μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ή MODE-RNA;

 



   

 Γράφει ο π. Φώτιος Βεζύνιας

    Ο γράφων αυτές τις λίγες σκέψεις ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με τον προγραμματισμό των υπολογιστών της μορφής που είχαν αυτοί, το 1985 έως το 1995. Οφείλει επομένως,  να σας μεταφέρει την τότε προγραμματιστική εμπειρία του, η οποία εν πολλοίς μπορεί και να εξηγήσει σε κάποιους, την θέση του για την «υποχρεωτικότητα» της χρήσης του «βιολογικού - γενετικού ενέσιμου φαρμάκου» με το οποίο οι κυβερνήσεις  παγκοσμίως «αγωνίζονται?» να αντιμετωπίσουν την επέλαση ενός «ακάλεστου?» επισκέπτη που ακούει στο όνομα «κορονοϊός».

   Εκείνο το οποίο  οδήγησε να γραφούν αυτές οι λίγες σκέψεις είναι η ονομασία της εταιρίας παραγωγής, ενός εκ των ενέσιμων διαλυμάτων με τα οποία οι φαρμακευτικές εταιρίες, και οι κυβερνήσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο επιβολής μιας Νέας Τάξης.

   Αναφερόμαστε σε εκείνην την εταιρία που ο ευφυής δημιουργός της, δεν δίστασε να φανερώσει δια του ονόματος της εταιρίας, τον τρόπο δράσης του ενέσιμου διαλύματος, ή των ενέσιμων ή άλλου είδους φαρμάκων τα οποία έχει σκοπό (ίσως στο εγγύς μέλλον) να εισαγάγει στην αγορά προς αντιμετώπιση (?) των διαφόρων ασθενειών. Πρόκειται για την ονομασία MODERNA.

   Απευθυνόμαστε λοιπόν στον κύριο Μπιλ Γκεϊτς και θα του θέσουμε τα περιεχόμενα ερωτήματα στο παρακάτω κείμενο.

   Ευρηματικός όπως πάντα… ο βασικός μέτοχος της εταιρίας χρησιμοποιεί μία λέξη που τουλάχιστον στα Ελληνικά είναι εύηχη.. και «ελαφρού περιεχομένου» σχετιζόμενη με την μόδα, ή τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αλλά και στην Αγγλική γλώσσα, την ίδια περίπου αποκωδικοποίηση δέχεται με την έλλειψη του τελικού «Α» .

 Μοντέρνος-α-ο = modern. Είναι όμως έτσι;

    Θα χρησιμοποιήσω τη γνώση που είχα πάνω στον προγραμματισμό των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του 1985. Η γλώσσα προγραμματισμού των υπολογιστών Amstrad cpc 6128 ήταν η BASIC 1 ή  Locomotive BASIC.  Βέβαια δεν θα σας κουράσω με εντολές προγραμματισμού. Μόνο μία. Υπήρχε στην γλώσσα αυτή μία εντολή η οποία ουσιαστικά δημιουργούσε το περιβάλλον (την σκηνοθεσία) του προγράμματος που ήθελε να δημιουργήσει ο προγραμματιστής. Η εντολή αυτή ήταν η MODE. Είχαμε δύο επιλογές την MODE 1  ή την MODE 2. 

    Τι λοιπόν μπορούμε να υποθέσουμε, μια και ο βασικός μέτοχος της συγκεκριμένης εταιρίας ήταν και συνεχίζει να είναι παθιασμένος και ευφυής προγραμματιστής;… Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Γκέϊτς: «Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το πρώτο συνθετικό της ονομασίας της εταιρίας σας, μας αποκαλύπτει ένα προγραμματιστικό περιβάλλον;». Μα σε ποιον ηλεκτρονικό υπολογιστή; Η απάντηση δόθηκε πολλές φορές στην τελευταία δεκαετία, αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια. Ρωτάμε και πάλι: «Μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος υπολογιστής το ανθρώπινο σώμα; Ο ανθρώπινος οργανισμός;». Και πως θα επικοινωνήσουμε με τον υπολογιστή αυτόν; Πως θα επικοινωνήσουμε με το κορυφαίο δημιούργημα του Θεού; Ρωτάμε τον κ. Γκέϊτς: «Μήπως η απάντηση βρίσκεται στο δεύτερο συνθετικό της ονομασίας της  εταιρίας σας; Μήπως το RNA των κυττάρων θα χρησιμοποιηθεί ως μέσον προγραμματισμού, ως «γλώσσα» προγραμματισμού;».

     Γι' αυτό και τα ενέσιμα διαλύματα που αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την νόσο, ( αυτό φαίνεται τουλάχιστον ), λειτουργούν όχι όπως τα εμβόλια, αλλά μέσω ενός messenger=αγγελιαφόρου.. προς τα κύτταρα, του mRNA, για να τα προγραμματίσουν να παράγουν, όχι ό,τι τα προγραμμάτισε ο Δημιουργός Θεός, αλλά να παράγουν άλλες ουσίες.. όπως θα τα προγραμματίσει ο βλάσφημος άνθρωπος.

   Μπορούμε λοιπόν, αν μας επιτρέπει  ο κ. Γκέϊτς να πούμε:  Να λοιπόν τι σημαίνει ΜΟΝΤΕΡΝΑ σημαίνει MODE-RNA, δηλαδή περιβάλλον προγραμματισμού των κυττάρων δια της γλώσσας προγραμματισμού τους που είναι το RNA. Βέβαια αν ο κ. Γκέϊτς έχει άλλη εξήγηση ως προς την ονομασία της εταιρίας του, της MODERNA, ευχαρίστως θα την ακούσουμε. Αν θα την δεχθούμε ως εξήγηση, εναπόκειται στην κρίση μας και στην λογική μας.

     Ο Θεός Δημιουργός, δημιούργησε τον άνθρωπο με βασικό και πρωταρχικό και κορυφαίο χαρακτηριστικό – αγαθό την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Πλάστηκε ελεύθερος ο άνθρωπος. Δεν χρειαζόταν μία κυβέρνηση για να μας μιλήσει για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ουσιαστικά στον ανάστροφο κόσμο που ζούμε, πλέον όταν θα ακούμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα μεταφράζουμε ΣΚΛΑΒΙΑ.

   Γιατί είναι σκλαβιά να ζει μια ψυχή σε ένα σώμα που ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ την ΘΕΟΣΔΟΤΗ  ιδιότητα του αυτοπρογραμματισμού των κυττάρων του. Ενός προγραμματισμού που επιτελείται εδώ και αιώνες… μέσα από την ανερμήνευτη παρουσία Αυτής Ταύτης της Θεϊκής Δυνάμεως, Αυτής Ταύτης της Θεϊκής Παρουσίας.  Σήμερα πλέον διά των ενεργειών μας αυτήν την Δύναμη την βάζουμε στην άκρη και παίρνουμε τη θέση της με στόχο, τον προγραμματισμό του ανθρωπίνου σώματος.

    Έχουμε εμπρός μας μία τεράστια βλασφημία. Μόνο η μετάνοια θα μας σώσει.

π. Φώτιος Βεζύνιας

19-8-2021