μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Οδυνηρό το μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της!

Οδυνηρό .... εννοείται για τη Γερμανία. Δε νομίζω να μας έλλειψαν τα Γερμανικά προϊόντα ! ! ! Τελικά αποδεικνύεται ότι μπορούμε και χωρίς αυτά. Είδατε πόσο εύκολο είναι;  Και πόσο αποδοτικό. Σε λίγο καιρό θα τσούζει πολύ περισσότερο.Οδυνηρό το μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της!
         5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ... Αρχίζει και αποδίδει  οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς:

Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και
Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.
Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα... και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά
της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.
Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι
πωλήσεις τους...
Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ. «Κομμένα πια τα δανεικά» λένε οι Γερμανοί, «κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα»
λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι «Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα και χέρια »
Τα Γερμανικά προϊόντα έχουν τους εξής αριθμούς στα BARCODE τους :
400-401-402-403-404 & 440.

Μου το έστειλε φίλος
Σας το χαρίζω... Πράγματι μπορούμε αν θέλουμε
να κάνουμε θαύματα.
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας