μήνυμα

μήνυμα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ....


ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ….

….δεν  μπορώ να βγάλω άλλο συμπέρασμα, απ’ αυτά που ακούω, και διαβάζω.  Απ’ όλες  τις μεριές ακούμε λόγια… τα οποία ελάχιστα αγγίζουν την αλήθεια ή μάλλον έχουν λίγη αλήθεια και πολύ ψέμα ή υποκρισία. Αυτό το τελευταίο είναι το χειρότερο, γιατί με ολόκληρη την αλήθεια δεν κινδυνεύεις,  με ολόκληρο το ψέμα απέναντί σου γίνεσαι «ΓΙΓΑΝΤΑΣ», αλλά με «την λίγη αλήθεια και το  πολύ ψέμα», πώς να  παλέψεις;

Τα λόγια μου αυτά ας τα ακούσει κάθε ενδιαφερόμενος. Δεν θα αποκαλύψω προς ποιους απευθύνονται. Δεν ήρθε ακόμα  η ώρα.  

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

*ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1η: Αν δεν σπάσουμε αυγά ομελέτα δεν γίνεται, ή αλλιώς δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο. Δυστυχώς κάποιοι, που μάλιστα θέλουν να λέγονται οδηγοί, το ξέχασαν αυτό.

*ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2η: Μην ξεχνάμε ότι ζούμε την εποχή της εικόνας. Πιστέψτε με δεν ανατρέπεται μια εικόνα ούτε με χίλιες λέξεις. Πόσο μάλλον αν είναι video.  Και δόξα τω Θεώ υπάρχουν αναρίθμητα video και εικόνες στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα υποστηρίζουν κάποιοι. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τα βρει.


-Τώρα γιατί τα γράφω όλα αυτά μ’ αυτόν τον γριφώδη τρόπο, έ διαβάστε τις ειδήσεις των εκκλησιαστικών πρακτορείων, romfea.gr - amen.gr, και των διαφόρων blogs , του τελευταίου 24ώρου, και θα καταλάβετε.

Αδέρφια,  μας έχουν περικυκλώσει από παντού και η Παγκοσμιοποίηση και ο Οικουμενισμός.  Καλή λευτεριά.

Χαίρετε εν Κυρίω

Π. Φώτιος Βεζύνιας.