μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Καλαβρύτων: ''Ο Άγιος Σπυρίδων δίδει απάντηση προς την εν Κρήτη συνελθούσα Μεγάλη Σύνοδο''

agios kalabriton
   
Του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

Η προσφάτως εορτασθείσα μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Πολιούχου Κερκύρας, αλλά και η εκείσε μετάβασις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Ιερωνύμου έφεραν στη μνήμη μας μερικά στοιχεία από τή ζωή, ή μάλλον από τά θαύματα του Αγίου Σπυρίδωνος, τα οποία αποκτούν πολύ μεγάλη σημασία για τα σημερινά δρώμενα στο χώρο της Εκκλησίας! Είναι μηνύματα με πολλούς αποδέκτες!
Αφιερώνουμε, λοιπόν, τις παρακάτω γραμμές πρός
α) τους «Αγαπούληδες» του Θεού, οι οποίοι μας κατακρίνουν, οσάκις κραδαίνουμε μάχαιραν τιμωρησίας.
β) τους Οικουμενιστές καί
γ) πρός τους παράγοντες της «Αγίας και Μεγάλης» Συνόδου της Κρήτης.
Α) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
Ο Άγιος Σπυρίδων αναδεικνύεται σκληρός τιμωρός των Αγαρηνών κατακτητών, υπερασπιστής των Κερκυραίων και ελευθερωτής της Κερκύρας.
Β) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ!
Ο Άγιος Σπυρίδων αρνείται την συμπροσευχή με τους Λατίνους! Παραλλήλως καταστρέφει το «Άλτάριον» των Ρωμαιοκαθολικών, αποστρέφεται, αποκαθηλώνει, καταρρίπτει και καταστρέφει το προσφερθέν υπό του Λατίνου Ηγεμόνος αφιέρωμα, ήτοι μίαν κανδήλαν,
Γ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
Ο Άγιος σπυρίδων δίδει απάντηση προς την εν Κρήτη συνελθούσα Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας! Απορρίπτει κατά τρόπο εκκωφαντικό τις περί Εκκλησίας Αποφάσεις της Κρήτης!
Οι Ρωμαιοκαθολικοί απορρίπτονται παντελώς!
Ο Άγιος εγένετο τιμωρός κάποιων, οι οποίοι επεχείρησαν να προσθέσουν ένα «αλτάριο», δηλ. μια δεύτερη αγία τράπεζα για τους Ρωμαιοκαθολικούς της νήσου στο ιερό βήμα του ναού του!
Στους αγαπητούς μας φίλους και αδελφούς ευχόμεθα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/12095-kalabruton-o-agios-spuridon-didei-apantisi-pros-tin-en-kriti-sunelthousa-megali-sunodo