μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ;

ΟΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ.....
   Άγιοι πατέρες και καθοδηγητές της Μεγάλης Του Χριστού Εκκλησίας, αλήθεια δεν βλέπετε την εν τη πράξει "ΑΙΡΕΣΙΝ";
Αν θέλετε δώστε και σε μένα τον άθλιο και ηλίθιο να καταλάβω, τι συμβαίνει στις φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν.

27 Οκτ 2011


Ασίζη, 2011 – Διαθρησκειακή συνάντηση με χορούς, κεριά και περιστέρια

Ασίζη, 27 Οκτωβρίου 2011Η διαθρησκειακή συνάντηση ξεκίνησε με προσκύνημα στο μοναστήρι της Παναγίας των Αγγέλων στην Plaza Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Ακολούθησε χορός από μια ομάδα νέων ανθρώπων και άλλες συμβολικές πράξεις όπως τα λευκά περιστέρια και τα αναμμένα κεριά στα χέρια των θρησκευτικών ηγετών.
27 Οκτωβρίου 2011. Ο Πάπας Βενέδικτος XVI χαιρετά όλους τους συμμετέχοντες στη διαθρησκειακή συνάντηση. Αναμεσά τους ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α', ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο Αγγλικανός Προκαθήμενος, Ρόουαν Ουίλιαμς, ο πρίγκιπας της Ιορδανίας και το αρχιραβίνος της Ρώμης κ.α. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ video

Φωτογραφίες από τη διαθρησκειακή συνάντηση στην Ασίζη



Ασίζη, 27 Οκτωβρίου 2011 – Οι πρώτες φωτογραφίες από τη διαθρησκειακή συνάντηση στην Ασίζη. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.




Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποια γεγονότα δεν είναι τυχαία;. Από την μια η υλική αιχμαλωσία στον ιστό της Παγκοσμιοποίησης. Από την άλλη η πνευματική αιχμαλωσία στον ιστό του Οικουμενισμού. Όχι δεν θα μας ξεγελάστε. Έχετε κάθε δικαίωμα να παίξτε τον ρόλο που σας ανατέθηκε. Αλλά ο Χριστός μας, οι Απόστολοι και οι Άγιοι Πατέρες της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας, άλλα λένε. Και είναι τα λόγια τους τελείως αντίθετα από αυτά που κάνετε. Αλήθεια... δεν φοβάστε τον Θεό; 

Εν Χριστώ Ιησού
π. Φώτιος Βεζύνιας.