μήνυμα

μήνυμα

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ εν όψει !!!

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ : http://xrestia.gr
Από την επίσημη ιστοσελίδα Εταιρίας Διεθνών Επιβατικών Μεταφορών πληροφορούμαστε ότι από ώρα 06.00, της 14ης Ιουλίου, τίθενται σε εφαρμογή νέα μέτρα καταστρατήγησης της ανθρώπινης ελευθερίας.
Για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό ή να επιστρέψει στην Ελλάδα, πρέπει να συμπληρώσει ηλεκτρονική αίτηση, σε ειδικό ηλεκτρονικό παράθυρο (άγνωστο σε ποια θύρα οδηγεί το εν λόγω παράθυρο), με δημιουργία στιγμιαίου προσωπικού QR κωδικού (barcode) και σε ισχύ τεστ για τον κορωναιό. Το QR, το barcode δηλαδή, θα το ελέγχει η αστυνομία ανά πάσα στιγμή, όπου και αν πάμε, με το νόμο και το χειρότερο με την υπογραφή μας…., η οποία πλέον είναι ηλεκτρονική και δεν ξέρουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ή μάλλον ξέρουμε. Κάποιοι μας λένε θα σας ελέγχουμε, και εμείς υπογράφουμε. Υπογράφουμε για να γίνουμε σκλάβοι, σε μια ιδιότυπη σκλαβιά, που ήδη ξεκίνησε… Μας κάνουν να υποχωρούμε σιγά σιγά, και στο τέλος δε θα έχουμε δύναμη να αντισταθούμε.
Συγκλονιστικά τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, στο βιβλίο ‘Σημεία των καιρών’.
Σελίδα 17, μας λέει ο γέροντας: ‘Να, στην Αμερική τώρα, τα σκυλιά, πολλά σκυλιά, τα έχουν σφραγισμένα και τα παρακολουθούν. Τώρα όσα είναι σφραγισμένα, έχουν πομπό: τοκ, τοκ, τοκ,…ξέρουν το κάθε σκυλί που βρίσκεται, όποτε θέλουν, μπορούν να το σκοτώσουν. Και στους ανθρώπους!!!.. και θα ξέρουν ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται, γιατί θα έχει πομπό ή στο χέρι ή στο μέτωπο: τοκ, τοκ, τοκ. Οπότε τα στοιχεία στο φάκελο από δω, πομπό από κει….’.
Ο έξυπνος κώδικας barcode QR, θα είναι ο πομπός όσων δεχθούν αυτές τις νέες ταξιδιωτικές οδηγίες. Και θα τον κρατούν στο χέρι τους.
Εμείς απαντούμε ‘Μένουμε σπίτι!!! Μένουμε με το Χριστό!!! Μένουμε ασφαλείς! Σπίτι μας είναι ο Χριστός και η Εκκλησία μας!’
Σελίδα 26, αυτολεξεί: ‘Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν.’
Εμείς πιστεύουμε τον Άγιο Παϊσιο.
Επίσης, ο γέροντας Ευθύμιος του Αγίου Όρους μας προέτρεψε να μη λάβουμε το εμβόλιο. Τον ευλαβούμαστε.
Μην πιστεύουμε  άθεους κυβερνώντες, που ψήφισαν νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε περίπτωση πανδημίας, πριν ξεσπάσει πανδημία.
Ας πιστέψουμε επιτέλους στο Χριστό!
Αν αγαπάμε το Χριστό, θα τα αφήσουμε όλα για τη Χάρη Του.
Κάποιοι σχεδιάζουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε ένα ηλεκτρονικό τρελοκομείο. Όλα να είναι ηλεκτρονικά, το σχολείο, οι φιλίες, η αγάπη, η εικόνα του ανθρώπου, οι αποδείξεις, ο ιατρικός φάκελος,  όλα, τα πάντα……, μέχρι και ηλεκτρονικά κατοικίδια έφτιαξαν για να παίζουν τα παιδιά στον υπολογιστή. Λένε μάλιστα κάποια παιδιά 6 ετών ‘πόσο κουρασμένος νιώθω όλη την ημέρα… έφτιαχνα ρομποτική τροφή για το ρομποτικό σκύλο’.
Άγχος και στρες στα παιδιά για πράγματα και πραγματικότητες ανύπαρκτες….
Και αν η εκκλησία καταντήσει ηλεκτρονική, δυστυχώς, μην απορήσουμε…., τουλάχιστον ας αγωνιστούμε για να βρούμε άξιους Ιερείς, σε κάποιο βουνό ή σε κάποια ερημία του κόσμου.
Αν ο Ορθόδοξος Χριστιανός εγκλωβιστεί σε αυτήν την ηλεκτρονική παγίδα του χαιρέκακου διαβόλου, του αρχέκακου όφεως, που βρήκε τρόπο και μέσο την τηλεόραση και το διαδίκτυο, για να σπρώξει στην απώλεια πολλούς και εκλεκτούς ακόμα, αλοίμονο! Λύτρωσε μας ζωοδότα Κύριε από του Πονηρού!
Ας προσευχόμαστε όλοι μαζί: ‘Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά, τοις ενδόξοις της γης’, το οποίο κατά τον Άγιο Παϊσιο σημαίνει: ‘να τους προσθέσεις εμπόδια Κύριε, για να μην πραγματοποιήσουν τα δόλια σχέδιά τους.’