μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΞΥΠΝΑΤΕ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! 

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

 (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟΥ)
______________Τελικά ποιός κυβερνάει αυτή τή Χώρα; Ο Χριστός διώκεται μέσα στο Βασίλειό Του; Μια μεγάλη αλλαγή επιχειρείται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ώστε η Χώρα μας λίγο-λίγο αποβάλλει τόν Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα της! Σε λίγο η Χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ  ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε  Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών!  Η κατάκτηση γίνεται ύπουλα και αθόρυβα!
 Να μερικά δείγματα: 
  • Στο Βοτανικό η Κυβέρνησις Τσίπρα γκρεμίζει τον Ορθόδοξο ιερό Ναό για να ανεγείρει στη θέση του, και μάλιστα με κρατική δαπάνη, το Τέμενος των Ισλαμιστών!
  •  Στο Ναό του Αγ. Νικολάου της οδού Ασκληπιού, στο Κέντρο των Αθηνών, οι αναρχικοί  του Ρουβίκωνα επιτίθενται σε ώρα λατρείας και Κυριακή ημέρα και τα κάνουν όλα «λίμπα»! 
  • Στη Λέσβο οι εκεί εγκατεστημένοι μετανάστες γκρεμίζουν τον Τίμιο Σταυρό, διότι η θέα Του τους ...ενοχλεί! 
  • Σκίσανε ζωγραφιές παιδιων με την Παναγία.. για να μην ενοχληθουν οι Λαθρομετανάστες!!!!...... ΧΑΝΕΤΑΙ η Πατρίδα μας, η Πίστη μας... Δεν πάμε καθόλου καλά, μα καθόλου καλά...
  • Η Κυβέρνηση Τσίπρα έχει προγραμματίσει την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε στην Ελλάδα να μη αναγνωρίζεται πλέον η Ορθοδοξία ως η επίσημη Θρησκεία του Κράτους! Η Χώρα μας θα ανακηρυχθή ως «πολυθρησκειακή Χώρα»!!!!
  • Στα Δημόσια Σχολεία έπαυσε πλέον ή διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, δηλ. η διδαχή της Ορθοδοξίας στα νέα Ελληνόπουλα! 
  • Στο Facebook μερικοί «τολμηροί» από το χώρο των Μ.Μ.Ε. ανενόχλητοι βεβηλώνουν την ιερή εικόνα της Παναγίας μας! Παρουσιάζουν την Παναγία την Αρουραία! Η Ιερά Σύνοδος τους....συγχωρεί! Καταργεί το Μυστήριο της Εξομολογήσεως! Αγνοεί και τον επιβληθέντα Αφορισμό! Δηλ. αλλοιώνει τον χαρακτήρα της Ορθοδοξίας! Τα αμαρτήματα ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ με Διοικητικές Αποφάσεις!   Δηλ.
  • Η Ιερά Σύνοδος αντί να νουθετήσει τον ασεβέστατο κ. Δήμο Βερύκιο και αντί να του συστήσει, όπως σπεύσει σε ένα ιερέα-πνευματικό για να εξομολογηθεί την αμαρτία του, του ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ με μια Διοικητική Απόφαση! Δηλ. de-facto καταργεί το Μυστήριο της Μετανοίας,   διά του οποίου λαμβάνουμε την άφεση των παραπτωμάτων μας! 
  • Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας συνέρχεται στην ετήσια τακτική της Συνέλευση κατά τον μήνα Οκτώβριο, ΑΛΛΑ ενώ επί πέντε ημέρες συνεδριάζει και συσκέπτεται για τα καυτά τρέχοντα εκκλησιαστικά και εθνικά ζητήματα «ουκ ήν φωνή, ουκ ην ακρόασις»!!! Η Ελλάδα χάνεται, η Ορθοδοξία διώκεται, αλλά η Ιεραρχία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ! Συνεπώς ούτε βλέπει, ούτε και ακούει τον ορυμαγδό του χαλασμού, που γίνεται ολόγυρά μας! Όλα γκρεμίζονται! Ναοί, Σταυροί, Σημαίες, Σύνορα, το Μάθημα των Θρησκευτικών, ο εκκλησιασμός των Μαθητών στα Σχολεία μας....η Οικογένεια σαν θεσμός, η Ηθική.....όλα γκρεμίζονται σήμερα! Ακόμη και η Ελληνική Επανάσταση του 1821! Και αυτή αμφισβητήθηκε από κάποιο Έλληνα Βουλευτή!  Και όμως «ουκ ήν φωνή, ουκ ην ακρόασις»!!! Από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν ακούσθηκε λέξη!  Ούτε τουλάχιστον για το Μάθημα των Θρησκευτικών, όπου οι παραδοσιακοί Θεολόγοι Καθηγητές απειλούνται με απόλυση από τη θέση τους!   Νεκρική σιγή στον εκκλησιαστικό χώρο! 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ......
  • Αντιθέτως και πρός τιμή τους, μερικοί κοσμικοί δημοσιογράφοι εξεγείρονται και δημοσιεύουν κείμενα διαμαρτυρίας, υπερασπιζόμενοι την αγία μας Ορθοδοξία μας. Έτσι 
  • Η Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στην 1η σελίδα της γράφει με έμφαση και με κεφαλαία γράμματα: «Αλλόθρησκοι γκρέμισαν Σταυρό στη Λέσβο......Ενοχλούσε ΜΚΟ και (λαθρο)-μετανάστες!» (βλ. φ. της 09.10.2018).
    Η ίδια Εφημερίδα δίδει έμφαση στο δυσάρεστο αυτό γεγονός και μέ τίτλο: «Έσπασαν το Σταυρό». Έπειτα παραθέτει και εκτενέστατο σχετικό άρθρο (βλ. φ. της 09.10.2018, σελ. 5). Και συμπληρώνει: «Ο σταυρός αυτός ενοχλούσε τους Μουσουλμάνους μετανάστες, που έχουν εισέλθει παρανόμως στην Χώρα μας.....Θα πρέπει να γίνει σαφές (ενν. στους Μετανάστες), ότι οφείλουν να σέβονται και τους νόμους και την θρησκεία της Χώρας στην οποία έχουν εισέλθει. Αν δεν τους αρέσει αυτό, μπορούν  και να επιστρέψουν  στην Μουσουλμανική Τουρκία ....Οι δράστες του βανδαλισμού πρέπει να εντοπισθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικώς» (ένθ. ανωτ. σελ. 8).
    Η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ σε εκτενέστατο άρθρο της γράφει «Ανοικτός πόλεμος Θεολόγων-Γαβρόγλου. Τον κατηγορούν ότι τους παρα- πλάνησε  για τα Θρησκευτικά» (βλ. φ. της 09.10.2018, σελ.4).
        «Άγιος ο Θεός καί...ιδιωτικός»  γράφει η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ των Πατρών και προσθέτει: «Διχάζει τους καθηγητές η πρωϊνή προσευχή. Η τοποθέτηση της ΕΛΜΕ προκάλεσε έκρηξη της ΔΑΚΕ» (βλ. φ. της 6.10.2018, σελ. 2).
    Η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ δημοσιεύει επίσης ένα βαθυστόχαστο κύριο άρθρο με τίτλο: «Το γινάτι κατά της Ορθοδοξίας» (βλ. φ. 10/10/2018).
    Η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην πρώτη σελίδα γράφει: «ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ» και συμπληρώνει: «Σιωπούν πολιτικοί και media για τη βαρβαρότητα στη Λέσβο», Στη σνέχεια παραθέτει εκτενές ρεπορτάζ στη σελίδα 18 με τίτλο: «Οργή στη Λέσβο για το γκρέμισμα του Σταυρού! Ουδείς αντιδρά» (βλ. φ. της 10.10.2018).
    Η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, αναφερο-μένη στη αίσχυστη θρασύτητα του Υπουργού της α-Παιδείας κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, ο οποίος απειλεί με απόλυση τους Θεολόγους Καθηγητές των Γυμνασίων, εάν δεν διδάξουν τα νέα άθρησκα θρησκευτικά, γράφει εκτενές άρθρο με τίτλο: «Το .....ανορθόδοξο  «δημο-ψήφισμα» και συμπληρώνει: «Οι Θεολόγοι επιμένουν να μιλούν για μια κακού τύπου διδασκαλία των θρησκειών...Τα Ελληνόπουλα  θα μάθουν για όλων των ειδών τα θρησκεύματα» (βλ. φ. της 10.10.2018).  
            «Ιερός πόλεμος Υπουργείου Παιδείας και Ένωσης Θεολόγων», γράφει η Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και συμπληρώνει:  «Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων διαψεύδει τα στοιχεία του Υπουργείου και τονίζει, ότι είναι παραπλανητικά» (βλ. φ. της 09.10.2018, σελ. 16). 
      Και για την παραποίηση της εθνικής μας ιστορίας γράφουν τα ΜΜΕ! «Παραγκω-νίζεται η περίοδος του 1821 για να δοθεί έμφαση σε ΄Εμφύλιο, επταετία και κομμουνιστικά καθεστώτα» γράφει η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (βλ. φ. της 09.10.2018, σελ. 18). «Καθαγιασμός της Αριστεράς μέσα στις σχολικές αίθουσες», γράφει η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της  και συμπληρώνει: «Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση για ένταξη του Εμφυλίου στα βιβλία της Ιστορίας....Στην πραγματικότητα, λοιπόν, οι νεωτερισμοί στο βιβλίο της Ιστορίας θα έχουν ως κατάληξη την μεταφορά του εθνικού διχασμού στις σελίδες του. Τον καθαγιασμό της Αριστεράς μέσα στις σχολικές αίθουσες» (βλ. φ, της 08.10.2018, σελ.1,3).
    Έπειτα έχουμε και την προστασία των Ομοφυλοφίλων!  Ο κ. Νικ. Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, δέχθηκε στο Γραφείο του εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητος ΛΟΑΤΚΙ, δηλ. των Ομο-φυλοφίλων! «Στου Βούτση οι γκέι για τον Ζακ Κωστόπουλο», γράφει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Μετέβησαν εκεί για να ζητήσουν την συμπα- ράσταση του Κράτους για ένα κοινό ληστή, που επιτέθηκε σε κοσμηματοπωλείο κλπ. και αντί να καταδικασθεί, αναδεικνύεται ΗΡΩΑΣ (!), μόνο και μόνο επειδή ήταν Αρχηγός των Γκέι της Ελλάδος! Το θύμα -ο Κοσμη-ματοπώλης- οδηγείται στη ....φυλακή, επειδή -αμυνόμενος- κλώτσησε τον αρχιλήσταρχο Ζακ! Για τον νεκρό πια Ζακ διοργανώθηκε  και παρέλαση 2.500 γκέι στην Αθήνα! Τώρα πλέον στη Χώρα μας, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, το μαύρο ονομάζεται ΑΣΠΡΟ καί τό άσπρο ΜΑΥΡΟ! 
     Αναφορικά με τον όρο «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»:  Τέτοια κοινότητα, ως κοινότητα, δεν υφίσταται.  Στις τηλεοράσεις βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους, στελέχη της ακροτάτης Αριστεράς και μια ισχνή μειοψηφία που καμώνεται ότι εκπροσωπεί «ηθικά» αιτήματα.(βλ. Δημοκρατία φ. 09.10.2018 σελ.36)

    Η Ποιότητα των αιτημάτων όσων αυτοπροσδιορίζονται στις παρελάσεις της «υπερηφάνειας» τους. Φτερά, πούπουλα, πιασοκ@λιάσματα, χάχανα και ξεβρακώματα από όντα που φορούν στα αποκατινά τους εικόνες αγίων σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν «ηθικά» αιτήματα και «αγώνες» ελευθερίας. (βλ. Δημοκρατία φ.09.10.2018  σελ.36)
    Τέλος, όσον αφορά τους Μουσουλμάνους Μετανάστες στη Χώρα μας, εκτός από τη βεβήλωση των ιερών συμβόλων της αγίας Ορθοδοξίας μας έχουμε και άλλα θλιβερά φαινόμενα, όπως κλοπές, ληστείες, φόνους, ανηθικότητα κλπ.! Εάν κάποιος, αναφε-ρόμενος σ' αυτούς τους ονομάσει «λαθρομετανάστες» κινδυνεύει να οδηγηθεί στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενος με την κατηγορία του «ρατσιστή» 
    _______'Επειτα από τα παραπάνω εκτεθέντα πραγματικά περιστατικά καθίσταται πλέον ολοφάνερο, ότι η Ελλάδα, την οποία ζήσουμε μέχρι τώρα, ανήκει πλέον στην ιστορία! Μια νέα Ελλάδα  γεννιέται! Ακόμη και Ευρωπαίοι τουρίστες στη Χώρα μας δεν διστάζουν να γράφουν λόγια σαν τα παρακάτω:  «'Ελληνες σκουλήκια, να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μας. Εσεις οι 'Ελληνες δεν έχετε χρήματα...να φύγετε»!  (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 09.10.2018, σελ. 21 με τίτλο: Αυστρια-κοί προκαλούν τους κατοίκους της Νάξου).  
    ______Αυτή είναι η κατάσταση στη Χώρα μας σήμερα!  Επομένως δεν είναι υπερβολικός ο τίτλος της σημερινής μας αναρτήσεως: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
    _______Δυστυχώς στη αθεϊστική στροφή, που συντελείται στη Χώρα μας ένα μερίδιο της ευθύνης βαρύνει και την Ιεραρχία της Ελλάδος, δηλ. την Εκκλησιαστική Διοίκηση, τους Μητροπολίτες όλους μαζί, αλλά καί τόν καθένα ξεχωριστά. «Μέχρι σήμερα  ήταν γνωστή η σιωπή των αμνών! Τώρα πλέον βλέπουμε και την σιωπή των Ποιμένων»  έγραψε κάποιος πολύ εύστοχα! Και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, που αγωνίζεται με πάθος και για την Ελλάδα και για την Ορθοδοξία μας, πολύ πρόσφατα έγραψε: «Το απόρθητον φρούριον, η πρωταγωνίστρια των Εθνικών Αγώνων Ορθόδοξος Εκκλησία, εις την οποίαν κατέφευγον πάντες οι Έλληνες με σεβασμόν, φόβον και ελπίδα χλιαρωδώς παρούσα, αν όχι εντελώς απούσα. Δεν υπάρχει Ιερά Σύνοδος! Η πλειοψηφία της υπετάγη εις την Πανθρησκείανν του Αιρετικού Οικουμενικού Πατριάρχου... Ας προσευχόμεθα ο Ύψιστος να φωτίση πάντας». Αμήν! (βλ. φ. της 08.10.2018, σελ. 24, άρθρον του κ. Δημητρίου Καμπούρη, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού).
       ______Κι' εμείς με την ασθενική φωνή μας αναφωνούμε: «Κύριε σώσον τους ευσεβείς! Ναι, τους ευσεβείς».

    Αδελφοί μου Χριστιανοί, Ξυπνείστε!
    Ο Χριστός διώκεται!
     
     Αίγιον, 15.10.2018
    + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://mkka.blogspot.com/2018/10/blog-post_15.html