μήνυμα

μήνυμα

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ.

 ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Λοιπόν άγιοι Ιεράρχες της ΔΙΣ δεν τα γνωρίζετε αυτά; Πως ελαφρά τη καρδία εκφράζετε την άποψη, και ευνουχίζετε το αγωνιστικό φρόνημα του λαού, λέγοντας ουσιαστικά (κι ας μην το ομολογείτε) ότι, και οι απόψεις (προφητεία) του Αγίου Παϊσίου έχουν "παραθρησκευτική αφετηρία"; Μη γένοιτο. Όσο ακόμα είναι καιρός... γονυπετείς σας παρακαλούμε να επανορθώστε τα λάθη σας. Και να είστε σίγουροι ότι ο πιστός λαός θα είναι στο πλευρό σας, αν πραγματικά εκφράστε την Ορθόδοξη Παρακαταθήκη των Αγίων Πατέρων της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ (Άγιος) Παΐσιος: .... Να στην Αμερική, τώρα τα σκυλιά, πολλά σκυλιά τάχουν σφραγισμένα και τα παρακολουθούν. Τώρα όσα είναι σφραγισμένα έχουν πομπό, τόκ,τόκ, τόκ… Ξέρουν το κάθε σκυλί, όποτε θέλουν μπορούν να το σκοτώσουν, και στούς ανθρώπους!… (το ίδιο σύστημα θα εφαρμόσουν) Τί νομίζεις; Και θα ξέρουν ό κάθε (σφραγισμένος) άνθρωπος, που βρίσκεται. Γιατί θάχει πομπό ή στο χέρι ή στο μέτωπο (που θα στέλνει σήμα) τόκ, τόκ, τόκ. Οπότε τα στοιχεία του (κάθε ανθρώπου)   στο φάκελο από δώ, πομπό από κει… [ενν: θα γνωρίζουν κάθε ενέργειά του, και που βρίσκεται κάθε στιγμή]. Τέτοια δικτατορία μόνο ό διάβολος μπορούσε να είχε σκεφτεί Και πάνε μ΄όλο αυτό το σύστημα το γραμμωτό, να μην μπορείς μετά πού λέει και ό Ευαγγελιστής Ιωάννης ούτε να πουλάς, ούτε να αγοράζεις. Θα καταργήσουν και τα χρήματα. Δουλεύεις; Τάκ ένα κουμπί, να πάρεις λογαριασμό… Και μετά, ας υποθέσουμε, από την κάρτα, θα λένε ή κάρτα θα χάνεται, την κλέβουν, κάνουν… οπότε, πιο καλύτερα στο κεφάλι ή στο χέρι. Να εκεί στην Κύπρο, ξέρω έχει δύο χρόνια τώρα πού έχουν φέρει στην τράπεζα, το ξέρετε αυτό; μηχάνημα. Πριν να ρθή στην Ελλάδα, στην Κύπρο ήρθε νωρίτερα.

Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας του, πού έγινε το έτος 1992,στό κελί του «Παναγούδα» στο Άγιο «Όρος.


Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ (δείτε το επόμενο βίντεο)

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Θ. Λιβάνιος σε ομιλία του στη Βουλή για τα ζώα συντροφιάς στις 15-9-2021, δήλωσε πως στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι να τσιπάρει τα ζώα συντροφιάς και μετά...τους ανθρώπους... (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ)



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: https://www.youtube.com/watch?v=OWDJyQkPmXo