μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Ακροποδητί και καταδρομική η εισβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων εις την Πατρίδα μας-Έλληνες Γρηγορείτε!


Αποτέλεσμα εικόνας για αρχη προστασιασ προσωπικων δεδομενων
Ακροποδητί και καταδρομική η εισβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων εις την Πατρίδα μας-Έλληνες Γρηγορείτε!
Είναι πρόδηλο ότι, εκ του βήματος τούτο, καταστηλιτεύω την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, εντοπίζοντας τον «ξένο δάκτυλο» ή άλλως υπερεθνικά διευθυντήρια, έμμισθα φερέφωνα-κύμβαλα αλαλάζοντα, της παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, η οποία (νοών της παγκοσμιοποιήσεως) δια των προαναφερθέντων μισθάρνων οργάνων της (ήτοι των ακροβολισμένων εγκαθέτων οργάνων της σε καίριες θέσεις εις τον κρατικό μηχανισμό), απεργάζεται την εθνική αποδόμηση και τον λυσσαλέο πόλεμο αμιγώς κατά της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως, υπό το ανυπόστατο πρόσχημα του ψευδεπίγραφου προοδευτισμού  και υπό το «όχημα», τον μανδύα θα λέγαμε, ειρήσθω εν παρόδω, μίας νομιμοφανούς, εριζόμενης επιστημονικά αλλά και ερμηνευτικά, κατά το Σύνταγμα επιχειρηματολογίας.
Εις το προηγούμενο άρθρο θίξαμε την υποδόρια τρώση του ορθόδοξου φρονήματος δια του ποινικού κώδικος, υπό την έννοια ότι κατεργήθησαν επιμελώς μεθοδευμένα, κρίσιμες διατάξεις δια την δημόσια τάξη και ασφάλεια, θρησκευτική-εθνική συνείδηση και κοινωνική ειρήνη των πολιτών, αυτές (νοών οι διατάξεις), είναι όπως προανέφερα, το αδίκημα της κακόβουλης βλασφημίας, καθύβριση θρησκευμάτων και περιύβριση νεκρών (άρθρα 198-199 και 201 του Ποινικού Κώδικος), προκειμένου να προλειανθεί το έδαφος δια σφοδρές κοινωνικές συγκρούσεις, εξ αφορμής της ύπαρξης διαφόρων θρησκευμάτων εις την Ελλάδα, αλλά ιδίως της ραγδαίας αύξησης των Ισλαμιστών με ό,τι τούτο συνεπάγεται και περιλαμβάνει η εν λόγω θρησκεία.
Εννοώ δηλαδή ότι ίδια η πολιτεία δημιουργεί τις προϋποθέσεις ελλείψει ποινικής προστασίας, ανέλεγκτης σύγκρουσης με γνώμονα πολιτισμικές ή θρησκευτικές διαφορές οι οποίες αναποδράστως αλλά και νομοτελειακώς θα ανακύψουν εις την Ελλάδα, συμφώνως και με τις αναλύσεις σημαινόντων αναλυτών και επιστημόνων, εξαιτίας και συνεπεία των καταιγιστικών γεωστρατηγικών και πολιτικών εξελίξεων.
Εις επίρρωσιν αυτών, είναι η έξαρση του Ισλάμ, η αθρόα προσέλευση μεταναστών, ο αδιαφανής ρόλος των Μ.Κ.Ο,  οι γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί της Τουρκίας καθώς και η ίδρυση φροντιστηρίου εις τον Νομό Πέλλης, δια διδασκαλία «μακεδονικής γλώσσης», απόρροια της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.
Άρα λοιπόν, οι Δούρειοι ίπποι, έχουν εισαχθεί, εν κρυπτώ και παραβύστω, μετά περισσής διεξιότητος και μαεστρίας από τις πολλαπλές και ετερόκλητες «κερκόπορτες» εις την Ελλάδα και δηλητηριάζουν μη αναστρέψιμα το ελληνικό σώμα, επιβάλλοντας κιόλας και τους ιδικούς τους φασίζοντες κανόνες αμύνης των, δια της εξουδετερώσεως των αντιδρούντων και ανθισταμένων πολιτών, με το στίγμα του αντιφρονούντος-ρατσιστή, ίνα  διαπομπεύσουν και εξοστρακίσουν του αφυπνισθέντες, από τη σιδηρά στρατηγική των, περί της εγκαθιδρύσεως της Νέας Τάξης Πραγμάτων σχεδιασμών των, δια του ακρωτηριασμού της Ελλάδας, προεχόντως, πνευματικά και ύστερον πολιτισμικά-εθνικά δηλαδή-και  κατόπιν όλων αυτών θα επέλθει πλέον, ως αυτόρθροη συνέπεια, και ο δρομολογημένος εδαφικός ακρωτηριασμός της Πατρίδος μας, δια Νόμου βεβαίως, ήτοι ειρηνικώς δια κανονιστικών πράξεων.
Περαιτέρω, όπως πολλάκις έχω επισημάνει, εις επίρρωσιν των ως άνω, η μη προστασία του εθνικού μας συμβόλου, ήτοι της Ελληνικής Σημαίας από επιλήψιμες πράξεις, ρύπανσης, παραμόρφωσης έως ένδειξη απαξίας προς αυτήν, δεν συνιστά κατά το άρθρο 191Α του Π.Κ, ποινικό αδίκημα, παρά μόνον εάν ευρίσκεται εις τα πλαίσια κρατικής δομής.
Κατά συνέπεια, όλα αυτές οι σοβούσες ανθελληνικές πράξεις, συνιστούν εργαλεία εις τας χείρας των παγκοσμιοποιητών, και έρχεται επιπλέον να προστεθεί προς τον ανίερο αυτόν πόλεμο κατά του έθνους και της πατρίδας  και η απόφαση της Αρχής της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, (όπως και το 1999, με το θρήσκευμα τις ταυτότητες) κατά την αναγραφής του θρησκεύματος και τις ιθαγένειας εις τα σχολικά έγγραφα.
Η αρχή αυτή απεφάσισε κατόπιν προσφυγής της «Ενώσεως Αθέων»,( η οποία ειρήσθω, εν παρόδω, καλεί κάθε χρόνο σε ετήσιο προσκλητήριο κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή, ως ένδειξη ασέβειας και περιφρόνησης προς τις ιδική μας συμπαράσταση και θλίψη εις την ταφή του Κυρίου μας, προ την πανηγυρικής, μετά φανών και λαμπάδων, Αναστάσεώς Του, την Τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς, καταλύοντας τον θάνατο) να μην αναγράφεται το θρήσκευμα και η ιθαγένεια εις τους τίτλους και τα πιστοποιητικά των Σχολείων.
Η σκανδαλώδης και η, κατά την υποκειμενική μου γνώμη, νομικώς μετέωρη σαθρή επιχειρηματολογία την οποία επικαλείται, πέραν του γεγονότος ότι πάσχει εκ βάθρων, πλην όμως και σε κάθε περίπτωση, ουδαμώς κατά τον Νόμο, δεν δεσμεύει το Υπουργείο  Παιδείας προς συμμόρφωση, απλώς συνιστά μία γνωμοδότηση της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών δεδομένων, άνευ ετέρου τινός, δεν συνιστά θέσφατο, ούτε θεσπίζει κανόνα δικαίου.
Η συνειδησιακή άλωση και ο πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας καθίσταται σαφές, δια της νομιμοφανούς δήθεν οδού, μέσω αυτών οι οποίοι πολεμούν λυσσωδώς τον Χριστιανισμό, δίχως να μας αιτιολογήσουν τον λόγο, διότι αφού αυτοαποκαλούνται άθεοι διατί δεν στρέφονται κατά άλλων θρησκειών και πλήττουν ή βάλλουν μονομερώς και εμπαθώς στοχευμένα μόνον τον Χριστό.
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και η αθεΐα δήθεν αποτελεί ευτελές πρόσχημα, διότι δεν είναι δυνατόν κάποιος  ακόμη και αν δεν πιστεύει να λοιδορεί αισχρά και ιερόσυλα την πίστη του άλλου, δηλαδή κατά την Μεγάλη Παρασκευή όπου η μερίδα των πιστών θλίβεται ένεκεν του βαρέως προσωρινού πένθους του Κυρίου μας, να προσκαλεί ιταμώς και προκλητικώς σε γεύματα κρέατος δια να απαξιώσει ημάς τους Ορθοδόξους.
Διατί δεν κάνει το αυτό με τους Μουσουλμάνους, να διακωμωδήσει τα ιερά και τα όσια τους, διατί άραγε δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Εις το ίδιο μήκος κύματος, ευρίσκεται και μία αναρχική ομάδα η οποία επιτέθηκε την παρελθούσα εβδομάδα κατά μίας εκκλησίας βεβηλώνοντας τις Ιερές εικόνες, εξαπολύοντας μύδρους κατά της εκκλησίας ως θεσμό «μισογυνισμού», εάν η ορθοδοξία η οποία συνιστά την πεμπτουσία της ελευθερίας και του απόλυτου σεβασμού της ισότητας του άνδρα με την γυναίκα, καθώς η Υπεραγία θεομήτωρ, Αειπάρθενος Παναγία μας, τιμάται δεόντως και σεπτώς, υπό την Εκκλησία μας, δια σωρείας ύμνων εγκωμίων, εις τα εισόδια της Θεοτόκου, εις τον Ευαγγελισμό εις την  Κοίμησιν, ο χαρακτηρισμός «περιβόλι της Παναγίας μας», το οποίο είναι το Άγιον Όρος.
Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν τώρα, τα ίδια πραγματικά περιστατικά επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μου, δια ποιο λόγο, η κακόβουλη βλασφημία κατά του θεού  και η καθύβριση του θρησκεύματος δεν συνιστά ποινικού αδίκημα, καίτοι επελαύνει ραγδαίως η παγκοσμιοποίηση και η επιβάλλεται ταχέως η ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων, συνειδησιακής άλωσης κατασυκοφάντησης του Χριστού μας, την εθνικής αποδόμησης και της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού, δια της υποστήριξης στιφών επήλυδων, ενώ συγχρόνως δυσχεραίνουν τις οικονομικές συνθήκες επιβίωσης εις στους Έλληνες, μη δίδοντας κίνητρα δημιουργίας νέων οικογενειών εις τα νέα παιδιά, εις την Ελλάδα.
Η συνειδησιακή αφύπνιση αποτελεί το μείζον, τα σχέδιά των καθίστανται οργανωμένα και απεργάζονται τον κατακερματισμό της Ελλάδας, τον διανοητικό έλεγχο των πνευματικά ευνουχισμένων μαζών, η οποία περί αλλού τυρβάζει, και άγεται και φέρεται από τις δοτούς ταγούς της εξωνημένης ενημερώσεως των Μέσων Μαζικής εξαπατήσεως.
Ο Ανθελληνισμός πλέον έχει καταστεί κουλτούρα η οποία παγιώνεται εις την συλλογική συνείδηση εκριζώνοντας το παρελθόν μας και  καλλιεργώντας  αντιεθνική και άθρησκη πεποίθηση, με επονείδιστα ψεύδη και συκοφαντίες, ιδίως προς τους νέες γενναίες, με αποτέλεσμα να τείνουμε οσονούπω και νομοτελειακά πλέον εις την πλήρη «ποινικοποίηση», της Ελληνικής μας σημαίας και του εθνικού μας ύμνου.
Ο λαός κινείται αφιονισμένα πιστεύοντας ότι η κατάσταση θα αλλάξει ή μη γνωρίζοντας δια το τι μέλλει γενέσθαι, με συνέπεια, δια των ενεργειών της Νέας Τάξης, να αποψιλώνονται θεμελιώδη ατομικά  δικαιώματά του, όπως η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα να λατρεύει και να δηλώνει ευθαρσώς την Πίστη του, ή την αγάπη του δια την Πατρίδα, μολονότι κατοχυρώνονται ρητώς εκ της Συνταγματικής εννόμου Τάξεως.
Εν προκειμένω, φαλκιδεύεται το δικαίωμα μας να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως έλληνες πολίτες και Χριστιανοί ορθόδοξοι, χάριν της μονομερούς ερμηνείας των διατάξεων του Συντάγματος, από άδηλους μηχανισμούς, δια να ικανοποιηθούν οι σχεδιασμοί ορισμένων πρακτόρων, οι οποίο απεργάζονται εις την Ελλάδα, απρόσκοπτα τα σκοτεινά σχέδια εξόντωσης των Ελλήνων, πλήττοντας τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, ούτως ώστε να καταστεί ( ο Έλληνας) προϊόντος του χρόνου, ένας λαός ανερμάτιστος, να κείται εκλυμένος και ερριμένος, με συνέπεια να απορροφάται βαθμηδόν από τους αναρίθμητους μετανάστες οι οποίοι κατακλύζουν την χώρα μας.
Εν κατακλείδι, δέον όπως αγωνισθώμεν με παν πρόσφορο θεμιτό μέσο, τηρώντας τα λεγόμενα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου:
«Χρειάζεται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.
Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του.
Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει».