μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

180 χρόνια προσπαθούν να φέρουν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα…

Φυσικά όποιος είναι “χαλασμένος” δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα και είναι αυτονόητο ότι θα διαφωνήσει μαζί μας. Δεν μας αφορούν οι “χαλασμένοι” και οι “διαλυμένοι”. Μας ενδιαφέρουν οι κραταιοί. Αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος της αφύπνισης του Ελληνισμού, της Ρωμιοσύνης. Αυτοί που χρόνια τώρα σιωπηλά υπομένουν. Αυτοί που κρατάνε την Πίστη και τις Σημαίες ψηλά…
Ένα σχόλιο, σε ανάρτησή μας στο olympia.gr,  νομίζουμε ότι αξίζει να δημοσιευτεί αυτούσιο. Περιγράφει με συνοπτικό τρόπο πολλά…. μα πάρα πολλά. Διαβάστε το αξίζει! Ναι ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, αδερφέ.
Γι’ αυτό ακριβώς αρνιόνταν ο Καποδίστριας, το Πατριαρχείο, οι Κολλυβάδες, ο Τυπάλδος – Ιακωβάτος, μέχρι και ο Κοραής, στην αρχή τουλάχιστον, να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σ’ εκείνην την χρονική στιγμή! Ακριβώς επειδή είμασταν ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να εκμεταλλευτούμε την, κατά τον Αλέξανδρο Μπιζάνι αλλά και πολλούς άλλους, ελεύθερη πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας… Επειδή δεν ήταν έτοιμη η ρακένδυτη πατρίδα να υπερασπίσει όλα τα πάλαι ποτέ βυζαντινά της εδάφη. Να απελευθερώσει ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Έλληνες, Σλάβους, Άραβες και Μαύρους! Και προς χάριν μιας αμφιβόλου εξελίξεως επανάσταση και με τους φραγκοσάξωνες να παραμονεύουν, θεωρούνταν λίαν απίθανο να υλοποιηθεί το όραμα των γνησίων Ρωμηών, που τα ήθελαν ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ!
Γιατί το όραμα του Ρήγα δεν προέβλεπε κρατίδιο – περίπτερο μέχρι τον Σπερχειό, αλλά επανασύσταση όλης της Ρωμηοσύνης…
Και μάς την πέσανε τα έξωθεν και έσωθεν μασόνια των ευρωπαϊκών ανακτόρων και των στοών της “Πεφωτισμένης Ευρώπης” να μάς “απελευθερώσουν”… Από το όραμά μας, που δεν ήταν άλλο από την σύσταση των ανεξίθρησκων Ηνωμένων Πολιτειών της Βαλκανικής που θα ‘χε ως ηγέτιδα δύναμη τον Ελληνισμό. Απ’ αυτήν την μεγαλειώδη επανασύσταση της Ρωμανίας μας απέτρεψαν, για να μάς δανείσουν, να μας εξοβελίσουν την πίστη, τα ήθη και τα έθιμά μας, να μάς σκλαβώσουν οικονομικά, και να μάς αλλοτριώσουν πνευματικά και ηθικά. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!!!
Και βάλε και τους μασόνους βασιλείς, πρωθυπουργούς, ιδρυτές πανεπιστημίων και πολυτεχνείων και στην πορεία και αρκετούς πατριάρχες και επισκόπους… Μαζί και τα δύο δίδυμα του “Διασυσκοτιστικού Διαφωτισμού”, τον Φιλελευθερισμό και τον Σοσιαλομμουνισμό και μαζί με όλην την ξενόφερτη υποκουλτούρα που μάς επεβέλαν, κατάφεραν να μάς αλώσουν τον πυρήνα της ύπαρξης μας, αυτήν την ίδια την ψυχή μας, πράγμα που είχε αποφευχθεί παλαιότερα με το σχίσμα του 1054 μ.Χ., με την άρνηση στην ένωση με τον αντίχριστο μισέλληνα Πάπα το 1438 – 39 στην Φερράρα – Φλωρεντία και κυρίως στα 400 “περήφανα” και ρωμέηκα χρόνια της σκλαβιάς του σώματός μας, δηλαδή της εδαφικής μας επικράτειας, που έτσι κι αλλιώς ήταν νομοτελειακά θέμα χρόνου να την ανακτήσουμε εφόσον κρατάγαμε την ψυχή μας αλώβητη από τα ξένα λοιμικά νοσήματα του Παπισμού και της Μασονίας!
Λίγο ακόμα ήθελε.. ΙΣΩΣ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… Και η Τουρκιά ίσως και να ‘πεφτε σαν ώριμο φρούτο στα χέρια μας, αλλά “οι Μεγάλες Δυνάμεις” φρόντισαν να μάς παρασύρουν ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
“Ψευτορωμέηκο θα ‘ναι… ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!” (Άγιος Κοσμάς Αιτωλός).
Αλλά έρχεται Η ΩΡΑ!!! Συντομότατα οι Έλληνες ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ! ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΤΑ 180 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΤΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ 1819 έως το 1850… Αυτά όλα ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ, μετά την “κάθοδό μας στον Άδη” των επερχομένων γεγονότων… Αργότερα, μετά την “Σαρακοστή” που ήδη διανύουμε και την “Μεγάλη Βδομάδα”… Μετά το “Πάσχα” και την “Ανάσταση του Νεορωμέηκου Ελληνισμού”. Στον νέο “δρόμο προς Εμμαούς” θα μάθουμε ΤΑ ΝΕΑ…
Έσσεται Ήμαρ

*** η σημαία της φωτογραφίας, κυματίζει στην Ιόππη, στο επίνειο της Ιερουσαλήμ και ανεβαίνει κάθε μέρα, από τον ΕΝΑ Έλληνα που ζει και φυλά εκεί το Ελληνορθόδοξο μοναστήρι των Αρχαγγέλων…

πηγή: http://antexoume.wordpress.com/

Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας