μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: https://www.youtube.com/watch?v=Nhz_qso3mZs&feature=share

Τα στοιχεία των μεταφραστών είναι στα χέρια μας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Οι χημικές ενέσεις και οι ψευδαισθήσεις του αντιχρίστου.

 (Από τις διδαχές του πρεσβύτερου Αθανασίου Μυτιληναίου και Σάββα  Αχιλλέως – και με πλάνα από την  ενημέρωση του πενταγώνου το 2005)

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ- Το υλικό αυτού του βίντεο....έχει προστεθεί ως συμπληρωματική πληροφορία ή για να αποκαλύψει ένα εναλλακτικό πλαίσιο ή έναν ορισμό μιας λέξης.

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (αναφαίνεται στα αριστερα) :

«Κατά  την διάρκεια προηγούμενων περιόδων διώξεων, αγαπημένοι μου, μια σωματική μορφή βασανιστηρίου ήταν σίγουρη, αλλά δεν υπήρχε ποτέ κάποιου είδους άμεσης επίδρασης (αλλοίωσης) του μυαλού και της ψυχής. Στο μαρτύριο των τελευταίων ημερών , θα υπάρχει χειραγώγηση της ψυχής και οι χρησιμοποιούμενες μέθοδοι , θα ναι οι πιο σατανικές. Γιατί; Γιατί θα εγχέουν χημικές ουσίες μέσα σας. Αυτό θα παραλύει το νου σας, τη βούληση σας, την ελευθερία σας. Αυτό θα αλλάξει την αίσθηση του προσωπικού σας συναισθήματος και θα οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση το μυαλό σας.

( Ο π. Αθανάσιος αναφέρεται στα ψυχιατρικά και χημικά βασανιστήρια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ,

ανάμεσα σε άλλα μέρη , και στις κουμμουνιστικές χώρες).

 Ο π. Αθανάσιος  επίσης ίσως μέσα από την προφητική του ματιά , προέβλεψε πως συγκεκριμένα είδη εμβολίων , θα εμφανίζονταν και θα κατέστρεφαν την ψυχοσωματική ισορροπία του ανθρώπου. Παρακαλώ , δείτε τα πλάνα στο τέλος αυτού του βίντεο, που αποκαλύπτουν ότι , τουλάχιστον τόσο νωρίς όσο το 2005, τα εμβόλια ήδη υπάρχουν , τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προκαλέσουν τις αρνητικές επιδράσεις που ανέφερε παραπάνω. Δεν είναι γνωστό αν αυτά , είχαν ή χρησιμοποιούνται τώρα στον καιρό μας. Ούτε επίσης αν είχαν χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιούνται εναντίον του ανίδεου κοινού.

Αυτά έχουν ελεγχθεί και είναι ευρέως γνωστά! Και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με τα παραπάνω, πώς κάποιος θα ομολογήσει το όνομα του Χριστού και δε θα προσκυνήσει τον αντίχριστο;

Τί τρομακτική μορφή μαρτυρίου!  Για αυτό τον λόγο, η φυγή είναι απαραίτητη! Θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά. Η φυγή είναι απαραίτητη ! Γιατί δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να αντέξουμε τέτοιο είδος μαρτυρίου! Πώς θα αντιδράσουμε ; Ποιά θα είναι η στάση μας, η διάθεσή μας και η επιθυμία μας όταν μας κάνουν ενέσεις με τέτοια χημικά ;

Ένα άλλο στοιχείο είναι η αυταπάτη. Τουλάχιστον ο αρχαίος μάρτυρας ήξερε ξεκάθαρα τις διαφορές μεταξύ του Χριστιανισμού και της ειδωλολατρίας. Ήξερε ότι ως Χριστιανός στεκόταν ενάντια στην ειδωλολατρία και ότι έπρεπε να παλέψει! Τώρα που ο Χριστιανισμός (και οι εκκλησιαστικές αρχές) έχουν κοσμικοποιηθεί- τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα άλλο πια!».

( Ο π. Αθανάσιος υπονοεί ότι ο πιο πονηρός τρόπος εξαπάτησης μπορεί τώρα να προέλθει μέσα από τις πτωτικές εκκλησιαστικές αρχές, και όχι τόσο από μια εξωτερική πηγή όπως η ειδωλολατρία. )

«Η πίστη έχει γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης και είναι θολή! Ένα από τα πιο συναρπαστικά και καθηλωτικά στοιχεία θα είναι αυτό του θαύματος. Ο αντίχριστος θα κάνει πολλά θαύματα. Οι παγανιστές δεν παρουσίασαν θαύματα. Σε γενικές γραμμές, η εξαπάτηση θα κυριαρχήσει και η αλήθεια θα είναι δυσδιάκριτη για τους κοσμικούς χριστιανούς. Για αυτό ο Κύριος μας λέει : «..και πολλοί ψεύτικοι χριστιανοί και προφήτες θα εμφανιστούν , που θα κάνουν εξωπραγματικά θαύματα, έτσι ώστε να εξαπατήσουν ακόμα και τους εκλεκτούς».

 

Εισαγωγή, σχετική με τον π. Σάββα Αχιλλέως ( αναφαίνεται στα δεξιά) :

'Ήταν ίσως ο καλύτερος εξορκιστής και θεραπευτής της μαγείας, στην Ελλάδα , στον 20ο αιώνα! Τον αναζητούσαν πάρα πολύ άνθρωποι οι οποίοι υπέφεραν από δαιμονική επίδραση, κατοχή, μαγεία, ξόρκια, μασονία, αποκρυφισμό και άλλα.. Επίσης, πολλοί προηγούμενοι σατανιστές τον αναζήτησαν! Θεράπευσε και βοήθησε τόσους πολλούς! Σαν αποτέλεσμα αυτού : όχλοι, ελευθεροτέκτονες, αρχές, μάγοι, εκείνοι που επένδυσαν στις οικονομίες και στις επιχειρήσεις της μαγείας, αποκρυφιστές και άλλοι…. όλοι αυτοί τον κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν για χρόνια. Είχε ακόμα εκδιωχτεί και από τον επίσκοπο του! Εντέλει, έπρεπε να φύγει και να βρει καταφύγιο σε ένα κρυμμένο και απομονωμένο χωριό. Κοιμήθηκε το 2016.

Το 1990 ( ή στην αρχή του 2000), ο Άγιος Σάββας Αχιλλέως δίδασκε τους ανθρώπους :

« Μας προειδοποιούν – να περιμένουμε μια γρίπη με μεγάλη επίδραση. Εφιστούν την προσοχή στον κόσμο για μια επερχόμενη γρίπη. Πώς το ήξεραν αυτοί ;Είναι προφανές ότι το ξέρουν γιατί αυτοί οι ίδιοι θα απελευθερώσουν τη γρίπη! Θα δημιουργήσουν ιούς! Αυτό δε θα συμβεί φυσικά, σαν έναν συνηθισμένο τύπο πανδημικής γρίπης αλλά θα τον δημιουργήσουν αυτοί οι ίδιοι!

Ένας κατασκευασμένος ιός από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αυτό που θα προκαλέσει τη νέα γρίπη- θα είναι κάτι που μοιάζει με εκείνο της γρίπης. Με ιατρικούς όρους, μπορεί να προκληθεί από μια μορφή μυκοπλάσματος ( ένα βακτήριο που είναι γνωστό για τη φυσική του αντοχή στα αντιβιοτικά). Το οποίο θα μεταφερθεί διαμέσου ενός υποτιθέμενου εμβολίου   κατά των ιών».

Είναι ανάγκη να δώσουμε την προσοχή μας σε αυτό το σημείο εδώ !.Οι άνθρωποι θα βιάζονται να κάνουν ένα τέτοιο εμβόλιο. Και δε θα ξέρουν ότι αυτό το εμβόλιο θα περιέχει μέσα του, το ίδιο ιούς» 

( Έχοντας μια παρόμοια θέση με αυτή του πρεσβύτερου Σάββα Αχιλλέως, ο Άγιος Παΐσιος ο Αθωνίτης αποκάλυψε : “Και τώρα ένα εμβόλιο έχει ανακαλυφθεί για να καταπολεμήσει μια νέα ασθένεια , το οποίο θα είναι υποχρεωτικό και αυτοί που θα το παίρνουν θα είναι σημαδεμένοι».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Εισηγητής στα πλάνα από το Πεντάγωνο θεωρούμε ότι είναι ο Bill Gates. Όποιος έχει άλλα στοιχεία παρακαλούμε να μας διαψεύσει.

Πλάνο από ενημέρωση στο Πεντάγωνο το 2005.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Εδώ στα αριστερά έχουμε άτομα που είναι θρησκευόμενοι φονταμενταλιστές, φανατικοί θρησκευόμενοι και βλέπουμε την rtpcr έκφραση του γονιδίου vmat2. (Η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (αγγλ. PCR, εκ του Polymerase Chain Reaction) είναι μία μέθοδος βιοχημείας και μοριακής βιολογίας για την απομόνωση και τον πολλαπλασιασμό μίας αλληλουχίας DNA, μέσω της ενζυμικής αναπαραγωγής του DNA χωρίς τη χρήση ζωντανών μικροοργανισμών)

Και από την άλλη έχουμε άτομα που δεν είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενα. Βλέπουμε μια αισθητή μείωση της έκφρασης του γονιδίου vmat2. Πρόκειται για ακόμα μια απόδειξη που υποστηρίζει την υπόθεση για την ανάπτυξη της προσέγγισής μας.

-          ΑΛΛΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ : Με το να εξαπλώσουμε αυτό τον ιό θα εξαλείψουμε τα άτομα που φοράνε γιλέκα- βόμβες και μπαίνουν μέσα σε ένα μάρκετ και τα τινάζουν όλα;

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Η βασική μας υπόθεση είναι ότι τα άτομα αυτά είναι φανατισμένα και έχουν υπερβολική έκφραση του γονιδίου vmat2 και με το να τα εμβολιάσουμε θα εξαλείψουμε αυτή τη συμπεριφορά.

Η επόμενη διαφάνεια έχει κάποια αξιοσημείωτα στοιχεία: Εδώ έχουμε μια εξέταση fMRI, (functional magnetic resonance imaging (fMRI) = λειτουργική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού: μέθοδος νευροαπεικόνισης, που απεικονίζει την αιμοδυναμική αντίδραση που σχετίζεται με την νευρωνική δραστηριότητα στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό)  βλέπουμε δύο σαρώσεις (σκαναρίσματα, εξετάσεις) από δύο εγκεφάλους δύο ατόμων, που έχουν διαφορετικά επίπεδα έκφρασης του vmat2 γονιδίου.

Στο επάνω μέρος βλέπουμε ένα άτομο που είναι φανατικά θρησκευόμενο και έχει υψηλό επίπεδο έκφρασης για το vmat2 γονίδιο και κάτω βλέπουμε ένα άτομο με χαμηλά επίπεδα για το vmat2  γονίδιο, που περιγράφει τον εαυτό του ως ‘όχι ιδιαίτερα θρησκευόμενο’.

Στα άτομα αυτά διάβασαν ένα κείμενο με θρησκευτικό περιεχόμενο. Σε αυτό το άτομο ενεργοποιήθηκε o δεξιός μεσαίος μετωπικός έλικας (right middle frontal gyrus) και αυτό το σημείο είναι το σημείο του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη θεωρία του νου (theory of mind),

(Η Θεωρία του Νου είναι μια σημαντική κοινωνική-γνωστική δεξιότητα που σχετίζεται με την ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε τόσο τις δικές μας ψυχικές καταστάσεις, όσο και των άλλων)

τις προθέσεις, τα πιστεύω και τις επιθυμίες.

Σε πλήρη αντίθεση στο άτομο που περιγράφει τον εαυτό του ως μη θρησκευόμενο ενεργοποιείται ο  πρόσθιος νησιωτικός φλοιός (anteriol insula). Πρόκειται για το σημείο του εγκεφάλου που σχετίζεται με απέχθεια και δυσαρέσκεια, όταν το άτομο ακούει κάτι.

-           ΟΜΙΛΗΤΗΣ 2: Προτείνετε δηλαδή να έχω μαζί μου ένα CT SCAN όταν αξιολογώ ανθρώπους και να καθορίζω αν πρέπει να τους πυροβολήσω;

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Συμπερασματικά, τα στοιχεία που παραθέτω εδώ υποστηρίζουν την ιδέα που προτείνουμε. Και νομίζω ότι δεν θα προτείναμε να κάνουμε CT SCANS ή fMRIS σε άτομα στα λιβάδια του Αφγανιστάν. Ο ιός θα προκαλέσει ανοσία στο vmat2 γονίδιο και ουσιαστικά θα έχει το αποτέλεσμα που βλέπετε εδώ, δηλαδή θα μετατρέψει ένα φανατικό άτομο σε κανονικό άτομο και θεωρούμε ότι αυτό θα έχει σημαντικά αποτελέσματα στη Μέση Ανατολή.

-          ΟΜΙΛΗΤΗΣ 3: Προτείνετε αυτό να διασκορπισθεί εναερίως;

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Στο τρέχον σχέδιο με βάση τις δοκιμές που κάναμε ως τώρα, έχουμε δοκιμάσει αναπνευστικούς ιούς, όπως η γρίπη ή ρινικούς ιούς, και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ικανοποιητικός τρόπος για να έχουμε την έκθεση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού. Βέβαια, οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη εκτεθεί και στα δύο αυτά είδη ιών και είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτή θα είναι μια πολύ πετυχημένη προσέγγιση.

-          ΟΜΙΛΗΤΗΣ 4: Φανταστικό! Πώς λέγεται το όνομα αυτής της πρότασης;

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Το όνομα αυτού του προγράμματος λέγεται «Διασκεδαστικές πλάτες» (fun backs) και είναι το εμβόλιο για το θρησκευτικό φοντομενταλισμό, θρησκευτικό φανατισμό.