μήνυμα

μήνυμα

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Σεβασμιώτατοι!! Ο Χριστός δεν είναι...

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Σεβασμιώτατοι
Σεβασμιώτατοι!!
Δυστυχώς κάποιοι, - Δόξα τω Θεώ  όχι όλοι - αν και ο Θεός τους χάρισε και το Μέγα τάλαντο της Ιεροσύνης και της Αρχιεροσύνης, διαπιστώνουμε ότι, όχι μόνο το θάβουν όπως έκανε ο αχρείος εκείνος δούλος, και ο Θεός τον απέρριψε, αλλά το καταχρώνται ασεβέστατα… αλήθεια τι φοβερότερο θα Κάνει ο Θεός σε αυτούς που όχι απλά το θάβουν, αλλά το κάνουν κακή-κάκιστη χρήση; Μένει να το δούμε στο Μέγα Κριτήριο του Αγίου Τριαδικού Θεού μας κατά την 2α Παρουσία του Χριστού!!
Μήπως κάποιοι εξ’ υμών περιπατείτε στο σκότος;;;  Δυστυχώς ναι!! Καίτοι έχοντες το χάρισμα της Ιερωσύνης;  Δυστυχώς Ναι!!!... Και ο Εωσφόρος, Άγγελος ήταν, φέροντας το Φώς, αλλά διέστρεψε την Αλήθεια, υπερηφανεύθη, και εξέπεσε, μαύρισε!! …Πικρότατη διαπίστωση είναι ότι και πολλοί φέροντες το μέγα χάρισμα της Ιεροσύνης και της Αρχιεροσύνης, δυστυχέστατα μετέρχονται ανάλογη διαστροφή και την διαφημίζουν κιόλας!! Τι κρίμα!
Φρίττω και μόνο να αναφερθώ σε σχισματικούς και αχειροτόνητους που τους βάζετε πλέον να Λειτουργούν ενώπιον του Αγίου Θυσιαστηρίου, τους κάνετε και Εκκλησία επίσημη ενάντια σε υπάρχουσα επίσημη. Με τον Θεό θα τα δείτε αυτά όταν Εκείνος Θέλει!!
Θα μείνω σε κάτι άλλο οδυνηρό, επειδή το λέτε και το ξαναλέτε ότι ο Χριστός είναι σε όλους αυτούς που έρχονται στη χώρα μας, για να σας θυμίσω ότι:  
-Ο Χριστός δεν είναι στους ανθρώπους που έρχονται με πανάκριβα κινητά και με το που πατούν στο κατώφλι του σπιτιού μου βγάζουν selfies,
-Ο Χριστός δεν είναι στους ανθρώπους που πετούν τα χαρτιά ταυτοποίησής τους στη θάλασσα γιατί γνωρίζουν ότι κάποιοι άμοιροι φιλότιμοι Έλληνες θα τους δεχθούν εκβιαστικά, 
-Ο Χριστός δεν ήταν στον Ιούδα! μη γένοιτο!! Άπαγε της βλασφημίας!! Και όμως σεις Τον ταυτίσατε και με αυτόν!!!... Ο Χριστός λοιπόν, δεν είναι στους ανθρώπους που παίρνουν «30 αργύρια» την ημέρα, αργύρια που κλάπηκαν με ακατάσχετη φορολογία από τους Έλληνες, ενώ οι νοικοκύρηδες Έλληνες πεινούν.
-Ο Χριστός δεν είναι και στους κυβερνώντες των νοικοκύρηδων, που ακόμη μία φορά τους ενέπαιξαν, τους πρόδωσαν, τους κορόϊδεψαν, δεν είναι σε αυτούς που εκδιώκουν την Πίστη την Αληθινή, αλλά δεν είναι ο Χριστός ούτε και στο Ιερατείο που Τον Σταυρώνει καθημερινώς με τις αστοχίες του.
-Ο Χριστός δεν είναι στους ανθρώπους που δεν σέβονται το σπίτι που τους φιλοξενεί
-Ο Χριστός δεν είναι στους ανθρώπους που απαιτούν να βγάλετε τον Σταυρό από πάνω σας, να βγάλω τον Σταυρό από πάνω μου!! Ο Χριστός δεν απαιτεί να Τον αρνηθώ.
-Ο Χριστός όταν έγινε πρόσφυγας στην Αίγυπτο, (άλλη εωσφορική διαστροφή!! Συγκρίνετε τα ασύγκριτα!!! Σε σπήλαιο Γεννήθηκε, και όταν χρειάσθηκε να Αποχωρήσει λόγω διωγμού), ούτε 18-40αρης ήταν, ούτε λιποτάκτης, ούτε ισλαμιστής - που όπου πάει σκοτώνει -  ήταν, ούτε να μείνει σε Ξενοδοχείο με πισίνα πήγε, ούτε η Παναγία μας, απαίτησε από κανέναν να μπει σε σπίτι του, να της πληρώνουν το ενοίκιο, και να κάνει και ότι θέλει, αλλά Σταυρώθηκε για να σωθώ εγώ και εσείς!! Θυσιάστηκε ο Ίδιος για τη σωτηρία άλλων… αυτό κάνουν όσοι έρχονται παρανόμως στο σπίτι μου;;;... πού λοιπόν η ομοιότητα; 
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που βιάζουν ότι βρουν μπροστά τους
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που σκοτώνουν ότι βρουν μπροστά τους
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που κλέβουν τα ζωντανά ή τα κηπευτικά των ανθρώπων που τους φιλοξενούν.
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που καταστρέφουν τους ναούς Του, που καίνε και βεβηλώνουν ότι φέρει τον ζωοποιό Σταυρό Του πάνω στον οποίο Εσταυρώθη.
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους  18-45 ετών ριψάσπιδες που άφησαν την πατρίδα τους ενώ υπέστη εισβολή από εχθρό και πρόδωσαν αυτή!!
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που κάθε αλλόπιστο και αλλόθρησκο και ειδικότερα Ορθόδοξους Χριστιανούς (φέροντες τον όνομα του Χριστού δηλαδή) τους θεωρούν εχθρούς και απίστους και καυχώνται όταν τους αποκεφαλίζουν.
-Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που Τον αρνούνται και δέχονται το Ισλάμ
σταθείτε λοιπόν στα σύνορα και κάνετε επιλογή ποιους θα δεχθούμε να φιλοξενήσουμε!!! ... όπως το κάνετε στη πόρτα του σπιτιού σας και αν θέλετε δέχεσθε κάποιον να εισέλθει και αν δεν θέλετε, δεν τον δέχεσθε!!
Να συνεχίσω;     ας μη κλέβω τον πολύτιμο χρόνο σας...
Έχετε υπόψη σας ότι ο Χριστός δεν αναπαύεται ούτε σε εσάς (βάσει των Λόγων Του)  άρα δεν είναι ούτε σε εσάς που φέρετε μορφήν ευσεβείας την δε δύναμή της, την έχετε αρνηθεί, ζώντας στην πολυτέλεια χρόνια τώρα, αρνούμενοι τους Αγίους Πατέρες και την βιωτή τους χρόνια τώρα, (την αρνείστε ναι!! Διότι δεν την μιμείσθε ούτε στο ελάχιστο)... δυστυχώς στα λόγια σας δεν μπορούμε να στηριχθούμε, τα ακούμε μεν, γιατί ο Χριστός μας το εντέλλεται, αλλά τα έργα σας ούτε κατά διάνοια δεν θέλουμε να τα μιμούμαστε!!!.. Θυμάστε για ποιους μας το Είπε αυτό ο Χριστός; 
Ο Χριστός δεν είναι σε ανθρώπους που διαστρέφουν την πραγματικότητα, την αλήθεια, την Ιστορία, φτάνοντας να πουν  ότι στο όνομα του Ευαγγελίου έγιναν οι Σταυροφορίες… πόσο πιο διεστραμμένα θα εκφραστείτε επιτέλους;;  Χειρότεροι από τους Λατίνους και τους Παπικούς καταντήσατε;;  Τι σχέση έχετε εσείς με τους Αγίους Αποστόλους;;;  μήπως καλύτερα να κρεμάστε το πετραχήλι σας και να μετανοήσετε;; Σας παρακαλούμε!! Για το καλό μας!!! Πηγαίνετε σε κάποια σκήτη, σε κάποια σπηλιά, σε κάποια Μονή (αλήθεια δεχθήκατε να βάλετε βέβηλους και αλλοπίστους σε Μοναστήρι;) και διέλθετε το υπόλοιπον της ζωής σας εν μετανοία!!... Κάντε κάποια θυσία που ίσως σώσει και εσάς και εμάς μαζί, από την Οργή του Θεού που έρχεται καλπάζουσα!!!
Άλλη φοβερή διαστροφή!! Ο Θεός είναι Αγάπη… ναι!! Είναι Αγάπη… βεβαίως!!! Είναι και Δικαιοσύνη!!! Είδατε εσείς Αγάπη χωρίς Δικαιοσύνη;… μάλλον είδατε … και από αυτό φαίνεται η διαστροφή εννοιών και αληθειών μέσα σας!!! Σας θυμίζω ότι η αγάπη «οὐ χαίρει τῇ ἀδικίᾳ, συγχαίρει δὲ τῇ ἀληθείᾳ»· Ξεχάσαμε ότι ο Άγιος Τριαδικός Θεός είναι και Δικαιοσύνη;… θα μας το Θυμίσει εκεί στο φοβερό Κριτήριο κατά την 2α Παρουσία Του!!... αλλά τότε θα παρακαλάμε για την Αγάπη Του, αλλά δεν θα μας Ξέρει!!!...  Θα μας απαντήσει ο Μέγας Αβραάμ: «μεταξὺ ἡμῶν καὶ ὑμῶν χάσμα μέγα ἐστήρικται»
Αλλάξτε σας παρακαλούμε πριν είναι πολύ αργά!! Φοβηθείτε τον Θεό!!! και εμπνεύστε και σε όλους εμάς τον Φόβο του Θεού!!!... σας εκλιπαρούμε!!!!
 
π.Α.Κ