μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Επιβίωση - Αγών πλέον επιβιώσεως και άρθρο 120

 


Φωτογραφία: Courtesy of World Press Photo Foundation: Francis Perez/REUTERS

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κ. ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ

 

Αγών πλέον επιβιώσεως και άρθρο 120

 

Όταν τον Φεβρουάριο του 2020 ξεκινούσε στην Ιταλία η χιονοστιβάδα του κορονοϊού και τον επόμενο Μάρτιο τα μέτρα παγκοσμίως για τον περιορισμό της, κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει την ταχύτατη εξέλιξη μιας απρόσμενης κατάστασης και τον συντονισμό όλων των κυβερνήσεων του κόσμου για αυτήν.

Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία που συμφώνησαν όλα τα εκτελεστικά κέντρα να αντιμετωπίσουν ομοιόμορφα μια πανδημία με ποσοστό θνητότητας 0,02% του γενικού πληθυσμού που αφορά κυρίως τους ηλικιωμένους και με υποκείμενα νοσήματα πολίτες:

Α. Στην αντιμετώπισή της βραχυπρόθεσμα με γενικούς εγκλεισμούς όλων των πληθυσμιακών ομάδων, με διαφοροποιήσεις κατά περιοχή.

Β) Με την περίεργη κωλυσιεργία διακίνησης των εγκεκριμένων αποτελεσματικών φαρμάκων που υπάρχουν.

Γ) Επιλογή μακροπρόθεσμα με εμβόλια που εμφανίστηκαν ταχύτατα σε μερικούς μόνο μήνες.

Ως προς το (Γ) διαπιστώνεται:

1.  Το νέο στοιχείο είναι η γονιδιακή παρέμβαση για πρώτη πάλι ιστορική στιγμή, στον πυρήνα των κυττάρων μας, σε αντίθεση με την ισχύουσα ιατρική πρακτική.

2. Η απουσία σε αντίθεση, του μεγάλου χρονοδιαγράμματος πειραματικών φάσεων ετών και δεκαετιών.

3. Η απουσία από τις παρασκευάστριες εταιρείες της παρουσίασης της αποτελεσματικότητας, ελλείψει ολοκληρωμένων εργαστηριακών δεδομένων.

4. Η μη ανάληψη από τις παρασκευάστριες εταιρείες της ευθύνης δυσάρεστων παρενεργειών ως και θανάτων.

Ως προς το (4.), ήδη στο πρώτο εξάμηνο εμβολιασμών:  

i)                      Από στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) έχουν προκύψει 15.472 θάνατοι μέχρι τα μέσα του Ιουνίου του 2021 από τον Δεκέμβριο του 2020, από τα 4 εμβόλια που κυκλοφορούν μόνο στην Ευρώπη και γύρω στο 1,5 εκατομμύρια παρενεργειών.

ii)                          Τα νούμερα αυτά σαφώς είναι μεγαλύτερα και ολοένα αυξάνουν αφού σε κάποιες χώρες όπως π.χ. η Ελλάδα δεν δίδονται τα  αντίστοιχα στοιχεία, και απουσιάζουν αυτά της Μ. Βρετανίας λόγω Brexit.  

iii)                       Η άδεια που έχει χορηγηθεί είναι προσωρινή και όχι η κανονική,  με την αιτιολόγηση της έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας και χωρίς την αναγκαία Υπουργική Απόφαση.

iv)                        Η χορήγηση θα γίνεται σε πειραματικό στάδιο μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023 και τότε θα επανεξεταστεί η οριστική τους αδειοδότηση.

    Ως προς το (iv), τουλάχιστον για την Ελλάδα αλλά προφανώς και αλλού, δεν φαίνεται να τίθεται θέμα καταγραφής του πειραματισμού διότι:

1)      Ο ίδιος ο πρωθυπουργός εγγυήθηκε δημόσια ότι όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

2)    Δεν καταγράφονται θάνατοι και παρενέργειες.

Ως προς το (2),

α) Τα περισσότερα ΜΜΕ του καθεστώτος πανελλήνιας εμβέλειας δεν αναφέρουν τίποτα σχετικό.

β) Πολλά διαδικτυακά κανάλια αναφέρουν καθημερινά με ονόματα και στοιχεία θανάτους και αναπηρίες αμέσως μετά από εμβολιασμούς.

Ως προς το (β),

a)     Μία μεγάλη ομάδα έγκριτων πανεπιστημιακών και μεταπτυχιακών ιατρών Ελλήνων και ξένων, ακόμη και νομπελίστας, με πλήρη επιστημονική ιατρική τεκμηρίωση επιβεβαιώνουν και αναλύουν παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία.

b)    Ετέρα ομάς κυβερνητική ιατρών σιωπά.

Ως προς το (a),

       i.            Τα σχετικά video και αναρτήσεις  κατεβαίνουν και επιβάλλονται ποινές δήθεν για παραπληροφόρηση.

     ii.            Δεν προσέρχεται ουδείς της δευτέρας ομάδος να αντικρούσει τη λεγομένη παραπληροφόρηση μολονότι πολλάκις προσκαλείται δημοσίως από την πρώτη. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα και μετά από ενάμιση χρόνο εγκλεισμών (Lock down), στην Ελλάδα που μας ενδιαφέρει, παρ’ όλους τους αιφνίδιους θανάτους προωθούνται οι μαζικοί εμβολιασμοί, και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ειδικά, αιτιολογώντας τα μέτρα που παίρνονται εδώ και 16 μήνες με διαδοχικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) και όχι από τη Βουλή, οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν:

  • Μετακίνηση εκτός νομού ελεύθερα για πλήρως εμβολιασμένους.
  • Μετακίνηση εκτός νομού με rapid test για ανεμβολίαστους.
  • Το rapid test θα το χρεώνεται ο πολίτης.
  • Το κόστος του θα είναι στα 20 Ευρώ.
  • Όσοι έχουν κάνει μία δόση του εμβολίου θα πρέπει να κάνουν και το rapid test και να πληρώσουν τα 20€.
  •  Δεν θα γίνονται δεκτά πλέον τα self test.
  • Οι μετακινήσεις στα νησιά για τους εμβολιασμένους θα γίνονται με πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • Σε εφαρμογή μπαίνει από 1η Ιουλίου 2021 σε όλες τις χώρες της ΕΕ το «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19» (Green Pass) που εναρμονίζει τους ταξιδιωτικούς κανόνες και διευκολύνει τις διασυνοριακές μετακινήσεις των πολιτών με ασφάλεια εντός της Ευρώπης.
  • Διαθέσιμο σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή και σε δύο γλώσσες (στη γλώσσα του κράτους που το εκδίδει και στα αγγλικά) το «Πράσινο Πιστοποιητικό» θα διαθέτει ένα QR Code που θα μπορεί να ελέγχεται από τις αεροπορικές εταιρείες, τις εταιρείες πλοίων ή τρένων και τις εθνικές Αρχές.
  • Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό covid-19 είναι ένα προσωρινό εργαλείο.
  • Θα ανασταλεί όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) κηρύξει το τέλος της διεθνούς κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία από την covid-19.
  • Το πιστοποιητικό συγκεντρώνει διάφορα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου του, (όνομα, ημερομηνία γέννησης) και πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του έναντι του covid: είτε εμβολιασμός (με πληροφορίες για τον τύπο του εμβολίου και την ημερομηνία της τελευταίας δόσης) είτε αρνητικό μοριακό τεστ (ημερομηνία και τύπος τεστ) είτε αντισώματα μετά από τη νόσο (διάρκεια ανοσίας).
  • Η έκδοση μπορεί να γίνει μέσω του gov.gr με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
  • Ήδη έχει ανακοινωθεί η πρόθεση μέτρων αποκλεισμού ανεμβολίαστων από χώρους εστίασης, συναυλιών, θεάτρων, κινηματογράφων κλπ.
  • Τα παραπάνω όλα συνδέονται άμεσα με τις νέες εργασιακές σχέσεις, τη νέα λειτουργία της εκπαίδευσης (ήδη ψηφίζεται νομοσχέδιο που αλλάζει άρδην την κατάσταση), την τηλεργασία κλπ, το Great Reset of New Age.

Συνεπώς, ρεαλιστικά καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα η οποία είτε με τρομοκράτηση είτε με προπαγάνδα, συνίσταται από τρεις (3) κατηγορίες συνανθρώπων:

A. Των συνειδητά ή εμμέσως φοβικά εξαναγκασμένων εμβολιασμένων που θεωρούν και θεωρούνται ελεύθεροι και υγιείς, άσχετα αν είναι ευάλωτοι σε ιϊκές μεταλλάξεις που προκαλούνται από τα ίδια τα εμβόλια και νοσούν πολλοί από covid και κάποιοι πεθαίνουν ή μένουν ανάπηροι μετά τον εμβολιασμό χωρίς οι συγγενείς τους να ομιλούν δημοσίως για αυτό και χωρίς εισαγγελική εντολή για ιατροδικαστική διερεύνηση.

B. Των συνειδητά ή λόγω φόβου ανεμβολίαστων που κάθε μετακίνησή τους θα κοστολογείται εκβιαστικά στα 20€.

C. Των εκτελεστών εξουσιαστών (εκτελεστική εξουσία), καλυμμένων από τη βουλευτική ή πρόσθετη νομική ασυλία.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα, και με δεδομένη τη μη υποχρεωτικότητα από το Σύνταγμα και τις Διεθνείς υπερσυνταγματικές Συμβάσεις και Συνθήκες ιατρικών πράξεων στο σώμα εκάστου πολίτη άνευ της ρητής συγκατάθεσής του, από ιατρική μάσκα μέχρι εμβόλιο, φαρμακευτικό σκεύασμα, ακόμη και διατροφή σε απεργία πείνας, το σκηνικό ψυχρά διαγράφεται ως μελλοντική προβολή του παρόντος χρόνου σε αγώνα επιβίωσης για τη ζωή πλέον ενός εκάστου.

Τελικά, βιολογικής επιβίωσης της ομάδος Β η οποία έχει επιπρόσθετα να αντιμετωπίσει τις εξής επιλογές και τα παρακάτω διλήμματα με συνέπειες, εφόσον δεν επιθυμεί να ρισκάρει στη ρωσική ρουλέτα του εμβολίου το οποίο τελικώς δεν είναι εμβόλιο (εμβόλιο σε μεταλλαγμένο ιό είναι αδύνατο) αλλά γενετική μη αναστρέψιμη φαρμακευτική παρέμβαση με μελλοντική σκοπιμότητα εντός του ανθρωπίνου σώματος:

(1). Εμβολιασμό ή εξοντωτική οικονομικά ανεργία.

(2). Εμβολιασμό ή ρίσκο για πιθανό επώδυνο θάνατο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από αυτόν.

(3). Εμβολιασμό ή πιθανό αργό θάνατο σε κάποια χρόνια από αυτοάνοσα κλπ, τα οποία θα αρνούνται τότε να τα συνδέουν με τα εμβόλια.

(4) Εμβολιασμό ή άμεσο εγκλωβισμό και κοινωνικό αποκλεισμό.

(5). Εμβολιασμό ή σε περίπτωση εισόδου σε χώρο εμβολιασμένων άνευ του rapid test των 20€, άμεση σύλληψη.

(6). Εμβολιασμό ή διαρκή κοινωνικό διαχωρισμό.

(7). Εμβολιασμό ή πιθανό αντάλλαγμα τη σωματική ακεραιότητα και  τη ζωή.

(8). Εμβολιασμό ή άνευ της καταβολής κάθε φορά 20€ το οποίο θα μπορεί και να αυξάνεται, απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού.

(9). Εμβολιασμό ή αγώνα επιβίωσης για τη βιολογική ζωή. 

(10). Εμβολιασμό για προστασία του 0,02% ηλικιωμένου και με υποκείμενα νοσήματα πληθυσμού ή εν τέλει εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος, ελλείψει καί της δικαστικής προστασίας;

    Κάθε ομοιότης με ναζιστικούς εβραϊκούς αποκλεισμούς και στρατόπεδα συγκεντρώσεων, Σοβιετικών Γκουλάγκ, Μαοϊκών και Βορειοκορεατικών αντίστοιχων, και καθεστώτος Νοτιοαφρικανικού απαρχάιντ, αν πραγματοποιηθούν οι εξαγγελίες,  και αφού το σημερινό καθεστώς έχει καταφέρει διχαστικά λόγω φόβου και προπαγάνδας και μασονικής διείσδυσης να έχει με το μέρος του το δικαστικό σώμα και την κοινωνική πλειοψηφία,  δεν είναι συμπτωματική.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: Επιβίωση | Αρθρογραφία (sarandides.blogspot.com)