μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ντροπή, κ. Δημήτρη Νατσιέ! Εκτός εάν … Τότε ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Τί θέλει να πει ο ποιητής;

Αποτέλεσμα εικόνας για 4Ε
Γράφει ο Σάββας Ηλιάδης Δάσκαλος Κιλκίς
 
Ώστε, αγαπητέ συνάδελφε Δημήτρη Νατσιέ, είναι αλήθεια πως μας άφησες «στα κρύα του λουτρού»;  Είναι αλήθεια πως έφυγες από το 4Ε! Έφυγες! Την κοπάνησες! Έτσι απροειδοποίητα;  Χωρίς καμιά προαναγγελία της απόφασής σου αυτής;  Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς κάποια αιτιολόγηση, τέλος πάντων αυτής σου της απαξιωτικής κίνησης;
Μα ποιος ο λόγος; Μας βαρέθηκες και ξαφνικά ένα πρωί αποφάσισες να μας πετάξεις στο κάδο των αχρήστων; Διότι έτσι νοιώθουμε εμείς, όσοι σε παρακολουθούσαμε ανελλιπώς τόσον καιρό στην εκπομπή σου. Τόση απαξίωση στο κοινό, που πίστεψε στην γνησιότητα των πεποιθήσεών σου, στην καθαρότητα των λόγων σου, στο σεβασμό σου προς την Ρωμαίικη Παράδοση και παρακολουθούσε τόσα χρόνια την εκπομπή σου;
Κρίμα, που δεν σεβάστηκες αυτήν την σχέση, που δεν την αντιλήφθηκες, δεν την εκτίμησες! Κρίμα, που νομίσαμε πως ήσουν αυτός που φαινόσουν! Έφτιαξες και συ το τηλεοπτικό «προφίλ» σου και το πλάσαρες τεχνηέντως στον απλό λαό. Και αφού έκανες το χαβά σου,  τώρα «άντε γεια»!
Ίσως να υπάρχουν πολλά στόματα ακόμη, που θα ήθελαν να σου μιλήσουν. Δεν γνωρίζω πόσα και με ποιον τρόπο. Εγώ σου τα γράφω, διότι σε γνωρίζω καλά σαν συνάδελφο, που αγωνιστήκαμε στην ίδια «τάπια».
Ένα μόνο έχω να σου πω: Αν όντως δεν συμβαίνει τίποτε άλλο, (κάποια μορφή εξαναγκασμού απομάκρυνσης, κάποιος εκβιασμός,  κάποια παρέμβαση ανωτέρας δυνάμεως, καθότι δεν μπορεί να ήταν αρεστά στους κρατούντες, τα όσα έλεγες)  πέρα από τη δική σου θέληση και δύναμη, τότε: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
Επαναλαμβάνω: ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΛΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! Αλλιώς, σου ζητώ συγγνώμη για όσα σου γράφω και σου βάζω βαθιά μετάνοια, αδελφέ και συνάδελφε! Σου τα γράφω καθαρά, διότι κι εσύ πάντοτε τα έλεγες παλικαρίσια, καθαρά και ξάστερα!
Σάββας Ηλιάδης
Δάσκαλος
Κιλκίς, 8-10-2018