το ατσάλι.
Αυτοί που θεώρησαν ότι οι Θερμοπύλες έπεσαν, αρχίζουν να αφουγκράζονται την δόνηση των ψυχών που εγείρονται. Ενωμένες με το Θείο νήμα που συνδέει της ψυχές των Αγίων προγόνων με την οργή των νέων αγωνιστών.
Έρχεται η ώρα των Ελλήνων...

πηγή: http://www.newsbomb.gr/.

Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας